Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47249 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #270 dnia: Października 17, 2016, 01:26:50 »
    - Samochody znam od podszewki - powiedziała Claudia, gdy usłyszała słowa z syntezatora. Gdy poczuła twoje pocałunki na szyi, odparła - Veselin, proszę. Udajmy się najpierw w bezpieczne miejsce, potem zobaczy co będzie dalej - powiedziawszy to, stanęła na skrzyżowaniu gdy sygnalizacja pokazała czerwone światło. Wtedy szybko przyciągnęła twoją głowę i namiętnie Cię pocałowała. Gdy zobaczyła skrajem oka zielone światło nie odpuszczając pocałunku ruszyła. Po chwili oderwała się od twoich warg i powiedziała - to dokąd chcesz jechać? Czy chcesz siąść z powrotem za kierownicą?

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #271 dnia: Października 17, 2016, 01:32:54 »
    ehhh.. jasne mogę prowadzić biorę kluczyki i siadam za kółko życzy sobie pani spokojni czy extremalnie?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #272 dnia: Października 17, 2016, 01:36:31 »
    Stanęliście w zaułku kilkadziesiąt przecznic od akcji z policjantem. Gdy przechodziła obok Ciebie, przejechała Ci dłonią po twarzy, po czym usiadła na miejscu pasażera. Ty tymczasem zająłeś miejsce za kierownicą i gdy byliście gotowi, ruszyliście.
    - Mnie obojętnie. Ale może na dziś dość przygód z policją, no chyba że sam chcesz poszaleć - powiedziała assamitka, wyciągając ponownie ten sam pistolet i zaczęła go przeładowywać.

Dokąd się udajecie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #273 dnia: Października 17, 2016, 01:53:12 »
    uśmiecham się pod nosem taaaaa...... blokuje pasy no to zobaczmy co to coś potrafi puszczam muzykę po czym wciskam pedał gazu do podłogi 1.2..3...4.....5 [GM - koncentruje się na prowadzeniu] każdy zakręt to drift na krawędzi, kieruje się w stronę golden gate

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #274 dnia: Października 17, 2016, 19:12:28 »
    Skupiając się na prowadzeniu odgrodziłeś się od całego świata zewnętrznego. Nawet Claudia wyszarzała w twoich oczach, liczyły się tylko droga, samochód oraz sprawne pokonywanie zakrętów. Udawało Ci się to bez problemu, miałeś wrażenie że specjalnie dla Ciebie zakręty się zakrzywiają. Prędkość, palenie gumy... Wszystko byłoby ok, gdyby nie pewna pani Burton, która  gdy pokonywałeś zakręt wchodziła na ulicę nieprzepisowo, wioząc przed sobą wózek z puszkami. Chciała sobie skrócić drogę, olewając pasy. W ostatniej chwili skontrowałeś kierownicą i dosłownie o milimetry ominąłeś kobietę. Pęd był tak duży, że jednak się przewróciła, ale nic sobie nie zrobiła... najwyżej obiła pupę. Po jakimś czasie nie niepokojeni przez innych użytkowników dróg i chodników dotarliście na most Golden Gate. Zaparkowałeś na poboczu i wysiedliście z samochodu. Claudia podeszła do barierki, oparła się o nią i spojrzała w dal.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #275 dnia: Października 18, 2016, 01:44:55 »
    Podchodzę do niej opieram się o barierkę przy niej wydajesz się być myślami gdzieś bardzo daleko zerkam na nią poczym odwracam wzrok w stronę którą ona patrzy piękny widok uśmiecham się pod nosem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #276 dnia: Października 18, 2016, 01:55:01 »
    - Wspominam kogoś... Pamiętam jak ten most był budowany - odpowiedziała Claudia, patrząc się ciągle w dal. Po chwili uśmiechnęła się i odwróciła się, opierając się tyłem o barierki - A ty o czym myślisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #277 dnia: Października 18, 2016, 02:05:56 »
    Zastanawiam się chwilę podziwiam widok wzruszam delikatnie ramionami nie wiem o niczym szczególnym, cieszę się porostu chwilą

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #278 dnia: Października 18, 2016, 02:23:50 »
    - To zrozumiałe - odpowiedziała Claudia, po czym wtuliła się w twój bok - Jak zapamiętasz tę noc? Jak zapamiętasz mnie? Jak zapamiętasz to wszystko, co się wydarzyło?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #279 dnia: Października 18, 2016, 08:00:33 »
    jak narazie noc jest magiczna i jeszcze się nie skończyła i..... mam nadzieję że mi nie uciekniesz uśmiecham się do niej chodź może już wracajmy chyba że masz jakieś inne plany

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #280 dnia: Października 18, 2016, 16:05:17 »
    - Czasem będę musiała - odpowiedziała Claudia, tuląc się ciągle do Ciebie - Praca nie wybiera. A dokąd chcesz wrócić?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #281 dnia: Października 18, 2016, 19:28:17 »
    och to oczywiste, zdaje sobie z tego sprawe obejmuje ją ręka no nie ukrywam że do ciebie zważywszy że nie mieszkam sam , narazie...chyba że masz coś na przeciwko bo naprzyklad przynudzać strasznie spoglądam na nią pytajaco

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #282 dnia: Października 18, 2016, 19:52:37 »
    - Może stosujmy metodę małych kroczków? - spytała Claudia i spojrzała Ci się w twarz - Mamy przecież wieczność... a wiadomo to czy będziesz wierny? - po czym delikatnie dała Ci kuksańca w bok, drocząc się z tobą po czym znów przyległa.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #283 dnia: Października 18, 2016, 22:28:49 »
    ależ żaden problem co młoda dama sobie życzy kłaniam się ała to bolało uśmiecham się no dobra to wracamy zatem łapie ją w pasie prowadzę do samochodu otwieram drzwi od samochodu przednia i daje gest ręką że zapraszam poczym zamykam za nią dziwi i ruszamy spowrotem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #284 dnia: Października 18, 2016, 22:32:08 »
    Gdy miałeś już wsiadać do samochodu, zadzwonił twój telefon. Spojrzałeś na niego i zobaczyłeś, że dzwoni Gabriel. Gdy odebrałeś go, usłyszałeś - Cześć Ves, gdzie jesteś?