Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur  (Przeczytany 16307 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Johnem Ozgurem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « Odpowiedź #120 dnia: Maja 31, 2016, 18:50:35 »
    - Dziękuję za komplement - odpowiedziała Miranda, po czym kontynuowała - Jedynie Rada może wiedzieć, co oczekuje od Ciebie. Ja jestem tylko pośredniczką między ich zleceniami a tobą. Jak ma wyglądać nasza współpraca? To od Ciebie zależy. Mam owszem twoje akta na temat twojej aktywności jako ghul Underwooda, ale wolałabym sama Cię ocenić, nim zacznę lekturę. Muszę od Ciebie wiedzieć, w czym i w jakich zleceniach przede wszystkim gustujesz. Jesteś Fida'i, więc na głęboką wodę od razu nie masz co liczyć, bo po prostu zginiesz, a to byłoby zmarnowanie czasu i zasobów, które Seth włożył, zgodzisz się?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #121 dnia: Maja 31, 2016, 19:01:09 »
    - Zgadzam się z Tobą powiedział John - dopiero co dostąpiłem przemiany i ciągle jeszcze poznaje moje możliwości jak i umiejętności, wiem co robiłem jako ghul jak i nie mam ulubionych zleceń, każde jest ciekawe i wymagające, i każdemu oddam się w całości
    Tego go nauczono, zanim dorósł, jako dziecko i dlatego tak dobrze odnajdował się w nowej roli, ciekawość nowego, i głód wiedzy to chyba nim tak naprawdę prowadziło, oraz jeszcze jeden cel o którym wiedział on i jego Ojciec, i nikt więcej nie musi.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Maja 31, 2016, 19:16:55 »
    - Rozumiem. Przede wszystkim musisz stworzyć wzór kontraktu, który będzie podpisywać twój zleceniodawca oraz ty. Musisz również znaleźć kogoś, kto będzie przechowywał kopię dokumentu. Nie narzucam się, ale takie rzeczy zawsze były załatwione pomiędzy zabójcami a zleceniodawcami przez Rafików - odpowiedziała Miranda.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #123 dnia: Czerwca 01, 2016, 17:11:39 »
    Mirando myślałem że są jakieś standardowe kontrakty, które są u życiu przez nasz klan.
    Nie wykonywałem jeszcze żadnych zleceń, więc ciężko mi jest powiedzieć, co ma się w nim znajdować, choć wiem, że jako nowo narodzony jest teraz czas na przeprowadzenie tego procesu, jak  i czas by się tego nauczyć...
    oraz tak zgadzam się by w San Francisco  kopię przechowywał lokalny Rafik, w końcu i tak musisz wiedzieć o wszystkich zleceniach w mieście zgodnie z naszym prawem...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Czerwca 01, 2016, 18:11:01 »
    - O wszystkich? Nie, ale trzymam rękę na pulsie. I dziękuję za zaufanie - odpowiedziała Miranda - Nie mogę Ci podpowiedzieć co powinno być w kontrakcie, ale możesz dopytać swojego Ojca. On ma szczególny kontrakt, ale jego akurat ewoluował razem z jego umiejętnościami. Jak będę miała coś ciekawego dla Ciebie, poinformuję Cię. Czy masz jeszcze jakieś pytania?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Czerwca 01, 2016, 21:27:10 »
    - Dziękuję za wszystkie Twoje wyczerpujące odpowiedzi. W sumie to spodziewałem się, że to Ty będziesz miała do mnie więcej pytań, a jak widzę było na odwrót.  Jeżeli pozwolisz, odejdę już teraz, by Ci nie przeszkadzać.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Czerwca 01, 2016, 21:32:05 »
    - Nie będę Cię zatrzymywała. Jeszcze raz miło było Cię poznać - po czym odprowadziła Cię wzrokiem, aż nie zniknąłeś na schodach. Po chwili, gdy wyszedłeś z domu, wsiadłeś do vana i skierowałeś go na ulice.

Dokąd zmierzasz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #127 dnia: Czerwca 02, 2016, 21:52:39 »
    John Pojechał do domu gdzie jest Ojciec.... chciał się od niego dowiedzieć jak wygląda kontrakt (dokument)

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #128 dnia: Czerwca 02, 2016, 21:59:49 »
    Po drodze nic i nikt Cię nie zatrzymał. Podjechałeś do garażu, lecz nie wjeżdżałeś do niego. Zaparkowałeś przed i wysiadłeś z samochodu, po czym go pozamykałeś. Gdy wszedłeś do garażu, zauważyłeś że twój Ojciec aktualnie składał silnik. Nie spoglądając na Ciebie zapytał - I jak po spotkaniu z Mirandą?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Czerwca 02, 2016, 22:10:03 »
    Poszło szybko powiedział John
    Pytała się o wzór kontraktu, powiedziałem że muszę porozmawiać z kimś kto się zna na pisaniu czegoś takiego ... a nie znam nikogo kto by się znał lepiej od Ciebie
    Poza tym standardowe przedstawienie się sobie nawzajem z pytaniem u kogo zamierzam przetrzymywać kopie kontraktów itp... w sumie myślałem że będzie gorzej
    John lekko sie uśmiechnął z głębokim "oddechem, podszedł do stołu spoglądając na silnik
    Czy to V12?? zmienił nagle temat John...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #130 dnia: Czerwca 02, 2016, 22:22:21 »
    - Masz dobre oko - pochwalił Cię Seth - Standardowo ma 620 koni, może uda się go podkręcić do tylu, by zostawiał inne pojazdy w tyle. Mówiłem, Charger to tylko będzie skorupa. To będzie dobry wóz "bojowy", że tak to ujmę. Co do kontraktu, mój wzór jest w kurtce. Możesz go sobie zobaczyć i na nim się wzorować - po czym zaczął go dalej skręcać. Ty tymczasem podszedłeś do wieszaka, na którym była zawieszona kurtka i z wewnętrznej kieszeni wyciągnąłeś dokument. Usiadłeś sobie przy drugim stole i zacząłeś czytać dokument. Po chwili usłyszałeś - Ciekawe rzeczy się dzieją w Chinatown. Może pojedziesz sprawdzić to?

Co robisz dalej?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Czerwca 02, 2016, 22:52:30 »
    John dokładnie przeczytał umowę...  prosta przejrzysta, czytelna.
    Masz coś przeciwko bym pojechał do Chinatown sprawdzić co zacz, miałeś jakieś konkretne miejsce??

idę do pokoju i zbieram sprzęt, a następnie jadę do Chinatown...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #132 dnia: Czerwca 02, 2016, 23:04:57 »
    - Jedź, tylko bądź ostrożny. Jak coś się będzie grubszego działo, dzwoń. Przyjadę tak szybko jak to będzie możliwe - powiedział Seth na pożegnanie. Wyszedłeś z garażu, wsiadłeś do samochodu i wróciłeś na ulicę. Pogoda była idealna, na niebie zero chmurki, księżyc ładnie stał. Ruch na ulicy również odpowiedni, praktycznie go nie było... Zbliżając się do Chinatown zauważyłeś zmianę. Coraz częstsze patrole policji, w pewnym momencie zauważyłeś blokadę na drodze. Masz jeszcze chwilę by zadecydować czy podjeżdżasz do nich, czy jednak starasz się wyminąć ich?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Czerwca 03, 2016, 00:30:02 »
    Podjeżdżam, do patrolu...

- Dobry wieczór Panowie (Panie jeżeli są) Oficerowie, czy coś się stało, widzę że dużo patroli jest w okolicy, czy jest jakaś impreza??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Czerwca 03, 2016, 00:32:34 »
    Zauważyłeś, że policjanci są uzbrojeni w odmianę karabinku M16. Jeden z nich obszedł samochód z drugiej strony, tymczasem drugi podszedł do Ciebie. Poświecił Ci chwilę latarką po oczach, po czym ją wyłączył i spytał - Być może. Dokąd to pan się udaje?