Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur  (Przeczytany 16502 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Johnem Ozgurem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « Odpowiedź #225 dnia: Grudnia 08, 2016, 00:51:31 »
    A czy Val jest w to bezpośrednio uwikłana, czy składała obietnice by nie zdradzać nigdy ani ie wypowiadać wspomnień o tych osobach??

Jeżeli ktoś źle zareagował, znaczy ma z tym problem nie Ty Val.

Jeżeli jest to związane z tym z kim ta osoba spotyka się teraz, to te osoby, powinny sobie to same wytłumaczyć, porozmawiać bo po to wymyślono rozmowę.
    Jak nie mają do siebie zaufania, lub co gorsze nie potrafią ze sobą rozmawiać to może nie powinny być razem...

Przytulam ją do siebie, w końcu należy wykorzystać to jak jest ubrana...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #226 dnia: Grudnia 08, 2016, 00:57:29 »
    - Valentina i tak wie, że przesadziła - powiedziała po cichu Toreadorka - Zresztą... Nie, Valentina nie będzie roztrząsała tej sprawy... Assamita przyniósł piękną różę, czy Assamita ma jeszcze inne pomysły? - po czym zmysłowo się uśmiechnęła.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #227 dnia: Grudnia 08, 2016, 01:01:54 »
    po pierwsze taniec, następnie prysznic, a później porozmawiajmy do snu i zobaczmy czy język giętki potrafi powiedzieć to co myśli głowa
    Całuje ją mocna by następnie wygiąć do tyłu w pozie tanecznej całując namiętnie, jak skończy się piosenka, ciągnę ją ze sobą pod prysznic, by po dłuższym prysznicu wrócić spać, odkrywając zakątki których jeszcze nie odwiedziłem.... Aż zmorzy mnie sen w ramionach Val...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #228 dnia: Grudnia 09, 2016, 23:39:26 »
    Zasnęliście podczas pieszczot i zabaw tuż po brzasku słońca. Poczułeś jeszcze, jak ktoś znowu przytula się do twoich pleców, ale nie miałeś już sił by na to zareagować.

KONIEC NOCY

Budzisz się w lóżku. Oglądasz się i zauważasz, że nie ma z tobą Valentiny, ale za to są obydwie ghulice przytulone do Ciebie. Delikatnie rozglądasz się po pokoju, Toreadorki ani śladu.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #229 dnia: Grudnia 10, 2016, 01:39:56 »
    Ubieram się i przygotowuję do wyjścia, dzisiejsza noc ma jeden plan, muszę się udać do Rafika, zdać relację, potem mogę zająć się Veselinem.....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #230 dnia: Grudnia 10, 2016, 01:42:59 »
    Wychodząc z pokojów po ubraniu wszedłeś do klubu, jeszcze bez gości. Zauważyłeś Veselina, który chyba wypatruje Ciebie...

PRZEJŚCIE DO TEMATU WSPÓLNEGO

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Grudnia 10, 2016, 23:49:42 »
    Wyszedłeś z klubu. Zauważyłeś, że pogoda nic się nie zmieniła od wczoraj, dalej padało jakby ktoś tam na górze odblokował całą wannę wody. Ze zdziwieniem zobaczyłeś, że ludzie byli odprawiani z kwitkiem spod klubu, czyżby Valentina zamknęła dzisiaj Afterlife?

Jak dostajesz się do Mirandy?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Grudnia 13, 2016, 19:39:55 »
    hmmm... Niebo płacze za swoimi sługami... ciekawe... co będzie następne... idę do VANa i jadę do Mirandy.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Grudnia 13, 2016, 23:40:44 »
    Przed wejściem do Vana sprawdziłeś go pod kątem czy ktoś Ci jakiegoś nadajniku nie podłożył. Odkryłeś dwa nadajniki, jeden pod tylnim zderzakiem, drugi pod przednim.

Co z nimi robisz? Jak się ich pozbywasz? Jaką trasę wybierasz do Mirandy?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #234 dnia: Grudnia 14, 2016, 14:58:02 »
    Biorę nadajniki, i jadę przez Most w Golden Gate, po drodze na moście wyrzucam nadajniki, następnie kluczę po dzielnicy obserwując czy jest jakiś ogon, zmieniając kierunek jeżeli jest staram się wykonać to samo co wcześniej z Vesem, zniknąć w bocznej ulicy a potem zawrócić i pojechać do Mirandy...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Grudnia 14, 2016, 18:12:07 »
    Minęło ponad półtorej godziny zanim upewniłeś się, że nikt Cię nie śledzi podczas jazdy vanem. Po tym czasie skierowałeś się dopiero do Mirandy i po kolejnych kilkudziesięciu minutach dojechałeś w pobliże placówki Mirandy. Zaparkowałeś w uliczce i na piechotę dotarłeś pod drzwi. Otworzyły się one automatycznie i zszedłeś na dół. Miranda czekała na Ciebie przy komputerach, coś analizowała na jednym z monitorów. Zauważyłeś, że wszystkie statusy Assamitów w mieście były "na kontrakcie", widocznie Twój Ojciec również miał co do roboty. Miranda bez odwracania się w twoją stronę odezwała się po arabsku - Sabah al hir John. Rozumiem, że sprowadza Cię do mnie raport? Przygotowałeś go już?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #236 dnia: Grudnia 14, 2016, 21:08:31 »
    Wolałem udać ,się tutaj i w spokoju napisać go dla Ciebie na miejscu, dodając szczegóły które mogą się pojawić jeżeli zwrócisz mi na nie uwagę.... - siadam przy stole Wolisz formę papierową czy elektroniczną, i mam jeszcze pytanie czy masz jakąś sporą mapę miasta??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Grudnia 14, 2016, 21:36:25 »
    Miranda chwilę coś porobiła na swojej konsoli i powiedziała - Elektroniczną, tam możesz pisać - wskazała Ci konsolę przy której mogłeś pracować w spokoju i kontynuowała - wgrywam Ci mapę miasta, coś konkretnego potrzebujesz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Grudnia 15, 2016, 14:23:10 »
    Opisuję w raporcie sytuację oraz co zauważyłem w zachowaniu Inkwizytorki, oraz to co zrobiła przed śmiercią... może mieć znaczenie, opisuje materiały znalezione w porcie, informując że nie zagłębiałem się w te materiały z polecenia Ojca, miałem je tylko skopiować.
    Informuję o napaści szału klienta, oraz o załatwieniu sprawy bez uszkadzania go fizycznie, stracił przytomność ogłuszony.
    Na mapie (elektronicznej zaznaczam pkt którymi interesował się inkwizytor. kopie wykonuje dla siebie.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Grudnia 15, 2016, 19:31:39 »
    W pewnej chwili podczas pisania raportu zauważyłeś, że przygląda Ci się Miranda. Podeszła do Ciebie i usłyszałeś - Jak skończysz raport wydrukuj go całego i zostaw krwawy podpis na ostatniej stronie i zapieczętuj cały w kopercie. Elektroniczny jest dla mnie, ale Alamut patrzy na to trochę z innej strony. Niepokoi mnie jedno John. Może to być trochę wścibskie ale mam wrażenie, że Seth za bardzo się angażuje w sprawy Camarilli. Zbadasz sytuację? - podczas zadawania pytania Miranda oparła się obok biurka przy którym byłeś i skrzyżowała ramiona na klatce piersiowej obserwując twoją reakcję.