Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania  (Przeczytany 120687 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    Odp: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania
    « Odpowiedź #390 dnia: Stycznia 26, 2016, 15:21:57 »
    Składam wniosek o zdjęcie Bana. Nie jestem niczemu winien. Nie miałem pojęcia że nie można wejść na forum z poziomu proxy. Cyberghost używany był przeze mnie tylko w celu słuchania Radia Pandora. Nie mogę teraz wejść na forum z poziomu komputera. Post wysłałem z telefonu.
    Solved. Lew

Jakie "solved" Lew? Przecież tam nie było żadnego bana...

W takiej sytuacji należy wyczyścić tzw. "ciastka". Fizycznie bana nie dostaleś, jest to tylko stary komunikat blokujący zakazane bramki proxy. Wystarczy zresetować pamięc przeglądarki lub wejść z innej (w przypadku Chrome'a wystarczy tryb incognito) i problem powinien być rozwiązany.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #391 dnia: Marca 02, 2016, 11:35:56 »
    Dzień dobry, chyba Arthasanowi należy się sporo punktów za takie wyzwiska i obrazy jak dał teraz w piwach. Mocium panie, popisałeś się inteligencją teraz! Żałosne.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #392 dnia: Marca 02, 2016, 11:42:42 »
    Gdyby banować/karać za wulgarność i komentarze do dawania piw to Ty jesteś w pierwszej linii Prusak a tutaj kilka cytacików:

(click to show/hide)

A teraz zgnij i przepadnij żałosny konfidencie. Bo naprawdę reprezentujesz dno.

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #393 dnia: Marca 02, 2016, 11:47:05 »
    Proszę mi pokazać dokładne wątki i w jakich okolicznościach został napisany post. Ale po kucu to się tego spodziewałem, żałosnej manipulacji. Arthasan napisał wulgarne zdanie skierowane do mnie, a ty porównujesz to do "Umyj paździerz sukwo." napisane w innych okolicznościach. Radziłbym używać więcej pewnej części ciała.
    Ja za lżejszą obrazę w karmie dostałem kiedyś +20 punktów, gdzie nie zawarłem żadnych wulgaryzmów, a tutaj mamy przykład ohydnej obrazy drugiego użytkownika i nie jest to już pierwszy raz. Ale czego się można spodziewać po Arthassanie?
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #394 dnia: Marca 02, 2016, 11:48:57 »
    Okoliczności były podobne to raz, dwa nawet gdyby były inne to nic nie zmienia. Trzy Artashan to też bot i co z tego? Skoro reprezentujesz taki samy a nawet gorszy poziom. Do tego żałośnie donosisz.

A szkoda szczempić ....

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #395 dnia: Marca 02, 2016, 11:55:33 »
    Arthasan dostał 2 dni temu punkty za wulgaryzm w karmie, następnie pisze kolejny wulgarny oraz agresywny podpis w piwie do drugiej osoby. Czy go to nic nie nauczyło?

Okoliczności były podobne to raz,
    A dwa to może podaj linki, a nie wklejasz 1/20 postu.

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #396 dnia: Marca 02, 2016, 12:04:06 »
    Dla Arthasana wylosowałem z puli 20 punktów ostrzeżeń za ponowne obrażanie innych użytkowników za pomocą piw, a dla Prusaka tak samo 25 punktów za zaniżanie poziomu forum oraz obrażanie innych użytkowników.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #397 dnia: Marca 02, 2016, 12:05:02 »
    Dziękuje za szybką reakcję, zawsze można liczyć na Rome, Dyktatora, Lewa i Trebrona.

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #398 dnia: Marca 02, 2016, 12:06:07 »
    Cóż chwalmy Rome za łagodne kary !

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #399 dnia: Marca 02, 2016, 12:28:37 »
    Co się stało z tym forum... kiedyś ludzie musieli płakać aby zdjąć im osty lub bany, teraz muszą błagać o nadanie ostrzeżenia...
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #400 dnia: Marca 02, 2016, 13:42:48 »
    O tempora, o mores!
    DANCE OR GET BANNED

Offline Filcefix

• Użytkownik
    • Piwa: 148
    • Średniowiecze, zabawy tarczą i mieczem.
    « Odpowiedź #401 dnia: Marca 02, 2016, 14:53:23 »
     Ja nie mogę co za łom. Temat, jak nazwa wskazuje, dotyczy ,,bólu dupy,, już istniejących ostrzeżeń itp, a nie z serii: uprzejmie donoszę. Ban!

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #402 dnia: Marca 05, 2016, 18:16:41 »
    Wnoszę o odbanowanie Riveta. Nieadakwetny powód do przewinień. Do tego ban pod wpływem emocji i osobistego zaangażowania.

Offline Dyktator

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 1002
    « Odpowiedź #403 dnia: Marca 05, 2016, 18:25:54 »
    Pod wpływem emocji to ty go kiedyś zbanowałeś IvE, zanim odebrano ci uprawnienia.

Tutaj ban był w pełni zasłużony i to już dawno temu. Miał ostatnią szansę dawaną wiele razy i za każdym razem nic sobie z tego nie robił. Ostatecznie poniósł tego konsekwencje.
    Premier TFW 2015-2019
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)
    (click to show/hide)

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #404 dnia: Marca 05, 2016, 18:26:18 »
    Przestań pajacować Ive, bo czyje, jak czyje, ale Twoje zdanie powinno zostać w takich sprawach całkowicie pominięte.

Rivet na bana zasługiwał już po pierwszym głupim poście i okropnym, głupim, nawet nie dziecinnym lecz prostackim zachowaniu na shoutboxie. Ten człowiek kompletnie nie dorósł nie dość że do forum, to nawet do gry w którą gra. Jakakolwiek społeczność przerasta jego możliwości samozachowawcze. Nie myśl sobie, że administracja jest na każde Twoje skinienie Ive i że z szabelką w dłoni rozpłaczesz się po każdej decyzji o zbanowaniu kogoś, a ta się ugnie. Ban był zasłużony, jedynym problemem administracji w tym wypadku są jakieś głupie procedury i "omówienie każdego przypadku", co umożliwiło takiemu wrzodowi jak Rivet zbyt długą egzystencję na tym forum. Regulamin każdy może sobie przeczytać, każdy musi się do niego ustosunkować, a przede wszystkim pamiętać że forum oraz jakakolwiek społeczność nie jest miejscem dla idiotów. Trebron nie ma żadnego najmniejszego obowiązku się przed nikim spowiadać, a także nie zostało nigdzie zapisane ani powiedziane, że moderator musi być obiektywny. To jest głupie, nowomodne i utopijne pojęcie niemożliwe do zrealizowania.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/