Wybaczcie, że tak długo wam nie odpowiadałem, ale jeszcze myślałem nad tym modem...
Ucinając wszelkie dyskusje ogłaszam, że mod nie postanie!
Musiałem być z wami fair, więc chcę was o tym poinformować. Część z was być możę będzie zawiedziona, zdegustowana, zła, ale zaczynając prace nie miałem takich zamiarów. Przerwałem pracę nad modem z kilku powodów. Jednym z najważniejszych było to, że za każdym razem jak podchodziłem do MS coś mnie odrzucało... Nie mogłem zebrać się w sobie, żeby opdanować ten durny "skryptator", ponieważ cholernie mnie to nudziło, a efekty denerwowały. Do tego doszło jeszcze to, że moje "zdenerwowanie" powiększało się, gdy widziałem co z MS robi np. Dedal, czy Tul. Nie jest to jednak jedyny powód, który przyczynił się do porzucenia prac. Stwierdziłem, że nie dam rady zrobić tego co zaplanowałem, a nie mogłem "obedrzeć" świata wykreowanego przez Sapkowskiego z jego elementów, które nijak nie nadawały się do adaptacji na silnik m&b. Gdy zaczynałem pracę moje "wizje" moda jednak okazały się zbyt optymistyczne, a rzeczywistość te plany ściągnęła na ziemię. Ostanie sprawy były już całkiem przyziemne... Z jednej strony po prostu nie chciało mi się grzebać przy modzie. Po prostu przestało mnie to bawić, a bez czerpania przyjemnoście z modowania nic nie wyjdzie... Do tego doszły jeszcze swego czasu przygotowania do WSPol oraz gra na gitarze, które to zabrały większość mojego wolnego czasu, który wcześniej mogłem przeznaczyć na modding...
Pozdrawiam i przykro mi za to, że mod nie ujrzy światła dziennego oraz dziękuję tym osobom, które na niego czekały.