Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania  (Przeczytany 120688 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bruce Campbell

• Lew
    • Użytkownik
    • Piwa: 937
    • PodPułkownik 1ppS, Cesarz THD, Giermek 21pp
      • datadream2004 コギ花
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Wątpliwości w sprawie banów/ostrzeżeń i odwołania
    « Odpowiedź #315 dnia: Lutego 23, 2014, 20:14:54 »
    Przestańcie zajmować się Matim, on potrafi za konstruktywną krytykę dać -1 piwa z dopiskiem "Odezwał się znawca historii" chociaż o historii nic nie było powiedziane. Jego jedyny problem to znoszenie krytyki innych osób i zajmowanie się nim po raz x jest bezcelowe, on się nie zmieni.

Offline AdamKur

• Użytkownik
    • Piwa: 66
    « Odpowiedź #316 dnia: Lutego 23, 2014, 21:04:54 »
    A ja mysle ze nie ma sensu na, jak to nazwal Ive, kapowaniem na innych uzytkownikow, bo ci dali ci - piwko i twoje ego spada. Ja osobiscie lubie sobie czasami popatrzec na moje 14 pozytywnych piwek, nie czulem nigdy wlk. urazy ze dostalem od Rapo dwa - piwka z dupy, szczegolnie ze moim zdaniem zasluguje tak naprawde na lacznie 2-3 piwka, reszta to zupelnie z dupy i takie floodawanie piwkami moim zdaniem nie ma sensu.

Jak nie lubisz Matiego, to go albo ignoruj albo nie przejmuj sie jego hejtami czy bluzgami na twojego przenajswietszego Papieza, bo goscia nie zmienisz, ostrzezenia go nie zmienia.
    "My name is Ozymandias, king of kings:
    Look on my works, ye Mighty, and despair!"

Offline King_Bobs_Bodyguard

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #317 dnia: Marca 07, 2014, 07:57:26 »
    Prosba o UB rapo
    Witam, tu stary Rapo z tej strony. Bez owijania w bawelne. Wypisywalem glupoty, spamowalem (glownie na SB, lecz na forum tez), poza tym marne proby trollingu, prowokacje i wgl wszystko co wiaze sie z brakiem myslenia. Wiem ze nie lubi mnie przez to wiekszosc tego forum, z administracji rowniez. Nie bylo mnie na forum od blisko pol roku i mialem czas aby przemyslec dobitnie ze nie w samym spamowaniu problem, ale poniekad w braku umiaru i przemyslenia co stukam w te klawiature. Postanowilem sie ogarnac. Jesli nie dacie mi UB to trudno, co mialeem napisac to napisalem. Multi tymbardziej nie zakladalem i nie zamierzam tego robic niezaleznie od decyzji. Dziekuje za przeczytanie i pozdro.
    PS: To jest multi ktore uzylem tylko do napisania wniosku o UB, nie miejcie mi tego za zle. Mozecie dac bana ale prosze o nie kasowanie posta bo chyba nikt nie lubi nzury.

Offline Apocalyps

• Użytkownik
    • Piwa: -6
    « Odpowiedź #318 dnia: Marca 07, 2014, 14:20:21 »
    Zakładać multi i prosić o odbanowanie, hehe :D

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #319 dnia: Kwietnia 13, 2014, 10:41:34 »
    ^IvE,

Otrzymałeś ostrzeżenie za spamowanie. Proszę, zaniechaj tego i podporządkuj się regułom panującym na forum. W przeciwnym wypadku poczynimy dalsze kroki.

Pozdrowienia, Załoga
    Forum Tawerny Four Ways.

Btw jesteś suaby IvE

Co to ma być.

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #320 dnia: Kwietnia 13, 2014, 11:01:40 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2015, 22:29:55 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #321 dnia: Kwietnia 13, 2014, 11:05:26 »
    Ja jestem z REFu nie zapominaj.. my możemy więcej. Tylko tutaj jakiś mały moderator sobie za dużo pozwala.

:D

Offline Sefirot

• Użytkownik
    • Piwa: 46
    « Odpowiedź #322 dnia: Kwietnia 13, 2014, 11:14:32 »
    .
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 12, 2015, 22:29:46 wysłana przez Sefirot »
    a to co miało stać się, to już się stało/LSO CMAZ

Offline Rome

• Użytkownik
    • Piwa: 214
    « Odpowiedź #323 dnia: Kwietnia 13, 2014, 11:44:59 »
    To ode mnie. :*
    Prosiłem żebyś tak: P O W O D Z E N I Anie robił.
    DANCE OR GET BANNED

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #324 dnia: Kwietnia 13, 2014, 12:59:29 »
    Phi nie przypomniam sobie, żebyś mnie prosił. Gdybyś mnie poprosił Romek to bym przecież nie robił

Offline Prußak

• Użytkownik
    • Piwa: 253
    • Ten, który mówi sam sobie dobranoc, dobranoc
    « Odpowiedź #325 dnia: Sierpnia 02, 2014, 00:02:54 »
    Pytanie - ktory z naszych tawernianych madralinskich wpada na pomysl ciaglego kasowania moich postow? Dzisiaj kolejny raz ktos usunal Moj post z tematu 5pp, zostawiajac przy tym tez rowniez nic nie warte, inne posty. Wedlug ten osoby forum polega na pisaniu co jakis czas, zatwierdzajac co sie chce.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Rome

• Użytkownik
    « Odpowiedź #326 dnia: Sierpnia 02, 2014, 01:14:55 »
    To ja usunąłem ten obrazek, bo prosiłem Cię wcześniej, żebyś je zmniejszał, jednak Ty zrobiłeś po swojemu.
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #327 dnia: Sierpnia 02, 2014, 01:49:14 »
    Specjalnie zmienilem wielkosc zdjecia by mialo taka sama jak w poscie Da Pietro. Moj usunales, tamten zostawiles. Nadgorliwosc?A po drugie to nie rob z siebie idioty (bo nim nie jestes) z tym pisaniem o zmniejszaniu obrazka, no to samo zrobiles w temacie dobrzyn piszac do mnie ze tak to moze wygladac. Hipokryzja.
    Hah jesteśmy chyba jedynym klanem  który  grał z nimi spara  w którym nie było  Wulgaryzmu i kutni Ale za to mecz nie był  fair-play prośby  o  zablokowanie kamery obserwatora nic nie dawały  chociaż  na serwerze był admin...

Offline Rome

• Użytkownik
    « Odpowiedź #328 dnia: Sierpnia 02, 2014, 12:50:27 »
    Ty naprawdę nie widzisz różnicy między Twoim postem, a postem DaPietry?
    DANCE OR GET BANNED

Offline Prußak

• Użytkownik
    « Odpowiedź #329 dnia: Sierpnia 02, 2014, 15:19:56 »
    Jesli piszesz, ze skasowales Moj post ze wzgledu na rozmiar to nie widze zadnej roznicy. Ale jesli chodzi o poziom merytoryczny to tyle samo co Moj byl warty post Peterova, Spajdera i kogos jeszcze. Zdecyduj sie.

Chce jednak również odnieść się znów do sprawy, według mnie, zbytniej ingerencji administracji w rozmowy. Forum jak dobrze wiemy, było to już wałkowane milion razy tworzą użytkownicy. Gdyby nie oni, to admini nie mieliby nawet czym się zajmować. Tak też jest z postami na forum. Gdyby nikt tutaj nie pisał postów, to ludzie wchodziliby coraz rzadziej, no bo w końcu po co, jak jest to samo cały czas.
    Przez jakiś czas było wszystko w porządku, w szczególności Luca miał zawsze zapędy hamowania rozmowy, czy to spamu jak według tych wyżej miało się określać takie pogadanki. Wyglądało to lepiej, krótki post + jakiś gif , rozmowa krótka, czytelna. Jest wielu użytkowników, jedni wolą pisać dłuższe, rozbudowane posty, inni krótkie, "twitterowe" posty, a jeszcze inni po prostu to czytają. Więc mam pytanie do dwóch naszych moderatorów - HUtH i Rome - dlaczego waszym ostatnim zadaniem stało się kasowanie postów? Przez waszą pracę usuwacie po części trochę forum.
    Dajmy temat Redoran - wleciało 5-6 postów, niezbyt potrzebnych, ale do cholery, to jest forum. Jeśli nie chcą mieć innych postów w swoim wątku, to niech go zamkną i otwierają tylko jak założyciel wątku ma coś do powiedzenia. Jeśli stoi on otwarty, użytkownicy piszą w nim odpowiedzi, to na jakiej zasadzie moderator zaczyna usuwać posty? Dobrze wiem, że Hawer nie prosił o wyczyszczenie wątku ze spamu, tylko zrobiliście to z własnego kaprysu. No panowie, po to daliście punkty ostrzeżenia żeby je używać. Wolałbym dostać te 10pkt za spam, ale wątek zostawcie otwarty i nie kasujcie w nim postów.

Jak jest teraz?
    Wątek klanowy - post, odpowiedź, odpowiedź, odpowiedź (...)
    Wkracza HuTH lub Rome - kasujemy posty
    Sens? Żaden.

Jak powinno być?
    Wątek klanowy - post, odpowiedź, odpowiedź, odpowiedź (...)
    Nie ma żadnych kłótni, zwykłe rozmowy - w porządku
    Zaczyna się agresja wobec innych użytkowników oraz spam o "Cześć, jak tam w szkole?" "Ale są wakacje" "Oki"
    Wkracza HuTH, Rome - rozdanie punktów, 5, 10, 15 dla tych którzy nie potrafią podtrzymać dalszej dyskusji, ewentualne wulgaryzmy i obrazy innego użytkownika cenzurujemy. Wątek zostaje otwarty, jak ktoś zaczyna dalej spamować i pisać o niczym rozdajemy kolejne ostrzeżenia.

Nie wiem co w tym trudnego, raz, drugi, trzeci to sprawdzić, nie trzeba robić obchodu co godzinę, wystarczy zerknięcie co 2, 3 dni na temat. Jeśli któryś z adminów twierdzi że nie ma teraz czasu na kłócenie się z innymi użytkownikami (rozumiem okres sprzed 2 lat, gdzie wysyp multikont był męczący, ale teraz?) to nie nadaje się na moderatora. Proste? No jasne że tak!
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 02, 2014, 15:52:56 wysłana przez Prußak »