- Abergard - to dowódca. Towarzysz powinnien być wolnym strzelcem.
- Eyck z Densele – z tego co pamiętam w grze było powiedziane że zginął. Zygfryd o tym wspominał bodajże.
- Crach an Craite – jarl Skellige? To władca a nie towarzysz. :)
Ogólnie lista NPC bardzo dobra choć ja chętnie zobaczyłbym jakiegoś elfa (np. Toruviel/Yaevinn/Filavandrel) i Lamberta.
Właśnie. "Rasistowska" lista. :P
Poszukam kogoś odpowiedniego i zedytuje post.
Edit:
Boreas Mun – niezrównany tropiciel. Wraca na tereny królestw północnych (coś wymyślisz).
Errdil - kuzyn Chireadana.
Ivo Mirce – najemnik. Geralt mocno go obił.
Eyck z Densele z tego co pamiętam nie zginął w tym pojedynku tylko został ranny.
Abergard może z niego zrezygniuje, a zostawie Nohorn'a (był podwładnym Abergard'a)
Crach an Craite wydaje mi się na fajną postać w roli towarzysza (jakiś skill tactics itp.) i to że niebędzie można zmienić mu wyposażenia bo sypnie tekstem w stylu: "Nikt nie tyka ekwipunku potężnego jarla skellige, więc bierz łapy precz!"
Tylko to, że był jarlem skellige jakoś tak... Pamięta może ktoś inną postać ze skellig, żeby go zastąpić?
Co do elfów to popełniłem błąd i się do niego przyznaję... elf będzie, tylko nie wiem który.
Vesemir i Lamberd będą w Kaer Morhen i zamierzam dać im questy do zlecania. Przydał by się jeszcze jakiś wiedźmin/i, ale Coen chyba zginął pod Brenną, a innych wymienionych na kartach twórczości ASa nie pamiętam, żeby byli.