Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47244 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #255 dnia: Października 16, 2016, 17:02:30 »
    pewnie będzie..ale tym się będę martwił później idę po syntezator i wchodzę do łazienki obserwując ją pod prysznicem siadam na ziemi wybacz piękna pani mogę znać adres tego miejsca?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #256 dnia: Października 16, 2016, 17:16:33 »
    Gdy byłeś w łazience Claudia podała Ci adres i dokończyła prysznic. Usiadła na brzegu wanny i zaczęła się wycierać.
    - Podrzucić Cię gdzieś? - spytała, wycierając włosy.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #257 dnia: Października 16, 2016, 17:23:31 »
    to mam już iść? włamuję się do niej i odpalam muzykę a adres potrzebuje bo właśnie kupuje auto które mają mi podstawić

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #258 dnia: Października 16, 2016, 17:29:02 »
    - Ja Cię nie wyganiam. Ale wiesz, nie musiałeś się włamywać. Wystarczyło użyć syntezatora, wpakowałam w to mieszkanie trochę pieniędzy, na głos też działa - powiedziała Claudia. Gdy wytarła się, założyła szlafrok i obwiązała się w niego. Pomogła Ci wstać i powiedziała - ale tak nie wyjdziesz? W sensie nagi, dziwnie by to wyglądało - po czym zaśmiała się ciepło i wróciliście do sypialni.
    - Mam tylko nadzieję, że nie zainstalujesz tutaj szpiegowskiej kamerki i nie będziesz mnie podglądał. Zawsze możemy się skontaktować bądź spotkać - po czym wzięła twoją dłoń i szminką zapisała Ci numer telefonu po wewnętrznej stronie dłoni, po czym pocałowała Cię w nią i wyszła z sypialni, zostawiając Cię samego.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #259 dnia: Października 16, 2016, 17:42:07 »
    wybacz ciężko jest mi się czasem powstrzymać poza tym to było prostsze ubieram się spokojnie porostu chciałem zmienić muzykę zapisuje numer i dołączam do niej  chwile to zajmie muszę złożyć podpis i tyle

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #260 dnia: Października 16, 2016, 20:54:57 »
    Gdy dotarłeś do salonu, zauważyłeś że siedzi sobie na sofie i obserwuje Cie. Gdy podszedłeś do niej i usiadłeś, usłyszałeś - Prostsze nie znaczy lepsze. Powinnam być obrażona, że pomimo mojej prośby jednak zrobiłeś to co zrobiłeś. Ale jakoś przeboleję. Mam tylko nadzieję, że nie zostawiłeś sobie furtki. Zawsze możesz poprosić o dostęp - po czym wstała i stanęła przy oknie, obserwując senne miasto. Chciałeś dołączyć do niej, ale dostałeś powiadomienie na telefon, że samochód pojawi się w podanym miejscu w ciągu piętnastu minut. Spojrzałeś się ponownie na nią, a ona patrzyła na Ciebie w kawałku lustra.
    - Rozumiem, że samochód już dostarczony? - spytała.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #261 dnia: Października 16, 2016, 23:20:30 »
    oj nie obrażaj się, dla mnie to porostu...jest proste...przepraszam...a furtki nie zostawiłem staram się uśmiechać rozbrajająco oho chyba przegiąłem pałę tym razem...znowu idziesz ze mną? zrobimy nim rundkę po mieście żeby sprawdzić czy to jeździ

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #262 dnia: Października 16, 2016, 23:49:15 »
    - Daj mi chwilę, przebiorę się - odpowiedziała, po czym ruszyła do garderoby. Po kilku minutach wyszła ubrana i gotowa. Zapewne też wzięła jakąś broń, ale nie jesteś tego pewien.
    - To co, idziemy? - po czym zjechaliście windą na dół. Na dole czekał już samochód oraz młody mężczyzna, który stał obok.
    - Przepraszam, czy to państwo zamawiali Mitsubishi? - spytał.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #263 dnia: Października 16, 2016, 23:56:56 »
    kiwam na niego i  podpisuje papiery otwieram drzwi od strony pasażera i zapraszam ją do środka po czym wsiadam od strony kierowcy

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #264 dnia: Października 16, 2016, 23:59:59 »
    Facet zdążył powiedzieć, że życzy miłej nocy. Claudia wsiadła do samochodu, po czym zapięła pas. Ty również wsiadłeś, zapaliłeś silnik i ruszyliście na ulicę.

Dokąd się udajecie? Jak wygląda wasza przejażdżka? Jak jeździsz? Ostro na krawędzi prawa, czy wg przepisów?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #265 dnia: Października 17, 2016, 00:08:56 »
    tylko chce sprawdzić jak to jeździ mrugam do niej okiem, jadę spokojnie, po czym zatrzymuje się i rzucam jej kluczyki twoja kolej ciekawe czy tak samo dobrze radzi sobie z czterema kółkami

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #266 dnia: Października 17, 2016, 00:42:47 »
    Claudia zręcznie chwyciła kluczyki, obejrzała się na Ciebie i bez mrugnięcia okiem odpięła pas i wysiadła. Zmieniliście się miejscami, po czym ponownie zapięła pas i ruszyliście. Najpierw starała się wyczuć samochód, próbowała wyczuć jego szarpnięcia i na ile może sobie pozwolić. 360 koni mechanicznych odpowiedziało jej pełną werwą, gdy wrzuciła wyższy bieg. Przestała przejmować się ograniczeniami i prawem, poszła na całego. Lekko zafascynowany sprawdziłeś pas bezpieczeństwa, czy był dobrze zapięty. Po jakimś czasie tej szaleńczej jazdy usłyszeliście, że w pościg włącza się samochód policyjny. Claudia widziała go w lusterku, zagryzła wargi i wrzuciła jeszcze wyższe obroty. Mundurowi jednak nie chcieli odpuścić, usilnie jechali za wami. Claudia w pewnym momencie nagle weszła w zakręt driftem, lecz policjant był również dobry. Wyszliście z driftu i ponownie zaczęła przyspieszać, policjanci jednak nie odpuszczali.
    - Dobry jest - oceniła go - Obróć się do tyłu i powiedz w jakiej jest odległości od nas, nie mam czasu na spojrzenie w lusterko.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #267 dnia: Października 17, 2016, 00:47:56 »
    roześmiałem się nieźle całkiem nieźle, prowadzi tak jak ja....prawie sprawdzam odległość i jej podaje

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #268 dnia: Października 17, 2016, 01:06:10 »
    - Mam nadzieję, że się uda - powiedziała, po czym spuściła szybę od swojej strony, rozpięła ramoneskę i wyciągnęła zmodyfikowany pistolet. Zębami przeładowała go, po czym powiedziała - trzymaj się Veselin - po czym puściła samochód w poślizg wokół własnej osi. Wtedy wyciągnęła ramię z pistoletem i puściła serię w opony samochodu, po czym szybko wróciła do pozycji wyjściowej i przyspieszyła. Pociski z pistoletu trafiły w opony radiowozu, policjant stracił panowanie nad maszyną i uderzył z prędkością w inne samochody, stojące na poboczu.Gdy oddalaliście się zauważyliście jeszcze, że policjant wyszedł z samochodu, czyli przeżył. Claudia schowała pistolet do kurtki, po czym powiedziała - Cóż, nie chciałam jego śmierci. Za dużo dymu by było przy tym...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #269 dnia: Października 17, 2016, 01:17:31 »
    imponujące..cholernie imponujące... kiwam głową z aprobatą imponujące no przyznam dziewczyno, że umiesz jeździć rozsiadam się wygodniej i odpinam pasy, całuję ja po szyji