Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47922 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #120 dnia: Października 12, 2016, 22:16:13 »
    - Chcesz wziąć, nie ma sprawy - odpowiedział Gabriel oglądając twoje wyposażenie - w Elizjum i tak oddasz je przed bramką, bo inaczej nie wejdziesz do klubu.. Chyba, że masz inne plany, nie musimy dzisiaj informować Księcia że jesteś nowy, ale w ciągu tygodnia trzeba.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #121 dnia: Października 12, 2016, 22:24:24 »
    wezmę zatem kij wie co może stać się po drodze załatwmy to dzisiaj i miejmy to z głowy wskazuje ruchem głowy na auta którym jedziemy?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Października 12, 2016, 22:27:40 »
    - Moim, twój lepiej niech już dzisiaj nie wyjeżdża, przyciąga za dużą uwagę - odpowiedział Gabriel, prowadząc Cię do swojego samochodu. Gdy wsiedliście do samochodu i ruszyliście przed siebie w ciszy i spokoju. Gabriel przerwał to pytaniem - Chcesz jeszcze o coś spytać? Dobry moment by nie zbłaźnić się przed Księciem, ale i tak lata mi jego zdanie koło nosa...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Października 12, 2016, 22:32:31 »
    jak ci lata to mi też, no dobra, czy jakieś zachowania są zabronione albo wręcz wskazane? pytam bawiąc się talia kart

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Października 12, 2016, 22:39:40 »
    - Raz, nie możesz polować na ludzi w Elizjum. Dwa, zakaz wnoszenia broni. Trzy, zakaz używania nadnaturalnych umiejętności. Cztery, przy Księciu odzywasz się tylko proszony. Jest to Kainita starej daty, który spokojnie sam rozpieprzyłby to miasto, gdyby chciał. Zapewne poznasz tam też inne klany, Elizjum to dobre miejsce do nauki i obserwacji... No i wszystko co się dzieje w naszej społeczności, prędzej czy później przejdzie przez Elizjum. Jak chociażby aktualna masakra w Chinatown. - odpowiedział Gabriel, kierując ciągle samochodem.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Października 12, 2016, 22:45:02 »
    no z odzywaniem się nie proszony raczej nie będzie problemu...co do reszty będę się porostu trzymał blisko ciebie uśmiecham się szeroko po czym marszczę czoło sprecyzuj "nadnaturalne umiejętności"?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Października 12, 2016, 22:48:44 »
    - W pewnych momentach będziesz czuł, że potrafisz zagiąć rzeczywistość względem własnych umiejętności. Poćwiczymy w domu w wolnej chwili - odpowiedział Gabriel - lepiej wiedzieć co się potrafi niż zginąć głupio.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Października 12, 2016, 22:57:26 »
    teraz mi to mówi...ehhhbyło by miło wolał bym nie zginać drugi raz w tym tygodniu rozsiadam się wygodniej i wpatruje się w mijamy krajobraz nic więcej nie mówiącbędzie ciekawie całkiem nowy świat...zobaczymy co będzie dalej

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Października 12, 2016, 23:09:52 »
    Gabriel nic nie odpowiedział, kierował dalej samochodem. Po jakimś czasie dotarliście pod miejsce, które było naprawdę dużym klubem. Przed wejściem były dwie kolejki. Jedna złożona z ludzi, których wyczułeś praktycznie od razu, druga była pusta... jakby Vipowska. Gabriel zaparkował na parkingu, po czym poprowadził Cię do tej vipowskiej. Bez problemu przez pierwszą bramkę. Dotarliście do dużego przedpokoju gdzie były dwie duże bramki metalowe oraz kilku dziwnych ludzi. Wiedziałeś, że są to ludzie, ale było coś w nich dziwnego. Poprosili o oddanie całego sprzętu z broni. Gabriel nic nie miał więc przeszedł spokojnie przez nie i zaczekał na Ciebie po drugiej stronie.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Października 12, 2016, 23:14:44 »
    spokojnie oddaje broń i dołączam do Gabrielaa...o tych gości muszę się go zapytać jak będziemy mieli chwile

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Października 13, 2016, 12:52:47 »
    Gdy oddałeś swój sprzęt, Gabriel otworzył przed Tobą ogromne dwuskrzydłowe drzwi i zauważyłeś, że klub tętni życiem. Pierwsze co usłyszałeś, to muzykę puszczaną przez Dj'a. Rozpoznałeś w nim kainitę, dużo słabszego od siebie. Również na parkiecie, który zajmował centralną część klubu zauważyłeś, że wśród ludzi bawią się inni kainici. Po bokach klubu były wnęki z lożami do siedzenia, które można było odgrodzić niebiesko-czarnymi zasłonami, by poczuć trochę prywatności. Na pierwsze piętro prowadziły schody, również w podobnym oświetleniu. Na pierwszym piętrze znajdował się bar oraz luźno stojące stoliki z krzesłami, które można było dostawiać i przestawiać wedle uznania. Gabriel wskazał Ci dłonią kierunek pójścia, po czym zaczęliście się przebijać bokiem do wind, przed którymi stało dwóch ochroniarzy. Rozpoznałeś w nich kainitów, ale samym swoim wyglądem odstraszali innych ludzi. Gdy stanęliście przed nimi, Gabriel powiedział:
    - Gabriel Manea i Veselin Inosevic z klanu Ravnos proszą Księcia o audiencję.
    - Musicie zaczekać chwilę, Książę przyjmuje kogoś -
    odpowiedział jeden z nich. Gabriel kiwnął głową i poszliście na bok tak, by obserwować strażników jak i również bawiących się na parkiecie.
    - Chcesz o coś spytać? - Gabriel trochę głośniej odezwał się do Ciebie, starając się przekrzyczeć muzykę.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Października 13, 2016, 21:18:43 »
    kręcę głową będę miał pytania jak stąd wyjdziemy no może jedno żaden z ludzkich bywalców nigdy się nie zorientował gdzie jest? rozglądam się z ciekawością po sali

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Października 13, 2016, 21:47:14 »
    - Wątpię - odpowiedział Gabriel, po czym kontynuował - Klub jest jednym z najpopularniejszych w mieście, kainici i ludzie mogą się bawić do woli. No, prawie wszyscy poza pewnym klanem, który musi siedzieć w podziemiach Elizjum. Oho, chyba nasza kolej - powiedział, gdy winda zjechała na dół i z niej wyszła kainitka, która skierowała swoje kroki do baru. Gdy podążyłeś wzrokiem za jej kierunkiem, Gabriel powiedział - strzeż się tego klanu. Ona jest assamitką, prawdziwą mistrzynią zabijania. Ale warto poznawać nowych kainitów.. Nigdy nie wiesz czy przychodzą do Ciebie jako gość, czy jako kat - po czym skierowaliście się do windy. Weszliście, Gabriel wcisnął guzik i wjechaliście na górę. Gdy wysiedliście, stanęliście już przed obliczem Księcia. Wyczułeś od niego istną potęgę, musiał być dużo starszy od Ciebie, nie masz pojęcia o ile, ale na pewno jest silniejszy niż twój Ojciec. Ten stał przed szybą, która widocznie lustrem weneckim i podziwiał albo wszystkich, albo kogoś konkretnie. Po chwili stania w milczeniu przemówił:
    - Jestem niezmiennie zaskoczony, że zdecydowałeś pojawić się w końcu, Gabrielu.
    - Tak Książę, wiem że pewne sprawy.... mogły nas poróżnić, ale..
    - Nie zajmujemy się dzisiaj przypadkiem Dennisona -
    przerwał mu Książę - i lepiej byś nie wracał do tej sprawy. Rozumiem, że postanowiłeś przedstawić mi swojego neonatę?
    - Tak Książę, chciałem go oficjalnie przedstawić przed władzą Camarilli -
    odparł Gabriel.
    - No cóż, nie stójcie jak kołki, siadajcie proszę - po czym sam usiadł w masywnym fotelu i zaczekał aż sami usiądziecie.
    - Powiesz coś Veselinie? - spytał Ciebie Książę.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Października 13, 2016, 21:58:22 »
    assamici=płatni zabójcy zapamiętane siadając w fotelu wklepuje witam Książę miło poznać ciekawe ile ten gość ma lat

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Października 13, 2016, 22:07:37 »
    - Jak Ci się podoba póki co nowe życie? Jesteś dziwnym przypadkiem, już wcześniej byłeś niemową? - spytał Książę.