Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur  (Przeczytany 16302 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Johnem Ozgurem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « dnia: Maja 15, 2016, 00:46:31 »
    Od kilkunastu minut stałeś przed kamiennymi drzwiami. Wiedziałeś, po co zostałeś wezwany i jak być może będzie przebiegała ta rozmowa. Byłeś do niej przygotowywany przez ostatnie lata. Twój Pan dobrze Cię wyszkolił, widział w tobie potencjał. Służyłeś mu dobrze, poświęcałeś dla niego i dla tej chwili wszystko. Ale dopiero prawdziwy potencjał był przed Tobą, i to tylko od niego zależy, czy zostanie Ci okazany. Wydawało Ci się, że ostatnią pracę wykonałeś doskonale, ale twój Pan nie wypytał Cię o nią. Czyżby kolejny test? A może w czymś jednak zawiodłeś go i zostaniesz ścięty przez niego? Te i inne pytania kłębiły Ci się w mózgu... Po chwili z zadumy i przemyśleń wyrwało Cię klepnięcie w ramię. Obróciłeś się i zobaczyłeś swojego Pana. Ukłoniłeś mu się, a ten powiedział:
    - Gotowy? W sumie nigdy nie jest się gotowym na to, co Rada chce Ci przekazać. Nie odzywaj się niepytany. Nie myśl sercem, myśl logicznie. Zaakceptuj każdą decyzję Rady, nawet tę najokrutniejszą. Nie zawiedź mnie. Będę tutaj na Ciebie czekał - po czym podszedł do jednej z wykutych w ścianie siedzeń i usiadł na nim. Po chwili drzwi się otworzyły, a w nich stanął strażnik, po czym przemówił:
    - Rada Cię wzywa ghulu - i w puścił Cię do środka. Gdy wszedłeś, drzwi za tobą zostały zamknięte i rozejrzałeś się po pomieszczeniu. Była to kolejna wykuta w skale sala, przed Tobą był kamienny stół, za którym siedziało trzech assamitów. Ukłoniłeś się głęboko, po czym usłyszałeś od jednego z nich:
    - Johnie Ozgur, czy wiesz czemu Rada wezwała Cię przed jej oblicze?
    « Ostatnia zmiana: Maja 15, 2016, 11:55:49 wysłana przez Corleone »

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « Odpowiedź #1 dnia: Maja 15, 2016, 20:30:37 »
    John, uspokój myśli, uspokój myśli, będzie co będzie, jesteś najlepszy w tym co robisz, wykonałeś wszystko co Ci rozkazali, i nauczyłeś się wszystkiego czego wymagali, a teraz uspokój myśli...
    Stał przed drzwiami słyszał kroki Pana oddalające się od niego,
    ...niech Pan będzie dumny ze mnie..

Zamknął oczy, ... to już siedem długich lat służby i nauki... jestem gotowy na kolejne siedem, kolejne 700 i więcej, ile będzie trzeba... ruszył do przodu,
    Heban skóry członków rady zawsze go fascynował i przerażał zarazem ...wiedzą o mnie wszystko, wiedzą co myślę, wiedza na co mnie stać, Pan będzie ze mnie dumny...
    Ukłonił się głęboko czekając na pozwolenie do odezwania się, i gdy usłyszał zapytanie odpowiedział:

- Witaj Rado, przybyłem na wasze wezwanie... gotowy na rozkazy... gotowy na zadania... gotowy na decyzje... jakie rozkażecie... jakie zadacie... jakie podejmiecie...

Myślał że drży uciszył umysł, uciszył serce, czekał, gotowy na wszystko co usłyszy...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #2 dnia: Maja 15, 2016, 20:38:21 »
    - Zrobiłeś znaczne postępy od momentu, gdy zostałeś wybrany przez swojego Pana - powiedział jeden z członków Rady - Czy zaakceptujesz każdą decyzję Rady, nawet tą, która przeczy logicznemu myśleniu i twoim przekonaniom?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #3 dnia: Maja 15, 2016, 20:44:35 »
    - Jestem jedynie sługą Rady i Pana... Każda ich decyzja jest słuszna i będę ją akceptował bo jest to jedyna decyzja jaka jest słuszna, logiczna, prawdziwa...

Dziwne pytania zadają, czy to jakiś kolejny test, przecież zawsze mają rację, czyżby Pan nie był z niego zadowolony....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #4 dnia: Maja 15, 2016, 20:46:27 »
    - A jeżeli dostałbyś zadanie zabić swojego Pana w imię Rady, zrobiłbyś to bez wahania? - kolejne padło pytanie. Odczułeś, że atmosfera panująca w komnacie lekko się zagęszcza...

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #5 dnia: Maja 15, 2016, 21:45:37 »
    - Khabar jest moim kodeksem odrzekł John Asabiyya - ponad wszystko
    to jest jedyna odpowiedź jaka może być dana tego go uczył Pan i wie że każdy członek klany powie to samo...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #6 dnia: Maja 15, 2016, 21:52:08 »
    Po chwili zauważyłeś, że członkowie Rady spojrzeli się po sobie, po czym jeden kiwnął głową. Ten siedzący na brzegu wstał i z pod szaty wyciągnął w zdobionej symbolami assamickimi pochwie jatagan. Pchnął go na krawędź ławy i powiedział:
    - Weź to ostrze i idź zabić swojego Pana, w imię Haqima!

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #7 dnia: Maja 15, 2016, 22:05:35 »
    Wziął ostrze bez wahania, obrócił się i wyszedł, ...ma cel... wie gdzie się udał PAN... rozkaz Rady jest jasny, robi wszytko zgodnie z Khabar wszyscy jesteśmy dziećmi Haqima i sługami Alamutu, i nikt nie stawia dobra klanu ponad swoje ambicje... jeżeli Pan ma zginąć z jego ręki nich go prowadzi Haqima... zamknął drzwi spojrzał na Pana siedzącego na wykutym siedzisku, podszedł..
    Panie...otrzymałem rozkaz...
    Zadał cios wyprowadzony od dołu tak jak go uczył wielokrotnie Pan, najszybciej jak potrafił, bez wahania, cios zadany odruchowo, instynktownie,... trafił w pustkę... wykonywał kolejne ciosy, najszybciej... najdokładniej... bez zastanowienia... tak jak nauczył go ten który stał się jego celem... PAN

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #8 dnia: Maja 15, 2016, 22:18:35 »
    Nim zdążyłeś wyprowadzić cios, twojego Pana już nie było w tym samym miejscu. Pojawił się za Tobą, potężnie uderzając w kręgosłup w dolnej jego części. Czułeś, jak tracisz władzę nad swoimi mięśniami, wypuściłeś z ręki broń, która przy zetknięciu z ziemią rozsypała się oraz przewróciłeś się na plecy. Mogłeś tylko patrzeć się na Niego. Stanął nad tobą i powiedział po cichu:
    - Zdałeś - po czym potężnym kopnięciem wysłał Cię na ścianę. Czułeś, jak ból rozszedł się po całym ciele, ale przywrócił Ci możliwość poruszania się. Zza drzwi wyszedł jeden członków Rady, który powiedział do twojego Pana:
    - Jest gotowy, by wstąpić na ścieżkę Haqima. Chodź, zostanie Ci przedstawione ostatnie zadanie dla niego - po czym odwrócił się w twoją stronę - Ty ghulu, idź do zbrojowni. Czekaj tam na swojego Pana, który przedstawi Ci zadanie - i po chwili twój Pan razem z członkiem Rady zniknęli za kamiennymi drzwiami. Po chwili wstałeś, otrzepałeś się z pyłu i kurzu i skierowałeś się do zbrojowni. Znałeś drogę, spędziłeś tam mnóstwo swojego czasu na precyzowaniu swoich umiejętności. Morderczy trening, który został Ci przedstawiony zdawał, lecz zadawałeś sobie pytania. Czy nie byłeś wystarczająco szybki? Czy Pan spodziewał się tego ataku? W zadumie doszedłeś do zbrojowni. Pomieszczenie było dobrze oświetlone. Pośrodku jego były specjalnie przygotowane stoły, na których mogłeś sprawdzić broń. Przy ścianach, w skrzyniach oraz na półkach była wszelakiego rodzaju broń - od pałek, noży i mieczy jednoręcznych przez noże i inne bronie do rzucania po broń automatyczną i pół automatyczną oraz specjalistyczny sprzęt.

Co robisz? Zaczynasz uzbrajać się, szykując się na misję czy oczekujesz na swojego Pana, aż nie wróci z informacjami?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #9 dnia: Maja 15, 2016, 22:38:25 »
    Czekam na Pana, zadanie może być każde... broń jest tylko środkiem, wie gdzie jest każda broń i szybko może ją wziąć, ale został wyszkolony również do tego by wykonać misje również bez broni...
    Usiadł czekając, na pana i na kolejne zadanie... Wycisz się... spokój... jasność umysłu...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #10 dnia: Maja 15, 2016, 22:42:40 »
    Po jakimś czasie usłyszałeś kroki. Ktoś schodził do zbrojowni. Wstałeś, po czym zobaczyłeś, że twój Pan przyszedł do Ciebie. Podszedł i powiedział:
    - Zaimponowałeś Radzie, to dobrze. Pokazałeś, że bez wahania wypełnisz ich wolę. Ale myślałem, że lepiej Cię wyszkoliłem. Powinieneś mieć schowanego jatagana. Zdradziło Cię to, ale również twoja postawa oraz twoje mięśnie. Czyżbyś za słabo trenował? A może nie chciałeś pokazać całego swojego potencjału?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #11 dnia: Maja 15, 2016, 23:06:31 »
    Panie to nie był kontrakt, to było zadanie honorowe, na które byłeś przygotowany, winny jestem tobie Panie otwartą walkę pełną Honoru jako Fida'i zrobiłem co mogłem i najlepiej jak mogłem...
    Jestem Panie Twym uczniem i zawsze rozpoznasz mnie w walce, a ja zawszę się będę od Ciebie uczył.
    Czy Rada wyznaczyła kolejne zadanie Panie??

Oczekiwał kary za zuchwałość, ale był również zachwycony pochwałą od Pana, cieszył się również na kolejne zadanie... ciekawe jakie ono będzie...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #12 dnia: Maja 15, 2016, 23:24:01 »
    - Nie jesteś jeszcze Fida'i - odpowiedział szorstko twój Pan - Jesteś jeszcze zwykłym ghulem. Czy zostaniesz dopuszczony do bycia Fida'i, okaże się po twoim zadaniu, które Ci teraz przedstawię - po czym wyciągnął plik zdjęć i położył je na stole. Przedstawiały one kobietę w różnym otoczeniu.
    - Nazywa się Blanca van Holestaad i tak jak usłyszałeś, pochodzi z Holandii. Żonata, dwie córki. Posiada firmę zajmującą się kontraktami wojskowymi dla rządu USA. Prywatna armia najemników itp. Działa głównie na Bliskim Wschodzie oraz z zagrożeniami lokalnymi na terenie USA. Steruje firmą z San Francisco i tam ją wyeliminujesz. Zapewne będzie w silnej obstawie kontraktorów, ale zadanie ma zostać wykonane. Poza jej eliminacją masz również zabić jej męża i obydwie córki. Po zabiciu masz sfotografować ciała i włamać się do komputera Blanci oraz skopiować cały dysk twardy. Robota ma być czysta, zero odstępstw i zerowy ślad po Tobie. Podobnie jak wcześniej, wykonasz je całkowicie sam. Za godzinę mamy samolot. Przygotuj się odpowiednio, nie będzie przystanku powrotnego. Wykonasz zadanie, zostaniesz moim synem. Zginiesz... trudno. Widocznie Haqim tak chciał. Szykuj się, będę przy wejściu. Muszę jeszcze załatwić jedną sprawę. Ostatnia rada ode mnie - zaopatrz się w glocka z tłumikiem. Do zobaczenia - po czym skierował się do wyjścia. Po chwili pozostałeś sam w zbrojowni...

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #13 dnia: Maja 16, 2016, 00:08:32 »
    - wybacz Panie moją śmiałość i zuchwałość, to się więcej nie powtórzy

rozpoczął przygotowania:
    1. noże do rzucania 6 szt.
    2. dwa noże do walki
    3. ulubione glocki z tłumikiem i długim magazynkiem 2 szt. (dodatkowe 2 magazynki)
    4. zestaw narzędzi (podręczne narzędzia, plus przenośne dyski SSD 2 TB, miękka klawiatura, pendrive z narzędziami (programami hakerskimi)...
    to chyba wszystko, jeszcze lornetka, i naklejki stickers

gotowy ruszył za Panem

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #14 dnia: Maja 16, 2016, 18:44:40 »
    Gdy wyszedłeś ze zbrojowni, zauważyłeś że twój Pan rozmawia z jakimś sporych rozmiarów zabójcą, który ubrany był w długi czarny płaszcz, czarną bluzę z kapturem i czarne spodnie + buty wojskowe. Pożegnali się chwytem do łokcia i ten wyższy odszedł w głąb korytarza. Pan odwrócił się w twoją stronę i spytał:
    - Na pewno masz wszystko? W San Francisco nie będzie możliwości dozbrojenia się.