Kasujesz mi posty bez powodu, pisząc, że zwracałeś mi uwagę na ich rozmiar, zmieniłem jego wielkość, napisałeś, że jest wszystko w porządku, po czym.... skasowałeś mi post. Teraz wyjeżdżasz mi z tym, że używam cudzych zdjęć i być może jest to ktoś z naszej społeczności. Muszę Cię zmartwić, ale na tych zdjęciach był jakiś dzieciak, Kali ("RAPER" XD) z fanami oraz kolejny RAPER TADEK XD Raz napisałeś rozmiar, teraz zmieniasz powód dlaczego usuwasz, beka.
Mam problem, bo nie rozumiem dlaczego zamiast rozdać punkty (w końcu to też twoje zadanie) wpadliście na świetny pomysł kasowania całych dyskusji. Forum nie jest waszym prywatnym folwarkiem, bo bez świnek (użytkowników) to nie miałbyś nic do roboty poza czyszczeniem kojców ;_;
Zwróciłem uwagę jak moglibyście rozwiązywać takie sytuacje, bo w tej chwili używacie dalej chorego i poronionego pomysłu, który całkowicie pozbawiony jest sensu. Był jakiś czas spokój, dostałeś global moderatora, to wraz z HuTH'em wpadliście na pomysł jak uprzykrzać innym życie. Serio, nie masz co robić, tylko musisz usuwać rozmowy? Nikt tam nie był obrażany, rozmowa dalej toczyła się o tym samym wątku. Był tam spam, wulgaryzmy, wyśmiewanie innych? Jeśli dlatego usunąłeś, to dlaczego nie dałeś punktów?