Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47121 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #45 dnia: Października 07, 2016, 02:15:25 »
    taaa ona tez mnie niby ratowala otwieram oczy i wstaje rozgladam sie za mozliwa droga ucieczki moze van jest na chodzie rozgladam sie tez za rewo;werem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 07, 2016, 02:17:31 »
    Rozejrzałeś się szybko i dostrzegłeś... że rewolweru nie ma. Czyżby mężczyzna wziął go ze sobą? A może gdzie indziej upadł? Usłyszałeś ponownie - Ruszysz te swoje cztery litery, czy mam Cię zakuć i za jaja przytargać do siebie?!

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 07, 2016, 02:24:23 »
    zakuć jezu co wszyscy maja do mnie wstaje ide do tego kolesia rozgladajac sie i czekajac co teraz mnie spotka

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 07, 2016, 17:38:16 »
    Poszedłeś za gościem, który poprowadził Cię przez chaszcze w stronę ulicy. Po chwili klnięcia (bo butów nie masz, a kamieni i innego poszycia w bród) dotarłeś do ulicy, przy której stał Ford. Mężczyzna otworzył bagażnik, schował karabin po czym wyciągnął z wnętrza bagażnika zawiniątko i podał Ci je. Dopiero teraz ujrzałeś jego twarz. Usłyszałeś - W worku są ciuchy. Brałem na chybił trafił, nie miałem za dużo czasu. Ubieraj się, nie jesteśmy tutaj bezpieczni. Jeszcze nie. Wszystko Ci wyjaśnię, ale dopiero jak będziesz bezpieczny, jasne?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 07, 2016, 17:47:59 »
    Patrzę niepewnie na niego ale kiwam głową i ubieram się na tyle szybko na ile pozwalają mi połamane żebra

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 07, 2016, 17:59:03 »
    Mężczyzna patrzył się na Ciebie jak zakładasz ubrania. Po chwili zgryzania zębów z bólu ubrałeś się, po czym mężczyzna pokazał Ci że masz wsiąść do samochodu od strony pasażera. Gdy wsiadłeś, pomógł Ci zapiąć pas. Gdy to zrobił, sam się zapiął, uruchomił silnik, wrzucił bieg i ruszyliście przed siebie.
    - W schowku przed tobą jest syntezator mowy. Nie mam czasu by czytać twoje słowa, więc będziesz sam je wklepywał a automat będzie je obracał w głos, będzie wygodniej. Podejrzewam, że masz wiele pytań więc... do dzieła - po czym wjechał na autostradę. Zauważyłeś, że kierujecie się w stronę San Francisco.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 07, 2016, 18:10:31 »
    co tam do cholery się stało kim byli ci ludzie kim była ta baba i kim do ciężkiej cholery ty jestes czemu wszyszcy nagle przejawiają zainteresowanie moją osobą zważywszy że ani jednej nie widziałem nigdy na oczy? naciskam enter patrzę na niego i czekam na odpowiedź mam nadzieję że teraz się do qrwy nedzy czegoś dowiem ten gość przynajmniej narazie Ne ma zamiaru mnie zabić....narazie

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Października 07, 2016, 18:28:14 »
    - Powoli Veselin, powoli - powiedział mężczyzna, po czym się uśmiechnął nie spuszczając wzroku z drogi - To co się stało możesz sam sobie odpowiedzieć. Nadepnęliśmy na dużą stopę, nie myślałem że tak szybko się połapią kto za tym stoi. Strzałokrzyżowcy to pewna sekta, prowadzona przez osobę z szerokimi plecami i zapleczem finansowym, jeżeli wiesz o co mi chodzi. A kim ja jestem? Nazywam się Gabriel Manea i właśnie uratowałem Ci tyłek. To chyba świadczy, że jesteś mi do czegoś potrzebny, prawda?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #53 dnia: Października 07, 2016, 18:45:10 »
    wiedziałem żeby olać to zlecenie... przyglądam mu się uwaznie to że jestem ci do czegoś potrzebny to wiem bo w ratunek z dobrego serca i tak bym nie uwierzył pozatym musiałeś mnie obserwować żeby wiedzieć gdzie jestem wzdycham zamykam na moment oczy i zaczynam pisać dalej jak rozumiem podanie tego adresu się bardzo nie spodobało natomiast nie mam pojęcia jak mogli mnie wysledzic cybernetycznie jest to niemozliwe rozumiem że nie tylko tamta banda na mnie polowala dobra ile ten ratunek ma mnie kosztować czego chcesz?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Października 07, 2016, 18:56:21 »
    - Wszystko jest możliwe. Nie ma rzeczy niemożliwych Veselin - odparł Gabriel, po czym zaczął szukać jakiejś stacji radiowej. Po chwili z głośników poleciała cicho muzyka - A czego chcę od Ciebie? Żebyś poświęcił resztę swojego wieczoru dla mnie. Wyjaśnię Ci wszystko... w innym miejscu. Bezpieczniejszym. Samochód tak łatwo zniszczyć...

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Października 07, 2016, 19:01:09 »
    taaa odpowiedzi na pytania uja nie odpowiedzi...no nic trzeba czekać na rozwój sytuacji odkładam syntezator mowy i staram się wygodniej ułożyć w fotelu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #56 dnia: Października 07, 2016, 19:59:35 »
    Poczułeś, że adrenalina zaczęła powoli schodzić z Ciebie. Zapadłeś w lekki sen. Niestety, nie pamiętasz co Ci się przyśniło, bo po chwili usłyszałeś głos Gabriela - Dojeżdżamy - po czym zaparkował samochód przed garażem. Wysiedliście i usłyszałeś - może to nie jest szczyt luksusu, ale mnie odpowiada... i sąsiedztwo miłe. Chodź za mną - powiedział, po czym poprowadził Cię do salonu (salon bez psa - od GM :P ). Gabriel podszedł do barku i spytał - Napijesz się czegoś?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #57 dnia: Października 08, 2016, 07:02:42 »
    Siadam w fotelu i przecząco kręcę głową może teraz się czegoś dowiem lecz nie sadze czy teraz dowiem się co tu jest grane?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #58 dnia: Października 08, 2016, 14:12:01 »
    Gabriel gdy zobaczył że kręcisz głową stwierdził, że chyba on też niczego się nie napije.  Zamknął barek, usiadł na fotelu obok Ciebie i powiedział - Jakby zacząć... nie zacząłeś się zastanawiać jak kobieta, niższa od Ciebie wytargała Cię z samochodu niczym worek kartofli? Nie była pod wpływem jakichś środków, tylko była... inna. Wyjątkowa. Buszując po dotnecie nie natrafiłeś nigdy na informację na temat istot nadnaturalnych? Jednorożców, yeti, wilkołaków? Bądź o wampirach?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #59 dnia: Października 08, 2016, 19:33:25 »
    Podnoszę brew i się usmiechamno to fajnie trafiłem na świra jeszcze gorzej na świra z bronią jakoś taka wiedza nigdy mi nie była nigdy do szczęścia potrzebna pisze na syntezatorze