Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47250 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #300 dnia: Października 19, 2016, 18:47:18 »
    - Obojętnie co będzie twierdził, to wciąż twój Ojciec - odpowiedziała assamitka i odwróciła się w twoją stronę, po czym kontynuowała - Nie ma co opowiadać, dopóki sama nie zostanę dopuszczona do informacji to nikt mi nie pomoże. Muszę żyć z tym, że może nigdy się nie dowiem. Niewiedza zabija, ale i też wzmacnia... Chyba będę musiała posprzątać w garderobie, moja słabość mnie pokonała.... Wiesz, że była to wspaniała noc? Pomimo swojego... wieku, dawno nie czułam się tak... Zrelaksowana? Wypoczęta? No i... wypłakana - po czym się zaśmiała. Radośnie zaśmiała.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #301 dnia: Października 19, 2016, 18:56:41 »
    cieszę się że mogłem pomócrozumiejąc aluzje iż chyba nasze spotkanie dobiegło końca prawdopodobnie na te noc pytam się jeszcze chcesz żebym ci pomógł w sprzątaniu?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #302 dnia: Października 19, 2016, 19:00:26 »
    - Jeżeli Ci się nie śpieszy, proszę. Chociaż nie wiem, czy nie bez zamawiania nowych mebli się obejdzie - powiedziała, po czym przeszła obok Ciebie i swoją dłonią przejechała Ci po policzku, po czym zniknęła w garderobie.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #303 dnia: Października 19, 2016, 19:24:52 »
    zaoferowałes pomoc to do roboty wchodzę za nią do garderoby i zaczynam wynosić połamane meble no przyznam się że pewnie poskładałam by mnie tak że zmieścił bym się w pudełko od zapalek gdy się że wszystkim uporamy powoli zaczynam się zbierać do wyjścia niechętnie ale trzeba

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #304 dnia: Października 19, 2016, 20:17:23 »
    Gdy wszedłeś do garderoby zauważyłeś, że Claudia zaczęła sprawdzać uszkodzone meble. Na szczęście nie były one aż tak bardzo uszkodzone i po waszym wprawnym uporządkowaniu wszystko weszło na swoje miejsce. O dziwo assamitka przewracała tylko meble z ubraniami, szaf z uzbrojeniem nie ruszyła. Przypadek czy może była na tyle świadoma? Na uprzątaniu wszystkiego zeszła wam godzina. Gdy skończyliście, wyszliście z niej. Claudia zamknęła garderobę i gdy odwróciła się, widziała twoje ruchy tak, jakbyś chciał się zebrać, ale nie masz na to wielkiej ochoty. Ona Ci w tym nie pomogła, ponieważ podeszła i przytuliła się do Ciebie.
    - Zobaczymy się jeszcze? - spytała niewinnie.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #305 dnia: Października 19, 2016, 20:39:18 »
    Tule ja także oczywiscie, ja bardzo chetnie wzdycham wiesz że nie chce wychodzić, ale nie będę nadużywać twojej gościnności, bo jeszcze się z szybko mną znudzisz puszczam do niej oczko i całuje w usta wysłałem Ci mój numer telefonu i pamiętaj jeśli będziesz potrzebowała mojej pomocy dzwoń bez skrupułów do zobaczenia niebawem mam nadzieje tule ja mocniej całuje jeszcze raz tym razem szybko i wychodzę

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #306 dnia: Października 19, 2016, 20:49:01 »
    Gdy byłeś na dole odwróciłeś się i spojrzałeś do góry. Zauważyłeś, że Claudia stoi na kładce i patrzy się na Ciebie. Zauważyłeś, że się uśmiecha. Uśmiechnąłeś się też do niej, po czym wsiadłeś do samochodu i ruszyłeś przed siebie.

Dokąd zmierzasz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #307 dnia: Października 19, 2016, 21:03:20 »
    no myślę że noc mogę zaliczyć do udanych assamitka no prosze uśmiecham się do siebie ciekawie jak to dalej się potoczy pisze szybko wiadomość do Gabriela wracam i ruszam w stronę domu ciekawe co powie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #308 dnia: Października 19, 2016, 21:08:13 »
    Po jakimś czasie dotarłeś do domu Gabriela. Zaparkowałeś obok swojego "domku na kółkach", po czym wszedłeś do środka. Gabriel siedział w kuchni, przeglądał coś w laptopie. Gdy zobaczył Cię, usłyszałeś - Nie próżnowałeś patrząc po czasie. Wygoniła Cię?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #309 dnia: Października 19, 2016, 21:21:26 »
    Siadam koło niego uśmiecham się do niego tego bym nie powiedział wręcz nazwał bym naszą znajomość rozwojową a go co ciekawość zżera przeciągam się a u ciebie jak wyszło? Co porabiałaś bo ja zaliczam ta noc do bardzo udanych patrzę na niego poważniej to co jutro może zaczęli byśmy moją naukę o tym świecie, nie chciał bym wyjść wśród innych jak totalny ignorant

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #310 dnia: Października 19, 2016, 21:25:25 »
    - Pracowałem - odpowiedział Gabriel - starałem się rozgryźć, jak dotarli do Ciebie. Przyznam miałeś zabezpieczenia, ale jakoś Cię dorwali. Skomplikowana sprawa. Pamiętasz tę dziewczynę? Silna była jak tur z tego co widziałem jak pomiatała tobą. A nie była ghulem. Przypadek? Nie. Ktoś wpuszcza jakieś świństwo na rynek, które wzmacnia siłę u ludzi. Ciekawe, co to za gówno - odpowiedział Ojciec i zaczął drapać się po głowie - Masz jakiś pomysł?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #311 dnia: Października 19, 2016, 21:45:24 »
    Zastanawiam się chwilę, czyli sądzisz że to co wzięła było ponad naturalnego pochodzenia? wstaję zamykam na moment oczy to chodźmy, postaram się wysledzic gościa który nadał mi ta sprawę następnie tego który mu ją zlecił i tak dalej aż trafimy na oryginalne zlecenie, wiedząc skąd wyszło będziemy mieli pogląd o co chodzi ja wiem tylko że zlecenie przyszło od jakiejś włoskiej rodziny czy coś takiego zlecenie nie było łatwe miałem namierzyć innego hackera namiezylem go a dokładnie to miejsce i termin gdzie miał się z kimś spotkać reszta mnie nie obchodzilawzruszam ramionami

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #312 dnia: Października 19, 2016, 21:53:29 »
    - Nie sądzę, by to było nadnaturalnego pochodzenia - odpowiedział Gabriel, zabierając swój laptop i kierując się ku wyjściu z Tobą - To coś, z czym się jeszcze nie spotkałem. Może to być jakiś mocny narkotyk, coś jak stymulant dla żołnierzy. Serum super żołnierzy itp, naziści prowadzili tego typu badania - mówił to, gdy szliście do twojej ciężarówki. Przemilczał sprawę Evo, widocznie wiedział do czego jesteś zdolny. Gdy weszliście do środka, zajął miejsce obok Ciebie i spytał - Jak Ci pomóc? Nie jestem może tak biegły jak ty, ale swoje potrafię.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #313 dnia: Października 19, 2016, 22:07:53 »
    Daje mu kopię lotów z tego zlecenia no to zaczynamy grzebać tu jest wszystko, ty zacznij od zleceniodawców ja się zajmę hackerem może wygrzebię z kim miał się spotkać lub komu się naraził siadam do komputerów  wskazuje mu głową miejsce gdzie mógłby usiąść oraz kable które ma wziąć następnie już bez słowa skupiam się na robocie.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #314 dnia: Października 19, 2016, 22:26:26 »
    Gabriel siadł na wskazanym miejscu i wykonał twoje polecenia, po czym zajął się swoją sprawą. Ty natomiast zacząłeś śledzić trasę hakera w internecie. Po jakimś czasie stwierdziłeś, że był dobry. Naprawdę dobry. Starał się zatrzeć ślad, lecz ty byłeś od niego przynajmniej o klasę lepszy. Udało Ci się namierzyć jego ostatnie miejsce logowania do sieci wi-fi. Udało Ci się również odnaleźć, kim jest naprawdę oraz namierzyłeś jego miejsce zamieszkania. Zauważyłeś, że idiota nie zabezpieczył odpowiednio kamery i włamałeś się do niego. Nagle twój obraz na monitorze zniekształcił się i zobaczyłeś go.

Co robisz?