Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic  (Przeczytany 47215 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Veselinem Inosevicem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline XeXon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - Veselin Inosevic
    « Odpowiedź #15 dnia: Października 06, 2016, 00:08:07 »
    zajebiscie najpierw lali mnie narodowcy teraz jakas baba zajeqrwabiscie poddaje sie albo mnie zabije albo zostawi w spokoju zamykam oczy i czekam

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #16 dnia: Października 06, 2016, 15:47:49 »
    Kobieta podeszła do Ciebie powoli lecz ty jej nie widziałeś, słyszałeś tylko kroki. Po chwili poczułeś, że jest blisko Ciebie. Jej perfumy pachniały jak owoce cytrusowe, ale jednocześnie tak lekko... i zmysłowo - Cały jesteś? - usłyszałeś pytanie - Nie możemy tutaj długo zabawić, niedługo przyjadą jego koledzy. Masz jakieś ciuchy poza tym co na sobie?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #17 dnia: Października 06, 2016, 21:18:51 »
    otwieram oczy, patrze na nia i przeczaco krece glowa staram sie podniesc do pozycji siedzacej zeby rozwiazac nogi nooo tak ciekawe w co tym razem sie wpakowalem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #18 dnia: Października 06, 2016, 21:31:25 »
    Kobieta gdy zobaczyła twoje próby rozwiązania sznura kucnęła na jedno kolano, wyciągnęła nóż i jednym sprawnym ruchem rozcięła więzy, po czym go znowu schowała. Pomogła Ci wstać.. miała ciepłą dłoń. Puściła Cię, sprawdziła stan amunicji w bębnie i przeładowała ją. Obejrzała Cię na szybko jeszcze raz po czym powiedziała - Idziesz za mną, wykonujesz każde moje polecenie. Jasne?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #19 dnia: Października 06, 2016, 21:34:02 »
    no to chyba wpadłem z deszczu pod rynne kiwam glowa chwytam sie za zebra zeby sprawdzic ich stan

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #20 dnia: Października 06, 2016, 21:40:19 »
    Gdy zobaczyła jak chwytasz się za żebra szybko sama je zbadała. Poza ciepłem jej dłoni poczułeś również ból. Rozejrzała się wokół, po czym powiedziała - Zaraz coś zaradzimy byś lepiej oddychał. Nisko na nogach, podążasz za mną. I zero potrącania przedmiotów, jasne? - nie czekając na twoje przytaknięcie bądź odmowę ruszyła przed siebie. Przykleiła się do ściany przy drzwiach, powoli wychyliła głowę, po czym przeszła przez drzwi do kolejnego pomieszczenia.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #21 dnia: Października 06, 2016, 21:49:14 »
    zaraz cos zaradzimy jasne...ehhh no dobra babka wie co robi chyba wazne zeby sie z tad wydostac teraz potem bede sie zastanawial powoli ruszam za nia uwazajac by robic jak najmniej hałasu

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #22 dnia: Października 06, 2016, 22:02:10 »
    Gdy wszedłeś do pomieszczenia, zauważyłeś że kobieta zdziera z trupów facetów ubrania i tworzy coś w stylu kamizelki unieruchamiającej. Spojrzała szybko na Ciebie, oceniła Cię widocznie i podeszła do Ciebie. Bez pytania o zgodę założyła Ci ją, po czym mocno ścisnęła dwoma paskami od spodni twoje żebra. Zabolało jak diabli, ale po chwili poczułeś, że możesz w miarę normalnie oddychać - Nisko na nogach i przy mnie jak pies, zrozumiałeś? Jeżeli dojdzie do czegoś, natychmiast się chowasz. Nie mam zamiaru zawracać sobie Tobą głowy podczas strzelaniny - po czym ruszyła przed siebie do głównych wrót, widocznie tamtędy weszła do magazynu.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #23 dnia: Października 06, 2016, 22:06:42 »
    o ja pre@#$le ale boli no z bieganiem moge zapomniec na jakis czas łapie oddech i ruszam za nia teraz to moja najlepsza opcja na wyjscie z tej sytuacji

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #24 dnia: Października 06, 2016, 22:18:37 »
    Zauważyłeś, że schowała się za jakimś czarnym nieoznakowanym vanem, który stał na przeciwko bramy wjazdowej Gdy tylko zobaczyła Ciebie, chwyciła Cię za rękę i pociągnęła ku sobie, byś się schylił. Po chwili wyjrzała zza zderzaka, cichutko zaklnęła i powiedziała do Ciebie szeptem - Jest ich tam dwóch. Dam sobie z nimi radę, ale muszę wiedzieć że będziesz bezpieczny. Tam stoi mój samochód - pokazała Ci dłonią. Poleciałeś wzrokiem za jej dłonią i dojrzałeś Mercedesa - nie biegnij, skradaj się. Jeżeli zacznie się strzelanina, biegiem na tyle ile możesz do samochodu i wskakujesz na miejsce kierowcy. Odpalasz silnik i uciekasz przed siebie, jasne? Odnajdę Cię, jestem w tym dobra. No, do dzieła - po czym zauważyłeś, że kobieta położyła się na ziemi i wycelowała w jednego z mężczyzn ze swojego gnata. - Nie stój jak cielę, ruszaj! - warknęła kobieta.

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #25 dnia: Października 06, 2016, 22:24:57 »
    jestem hakerem nie jakims atleta z bozej laski no doba rozgladam sie za miejscami gdzie moge sie kryc w drodze do samochodu i po cichu ruszamkurna niezła fura moze sobie powinienem taka kupic

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #26 dnia: Października 06, 2016, 22:34:29 »
    Postanowiłeś zrobić tak, jak powiedziała Ci kobieta. Na ugiętych nogach zacząłeś się skradać, wyszukiwać różnych miejsc byle tamci dwaj Cię nie zauważyli. Niestety przez przypadek (który to już raz dzisiejszej nocy?) kopnąłeś pustą puszkę, która narobiła dużo hałasu. Pech był tym większy, że byłeś w połowie między jedną kryjówką a drugą. Na dźwięk odbijającej puszki mężczyźni odwrócili się i usłyszałeś huk strzału oraz krzyk mężczyzny. Kobieta otworzyła ogień również i do drugiego mężczyzny, lecz ten zdążył się schować za jakimś murkiem.

Co robisz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #27 dnia: Października 06, 2016, 22:39:33 »
    nooo do ciezkiej cholery staram sie pomimo bolu pobiedz kulac sie do samochodu cholera cholera cholera mam naprwade zly dzien dzisiaj

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #28 dnia: Października 06, 2016, 22:43:10 »
    Na tyle ile twój stan pobiegłeś w stronę mercedesa. Usłyszałeś za sobą, że strzelanina narasta. Widocznie przeciwników było więcej niż kobieta założyła. Wpadłeś w samochód, otworzyłeś drzwi, wsiadłeś..

Co robisz? Jak odpalasz samochód? Czego w nim szukasz? I gdzie się udajesz?

Offline XeXon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #29 dnia: Października 06, 2016, 22:49:06 »
    sprawdzam czy kluczyki sa w statyjce, na siedzeniach ogolne rozgladam sie za nimi po wnetrzu auta bez nich tego modelu nie odpale szybko szybko szybko