Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47336 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #810 dnia: Kwietnia 09, 2017, 22:16:11 »
    Niestety, nikt nie podszedł do Ciebie więc nie miałeś komu podciąć nóg i przytknąć strzelby do ciała. Po chwili zacząłeś słyszeć i widzieć, świadomość wracała do Ciebie.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #811 dnia: Kwietnia 09, 2017, 23:11:51 »
    no ja mam już to w dupie.........co następnego, czołgi qrwa na mnie wyjadą powoli zbieram się z podłogi cały czas trzymając strzelbę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #812 dnia: Kwietnia 09, 2017, 23:41:33 »
    Po chwili powstałeś i trzymając ciągle strzelbę rozejrzałeś się po pomieszczeniu. Zauważyłeś pojemnik, który wytoczył się z łazienki. Tym razem był on już nieaktywny, widocznie ładunek był jednorazowy. Gdy rozejrzałeś się nic nowego nie zobaczyłeś, a zaczęło Ci się wydawać, że wokół Ciebie rozprzestrzenia się.... nieludzka cisza.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #813 dnia: Kwietnia 09, 2017, 23:45:48 »
    powoli ruszam sprawdzić łazienkę ze strzelbą w pogotowiu to naprawdę nie mój dzien

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #814 dnia: Kwietnia 09, 2017, 23:57:56 »
    Gdy obrzyn jak i Twoja ręka pojawiła się za progiem poczułeś jak jakaś potężna siła wyrywa Ci broń, dosłownie wciągając Cię do środka. Zanim zdążyłeś zareagować z siłą zostałeś obalony na ziemię i przewrócony na plecy. Nim zdążyłeś się odezwać odczułeś, że jakaś stopa wbija się w Twoje gardło. Spojrzałeś się do góry i zobaczyłeś, że jest to Claudia... naga. Gdy tylko zobaczyła, że to Ty odstąpiła stopą z Twojego gardła i uśmiechnęła się.... szczerze i radośnie.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #815 dnia: Kwietnia 10, 2017, 00:07:33 »
    uśmiecham się kwaśno i podnoszę się z podłogi, szukam i sprawdzam czy syntezator nie ucierpiał

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #816 dnia: Kwietnia 10, 2017, 00:19:15 »
    Wstając sprawdziłeś czy syntezator ucierpiał. Niestety, gdy wyciągnąłeś go z kieszeni... cóż. Rozleciał się. Gdy Claudia to zobaczyła roześmiała się i usiadła na brzegu wanny. Po chwili usłyszałeś - Cóż, może to lepiej że nie będziesz mógł mówić. Nie zadasz pytań - po czym znowu zaczęła się śmiać.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #817 dnia: Kwietnia 10, 2017, 00:23:47 »
    no ja pierdole......dzisiaj mam już dość kładę się na podłodze w geście rezygnacji qrwa

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #818 dnia: Kwietnia 10, 2017, 16:15:31 »
    Kainitka gdy zobaczyła, że siadasz ze zrezygnowaniem powiedziała - Idź do salonu, pozamykaj drzwi wejściowe z windy i ścisz prześwietlenie szyb. Za chwilę do Ciebie dołączę, tylko wezmę prysznic... i porozmawiamy - po czym zobaczyłeś, że weszła do kabiny i przestała się chwilowo Tobą zajmować.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #819 dnia: Kwietnia 10, 2017, 21:51:09 »
    robię co powiedziała i siadam w salonie super ani buziaka ani przytulenia, cieszę się że żyjesz......ani nic

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #820 dnia: Kwietnia 10, 2017, 22:02:45 »
    Po kilku chwilach z łazienki wyszła Kainitka, ubrana w dłuższą koszulkę i z ręcznikiem na głowie. Usiadła obok Ciebie i patrzyła się w Twoje oczy mówiąc - Wiem, że nie tak sobie wyobraziłeś nasze spotkanie i pewnie masz wiele pytań... Ułatwię Ci to - po czym wstała i podeszła do jednej z szafek. Wyciągnęła z niego tablet, po czym podała Ci go powiedziawszy - Ma funkcję przekazywania pisma na głos... Wiem, że to nie to samo co Twój syntezator.... ale chyba będzie póki co dobre. Pytaj proszę -  i znowu usiadła obok Ciebie, lekko uśmiechając się.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #821 dnia: Kwietnia 10, 2017, 22:21:57 »
    co się qrwa dzieje, o co tu QRWA chodzi, John wyjechał w trybie natychmiastowym, a ty mnie witasz jak obcego....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #822 dnia: Kwietnia 10, 2017, 22:28:15 »
    - Po kolei - powiedziała Kainitka zaczynając wycierać włosy - Podczas trwania puczu ktoś wchodzi do mojego mieszkania. Ledwo przeżyłam pierwszy etap, chciałam przeczekać w sumie najgorsze. Nagle słyszę, jak ktoś upada i robi dużo hałasu. Nie zastanawiając się rzucam granat i czekam na reakcję. Masz szczęście, że nie oberwałeś bezpośrednio falą, po już by Cię tutaj nie było. Gdy myślę, że przynajmniej oszołomiłam przeciwnika na chwilę okazuje się, że dochodzi do siebie szybciej niż to normalne i widzę jak strzelba przechodzi przez moje drzwi. Bardzo kuźwa przepraszam, że bronię swojej domeny... Wiem, mogłam się inaczej zachować gdy już się dowiedziałam, że to Ty wchodzisz... ale zmęczenie wzięło w górę... musiałam wziąć prysznic no i tu jestem. John wyjechał? Widocznie Seth ma wobec niego inne pl... - urwała, po czym spuściła głowę tak, że włosy zakryły jej twarz - Schrzaniłam. Nie ocaliłam Twojego Ojca...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #823 dnia: Kwietnia 10, 2017, 22:50:51 »
    qrwa mać strzelają do mnie, chcą wysadzić w powietrze razem z dwoma ważnymi członkami mojego klanu, rozjebał mi kolejny samochód twój kolega, następnie moja własna kochanka chce mnie sama zabić w domu do którego dała mi klucze, a i chuj z Gabrielem wstaje więc wybacz że mogę być lekko WQRWIONY

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #824 dnia: Kwietnia 10, 2017, 23:02:12 »
    - Poczekaj, po kolei - powiedziała, po czym wstała i podeszła do Ciebie - Mówisz o mnie kochanka? Co Ty masz żonę?