Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur  (Przeczytany 16436 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Johnem Ozgurem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « Odpowiedź #150 dnia: Października 18, 2016, 02:49:02 »
    To była ciekawa noc i stwierdzam, że muszę się jeszcze sporo nauczyć, jak i sporo ludzi poznać.
    Fenga znasz, zdaje się że jest kowalem i zajmuje się bronią, widziałem kilka jego wytworów, są naprawdę piękne.
    Mam jeszcze pilną pracę związaną z Pistoletami, nie wiem co się z nimi działo ale zeszłej nocy chyba złe moce je opanowały i zacięły się w najgorszych możliwych momentach, muszę je przejrzeć i wyczyścić.
    Po prostu chcę się przygotować, zanim wyjdę z domu, by zaskoczyło mnie coś później, tak jak mnie uczyłeś.
    Chciałem też popracować nad mocami i umiejętnościami, odkrywam je powoli i czasem mnie zaskakują

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #151 dnia: Października 18, 2016, 02:58:35 »
    - Odkrywać swoje moce będziesz sam, ja mogę tylko nauczyć Cię kontroli nad nimi - odpowiedział Seth, po czym kontynuował - Znam Fenga, znam. Jeden z kilku znajomych rusznikarzy. Wielki mistrz tego co robi. Jeżeli chcesz mieć niezawodną broń sieczną, idź do niego. Tani nie jest, ale warty wszystkiego co zażąda za cenę... Poza tym broń to tylko narzędzie. To ty jesteś śmiercią. Pistolety zawiodły? Bo to technika. Liczą się twoje umiejętności i to co masz tutaj - podszedł do Ciebie i popukał Cię palcem w czoło - Idę medytować. Jak będziesz mnie potrzebował, będę u siebie - powiedziawszy to, zabrał swoje rzeczy i poszedł do swojego pokoju.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #152 dnia: Października 18, 2016, 23:30:34 »
    Sprawdziłem broń, wyczyściłem pistolety, noże i cały osprzęt, uzupełniłem zużyte części i noże których nie odzyskałem. Następnie przeszedłem do worka treningowego i czas się trochę uspokoić ułożyć myśli i wyciszyć. Walczę z cieniem, wypuszczam swoje demony, aż umysł się wyciszy, opróżni, gotowy na nowe zadania.

Gdy to osiągnę siadam i wyciszam swój "oddech" staram się pogłębić i poznać swoje umiejętności, czy mogę jakoś przekształcić swoje ciało, czy wyostrzyć jakiś zmysł, znikanie już trenowałem ale może uda mi sie uzyskać jakiś dodatkowy efekt....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #153 dnia: Października 18, 2016, 23:39:33 »
    Poświęcając część nocy przygotowałeś swoje wyposażenie do stanu wyjściowego. Walcząc z workiem i z cieniem coraz bardziej przyspieszałeś, twoje ciosy przechodziły płynnie w sekwencje, każdy z nich mógł być zabójczy. Po jakimś czasie zauważyłeś, że Seth stoi oparty o framugę i obserwuje twoje ruchy.  Gdy go zauważyłeś, usłyszałeś - Perfekcyjne ruchy. Tak jak Cię uczyłem.  Nie masz czego sobie zarzucić. Ale żeby zwyciężyć każdą walkę, musisz zwyciężyć swoje demony. A przede wszystkim odrzucić przeszłość. Co się stało w twoim rodzinnym domu? JESZCZE jak byłeś człowiekiem.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #154 dnia: Października 26, 2016, 19:36:30 »
    Nie jestem jeszcze gotowy by o tym opowiedzieć... Ciągle składam jeszcze części tego co się zdarzyło i kto za tym stał... W poprzednim życiu dopadłem tylko pionki ale ważniejsi gracze wymykali się z moich rąk, zacierając część śladów za sobą... dlatego nawet nie wiem od czego zacząć...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #155 dnia: Października 26, 2016, 20:13:04 »
    Usłyszeliście w oddali jak przyładowało gdzieś piorunem w mieście, po czym usłyszeliście jak ulewa spadła na miasto. Seth nie przejmując się tym powiedział - Masz wieczność na to, by dorwać swój cel. Byle tylko przeszłość Cię nie pochłonęła, bo wtedy zginiesz. Zastanów się nad swoimi słowami, zastanów się też i nad moimi. Powtórzę raz jeszcze - nie masz sobie czego zarzucić. Każda walka z istotą nadnaturalną będzie wymagająca... Walcz z głową, nie podpalaj się a zwyciężysz - powiedział, po czym wyszedł zostawiając Cię samego.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Października 26, 2016, 23:03:38 »
    John stał lekko ogłupiony, nie wiedział do końca co ma robić, ostatnie 7 lat spędził na ślepym posłuszeństwie, działaniu reagowaniu.
    Może powinien udać się do Elizjum, zobaczyć może spotka Davida lub Katherine. a może spotka kogoś nowego z kim nawiąże kontakty.
    Ciekawe co z Fengiem szukam informacji o jego sklepie.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Października 26, 2016, 23:18:03 »
    Przeszukując internet na temat Fenga nic nie znalazłeś. Tak jakby on nigdy nie istniał, przynajmniej dla internetu. No ale cóż się dziwić - wiekowy wampir, wiekowe przyzwyczajenia. Gdy siedziałeś jeszcze z nosem w laptopie, wrócił Seth. Usłyszałeś pytanie - Wybierasz się gdzieś dzisiaj? Mogę Cię gdzieś podrzucić, bo jadę na spotkanie z Mirandą oraz Claudią. No, chyba że chcesz wziąć udział.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #158 dnia: Października 27, 2016, 03:03:29 »
    Chętnie się zabiorę, poprzednia noc nie należała do najlepszych, czas się spotkać z kimś przyjaźniejszym niż dziwny kult...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Października 27, 2016, 16:02:34 »
    - To zbieraj się, czekam w garażu - powiedział Seth i zszedł na dół. Ty szybko przebrałeś się, zebrałeś swoje wyposażenie i podążyłeś za jego śladami. Weszliście do Chargera i wyjechaliście na ulicę.
    - Chcesz o coś zapytać? Rozumiem, że Mirandę poznałeś. Claudię też, czy to wasze pierwsze spotkanie? - spytał.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #160 dnia: Października 27, 2016, 22:20:56 »
    Claudia, nie o niej nie słyszałem, dlatego książę był taki zaniepokojony 4 assamitów w mieście to już nie przelewki.
    Claudia jest tutaj już od dłuższego czasu?? Mamy jakieś zadanie od Mirandy, czy tylko jakąś wiadomość od rady??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #161 dnia: Października 27, 2016, 22:29:58 »
    - Miranda poprosiła o spotkanie mnie i Claudię, widocznie ma coś ważnego do przekazania - odpowiedział Seth - I nie, Blackburn nie jest tak jeszcze zaniepokojony jakby mógł być. I tak, Claudia jest tutaj od jakiegoś czasu. Nie przeszkadza mi to, Radzie najwyraźniej też. Warto ją poznać, w pewnych aspektach jest lepsza ode mnie.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #162 dnia: Października 27, 2016, 22:57:12 »
    W końcu to rodzina, miło będzie ją poznać, może się czegoś nauczę... czekam na spotkanie z obiema "siostrami"

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Października 28, 2016, 00:12:16 »
    Seth nie skomentował twojego stwierdzenia, lecz w ciszy prowadził dalej samochód. Po jakimś czasie dotarliście do zaułku, gdzie zaparkowany był obok motocykl. Seth nie skomentował tego, tylko poprowadził Cię na dół. Przeszliście przez korytarz i poszliście na dół. Minęliście uruchomione zabezpieczenia i zeszliście w podziemia. Miranda stała tyłem do Was w towarzystwie drugiej kobiety, widocznie to była Claudia. Gdy was usłyszały, odwróciły się w Waszą stronę.
    - Salam Alejkum Seth, Salam Alejkum John - odezwała się Miranda.
    - Salam Alejkum Miranda, Salam Alejkum Claudia - odezwał się Seth, witając się z kobietami.
    - Witaj John - odezwała się Claudia i podała Ci dłoń na przywitanie - My się chyba jeszcze nie znamy.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #164 dnia: Października 28, 2016, 02:37:12 »
    John Ozgur, syn Setha miło poznać. ściskam dłoń Claudii normalnie uprzejmie
    Miranda miło cię znów zobaczyć