Jak się pod płytówkę włoży kolczugę to taki jakby mały bonus do obrony ciała, gdyż jak przebije płytówe to musi jeszcze przebić kolczugę. Mam pomysł, ale wątpie w jego wykonanie. Chodzi o dodatkowe miejsce na wszystko pod pancerzem, który byłby obok miejsca na pancerz, ale bez przesady. Można np. Włożyć płytówkę a w miejsce obok włożyć kolczugę i byłby dodatkowy bonus obrony. Włożyć można by było tylko kolczugi i kaftany. Wiem, że raczej niewykonalne ale fajnie by to wyglądało. Pozdro!
Tak to jest dobry pomysł...w Morrowind była taka opcja...ja tam zawsze pod płytówke kolczuge zakładam
Daedalus może możliwość małżeństwa z jakąś panią z innej frakcji? w ten sposób można by było zawierać pokój.
Pisałeś że będą nowe budynki w lennach...to znaczy że jak wybuduję młyn to będzie on widoczny we wsi?
I jeszcze jedno, mianowicie jeśli będą konie tylko z płachtą to nie powinny mieć ograniczenia prędkości jak w przypadku zbroi, to znaczy że jak jest hunter z "habitem" niech ma standardowo szybkość równą 40