Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47783 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #915 dnia: Maja 05, 2017, 12:11:17 »
    co za pajac zarzucam torbę na ramie i sprawdzam trasę do następnego punktu może kanałami będzie bezpieczniej porównuje szybko w pamięci mapę kanałów którą pokazał mi John z następnym przystankiem który mam odwiedzić

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #916 dnia: Maja 05, 2017, 12:52:53 »
    Przypominając sobie miejsce, do którego masz się udać i porównując trasy stwierdzasz, że kanałami będziesz szedł dłużej, ale kto wie, może być bezpieczniej. Ale czy jest? Tego nie wiadomo. Twoje przemyślenia zakłócił odgłos silnego wybuchu na powierzchni. Światła zgasły, a po chwili zapaliły się czerwone świetlówki, alarmowe. Po wybuchu usłyszałeś - Co jest do kurwy? - pyta mężczyzna bardziej do siebie niż Ciebie i podchodzi do biurka, wyciągając staro wyglądający automat. Gdzieś już go widziałeś, ale nie masz głowy do broni palnej... Po chwili usłyszałeś mniejszy wybuch, bliżej Was, a tuż po nim zauważyłeś, że po schodach spada granat...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #917 dnia: Maja 05, 2017, 16:36:26 »
    zajebiście pełnym sprintem rzucam sie za najbliższą solidną przeszkodę miedzy mną a granatem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #918 dnia: Maja 05, 2017, 17:13:18 »
    Zdążyliście obydwaj schować się za jakieś przeszkody, po czym po chwili granat wybuchł i rozeszło się potężne białe światło po pomieszczeniu. Jak szybko się pojawiło, tak znikło. Ty szybciej (praktycznie od razu) otrząsnąłeś się ze ślepoty i zauważyłeś, że schodami schodziło dwóch umundurowanych i uzbrojonych żołnierzy, którzy darli się - NA GLEBĘ! NA GLEBĘ KURWA I NIE RUSZAĆ SIĘ!

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #919 dnia: Maja 05, 2017, 21:54:28 »
    QRWA czy ja nie mogę mieć chwili spokoju tworzę iluzję roju szczurów który biegnie w ich kierunku, jak tylko zwrócą na niego uwagę rzucam im kartami po nogach na wysokości ud

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #920 dnia: Maja 05, 2017, 22:18:18 »
    Szybko pomyślałeś i utworzyłeś iluzję szczurów (utrata 2 pkt vitae oraz woli) i pchnąłeś ją w kierunku żołnierzy. Ci gdy tylko spostrzegli, że coś na biegnie zaczęli strzelać. Kule rykoszetowały od podłogi, część się wbiło a tamci strzelając wycofywali się. Gdy już miałeś zacząć rzucać kartami usłyszałeś terkot broni palnej zza Ciebie, a żołnierze padli postrzelani na schodach. Usłyszałeś, że na górze ktoś zaczął wykrzykiwać jakieś rozkazy i pomyślałeś, że pora się ewakuować stąd. Mężczyzna podszedł do Ciebie jeszcze z dymiącą lufą broni i spytał  - Co to kurwa było? Kim jesteś?!

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #921 dnia: Maja 05, 2017, 22:47:53 »
    spierdalamy, masz drogę ucieczki wiec prowadź, tatku i to szybko biorę torbę na ramie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #922 dnia: Maja 05, 2017, 22:58:39 »
    - Nie kurwa, nigdzie nie pójdziemy dopóki mi nie powiesz kim jesteś sukinsynu! - po czym zauważyłeś, że mierzy w Twój żołądek z broni. W teorii jest niedaleko od Ciebie, ale jesteś przekonany że zdąży otworzyć ogień. Tymczasem na górze chyba już do czegoś doszli, ponieważ dziwnie zamilkło...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #923 dnia: Maja 05, 2017, 23:11:15 »
    zdajesz sobie sprawę jak irracjonalne jest twoje pytanie? zważywszy na tych chłopców na górze? poprawiam torbę ja cię nie zabije, oni tak wiec? możesz próbować strzelać do minie co skończy się źle dla ciebie, albo spadamy TERAZ z tego miejsca i nie mam czasu tatku

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #924 dnia: Maja 05, 2017, 23:17:54 »
    - Kurwa mać, jeszcze mi za to zapłacisz - odpowiedział mężczyzna i biegiem się rzucił do pewnej czerwonej skrzynki, która była zamontowana na ścianie. Broń przewiesił przez plecy, po czym otworzył ją i zaczął coś tam grzebać. Usłyszałeś - spieprzaj tymi pancernymi drzwiami, które masz za sobą. Bieg cały czas korytarzem aż do końca, tam zacznij grzać silnik w ciężarówce. Będę tuż za Tobą - po czym zajął się skrzynką.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #925 dnia: Maja 06, 2017, 13:54:56 »
    nie wysadź nas za szybko ruszam we wskazanym przez niego kierunku

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #926 dnia: Maja 06, 2017, 14:24:58 »
    Gdy wbiegłeś do pomieszczenia przerobionego na garaż ujrzałeś ciężarówkę o której wspominał facet. Wokół ciężarówki (i nie tylko) było pełno skrzyń z oznakowaniami w cyrylicy, część otwartych a część zamkniętych. Twoje przemyślenia przerwał wbiegający mężczyzna, który rzucił Ci krótko - Wsiadaj albo spieprzaj, mam to gdzieś - po czym wskoczył do szoferki i zaczął odpalać silnik.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #927 dnia: Maja 06, 2017, 14:46:04 »
    wskakuje za nim qrwa to się źle skończy pewnie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #928 dnia: Maja 06, 2017, 14:53:00 »
    Wydawało Ci się, że sekundy zamieniły się w minuty. Facet co chwilę zapalał silnik, lecz ten uparcie odmawiał współpracy - Kurwaaa, zapal idioto - mówił bardziej do siebie niż do Ciebie, próbując walczyć z silnikiem. Przez dźwięk silnika przebił się mniejszy wybuch dochodzący z głębi korytarza, widocznie żołnierze już zaczęli wchodzić do kompleksu. Mężczyzna wyskoczył z szoferki i szybko podbiegł do przodu samochodu, podniósł maskę i zaczął coś tam grzebać. Usłyszałeś - nie siedź jak kołek, tylko bierz któregoś kałacha i osłaniaj wejście! Chyba że wolisz by Cię przerobili na sito! - po czym z całej siły uderzył w silnik kluczem...

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #929 dnia: Maja 06, 2017, 14:57:57 »
    wiedziałem, qrwa wiedziałem wyskakuje i szukam w skrzyniach granatów bądź czegoś podobnego jeśli nie znajduje biorę broń która pokryje dużą powierzchnię korytarza