Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47543 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #870 dnia: Kwietnia 22, 2017, 10:05:29 »
    Gdy pocałowałeś ją w szyję, poczułeś jeszcze jej lekkie drżenie i po chwili odwróciła się w Twoją stronę. Klasnęła szybko i światło zgasło, a ona wtuliła się w Twoje ramię i (chyba) odczułeś, że zaczyna się uspokajać.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #871 dnia: Kwietnia 22, 2017, 10:54:43 »
    wtulam się w nią mocniej i całuje w ustano to jestem ciekaw co dalej będzie......miasto w rozsypce....polują na mnie....ona ma przez tego kretyna problemy....a ja się qrwa kompletnie nie znam na byciu wampirem...qrwa rewelacja...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #872 dnia: Kwietnia 22, 2017, 11:49:13 »
    Nawet nie wiesz kiedy razem zasnęliście... a raczej ona, bo Ty padłeś jak kamień i budzisz się następnego wieczoru. Przeciągając się zauważasz, że Claudii już nie ma przy Tobie. Rozejrzałeś się i zauważyłeś swoje ubranie w tym samym miejscu, gdzie je zostawiłeś (czyli na sobie). Patrząc po sobie stwierdzasz, że przydałoby się pranie... i gdzie Ci się zgubiły buty?!

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #873 dnia: Kwietnia 22, 2017, 12:19:28 »
    no takkkk..... wstaję biorę broń i idę do łazienki rozbieram się, biorę prysznic ciekawe czy już ją wezwali....miała nie ruszać się z miejsca po prysznicu szukam szlafroka oraz przeglądam swoje ciuchy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #874 dnia: Kwietnia 22, 2017, 12:26:04 »
    Idąc do łazienki zauważyłeś Assamitkę która była ubrana w sportowy biustonosz oraz spodnie dresowe i aktualnie ćwiczyła. Bez słowa minąłeś ją starając się (chyba) nie przeszkadzać i ruszyłeś pod prysznic. Po zakończeniu go w łazience ciężko Ci było znaleźć szlafrok na Twój rozmiar i chyba jedynym wyjściem było owinięcie się w długi ręcznik. Będąc w łazience oglądasz swoje ubrania i stwierdzasz, że chyba najlepsze czasy mają za sobą i może pora coś nowego dorwać... coś świeżego i naprawdę nowego.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #875 dnia: Kwietnia 22, 2017, 12:41:35 »
    zajebiście...teraz jeszcze będę łaził w stroju Adama ubieram kapelusz biorę ręcznik czas na zakupy najwyraźniej zwijam łachy no ale jeszcze chwilowo mogą się przydać i QRWA oprócz łachów znowu muszę kupić SAMOCHÓD wychodzę z łazienki nalewam sobie drinka i siadam w salonie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #876 dnia: Kwietnia 22, 2017, 12:50:09 »
    Gdy wyszedłeś z łazienki i podążałeś ku sofie cały czas za Tobą podążał zdziwiony wzrok Assamitki, która stała w przejściu między garderobą a salonem. Gdy usiadłeś usłyszałeś pytanie - Rozumiem, że kapelusz też w domu nosisz mimo tego, że jesteś prawie jak Amor? - po czym zaczyna się śmiać.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #877 dnia: Kwietnia 22, 2017, 13:03:01 »
    biorę syntezator no co? popijam drinka, odstawiam i sięgam po laptopa trzeba sprawdzić co się dzieje w mieście szukam informacji na temat obecnego stanu, następnie wchodzę na strony sklepów z ciuchami, odpalam syntetyzacje mowy w laptopie muszę kupić jakieś nowe łachy, te się sponiewierały, jakieś preferencje?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #878 dnia: Kwietnia 22, 2017, 13:45:54 »
    Czytając informacje na temat tego co się zdarzyło czytasz, że ludzie zakwalifikowali to jako "strategiczny atak terrorystyczny na miasto San Francisco wykonany przez nieznane grupy, zapewne Al-Kaidę" i w mieście jak i w całym stanie San Francisco z rozkazu gubernatora zostaje wprowadzony stan wyjątkowy i godzina policyjna. Wszelkie imprezy zostają odwołane a na ulicach miasta pojawiają się regularne oddział armii oraz gwardii republikańskiej. Miasto zostaje praktycznie zamknięte dla przyjeżdżających i wszędzie będą praktycznie kontrole złożone z żołnierzy i policjantów aż do odwołania. Gdy tak sprawdzałeś i czytałeś sobie usłyszałeś odpowiedź Assamitki - Cóż, dla mnie mógłbyś chodzić w samym kapeluszu, ale to ty masz mieć coś na sobie. Mógłbyś chodzić w marynarce, smokingu, może futrze a może w czymś praktycznym... - przy czym słyszysz, że zniża głos tak jakby sugerowała, że przestajesz się nią interesować...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #879 dnia: Kwietnia 22, 2017, 14:04:26 »
    znaczy się tak? odkładam laptopa wstaje rozwijam ręcznik ale zostaje w kapeluszu i bezczelnie się uśmiecham do niej i okręcam się wokół własnej osi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #880 dnia: Kwietnia 22, 2017, 14:06:45 »
    Gdy wstałeś zauważyłeś, że zniknęła w garderobie więc cały obrót przeprowadziłeś w próżnię.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #881 dnia: Kwietnia 22, 2017, 14:13:46 »
    jassssneee.....biorę syntezator i idę do garderoby w stroju Adama i opieram się o framugę patrząc co robi

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #882 dnia: Kwietnia 22, 2017, 14:22:55 »
    Gdy tylko pojawiłeś się w garderobie od razu dostałeś w twarz spodniami. Gdy ściągnąłeś je z głowy zauważyłeś, że są to zwykłe czarne bojówki. Assamitka była ciągle plecami do Ciebie, widziałeś że szuka czegoś w szafach. Usłyszałeś - tam na stoliku masz całe ubranie, tymczasowe póki co do póki sobie czegoś nie załatwisz i bardzo proszę, dbaj o nie. Zwrócisz mi je kiedyś. I mam nadzieję, że w niezniszczonym stanie - po czym chwilę się zaśmiała i ciągle czegoś szukała.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #883 dnia: Kwietnia 22, 2017, 14:36:09 »
    jaja sobie robisz? unoszę brew a co były chłopak ma wrócić, że mam o nie dbać? nie ruszam się z miejsca poza tym powiedziałaś,że mój obecny strój ci nie przeszkadza a chwilowo nie mam zamiaru wychodzić, a jak wiesz rzeczy materialne raczej nie mają długiej daty przydatności u mnie.......głównie samochody,ale? sama wiesz

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #884 dnia: Kwietnia 22, 2017, 14:41:10 »
    - Nie były chłopak, ale czasem przydają się męskie ubrania Ves - odpowiedziała grzebiąc ciągle w szafie - Poza tym, i tak musisz wyjść. Ja jestem uziemiona, a ktoś musi odebrać Twoje zamówienie prawda? Chyba nie myślisz, że bezpośrednio wezwałam je tutaj. A co do przydatności rzeczy materialnych... zaraz, to już nie masz tego Evo, którym jechaliśmy pod Golden Gate?