Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur  (Przeczytany 16301 razy)

Opis tematu: Sesja prowadzona prywatnie między Johnem Ozgurem a GM.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: [ŚWIAT MROKU] Amor omnia vincit - John Ozgur
    « Odpowiedź #210 dnia: Grudnia 06, 2016, 20:42:15 »
    Seth spojrzał się na Ciebie i odpowiedział ciągle w waszym języku - Wszystko co tutaj jest zostanie zniszczone i wywiezione. Szeryf i jego podwładni już i tak wszystko zabezpieczyli, czekali tylko aż my się uwiniemy - po czym prowadził Cię do wyjścia i kontynuował - Został jeszcze jeden eks-inkwizytor, który grasuje w mieście. A on bądź ona plus Rottenford na karku plus lokalne zagrożenia... Niby nas to nie powinno interesować jako klan, ale to już przeszło na bezpośredni tryb dla mnie, a w związku z tym też na Ciebie... Wybacz, że nie zajmuję się twoim szkoleniem. Ale dopóki nie stawisz czoła swojej przeszłości, nie staniesz się perfekcyjnym zabójcą, takim jakim będziesz wkrótce. Jestem z Ciebie dumny, wiedz to.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #211 dnia: Grudnia 06, 2016, 20:48:10 »
    Ojcze, czy to że ta inkwizytor się modliła i zniknęła w świetle, stanowi dla nas zagrożenie?? Nie wiem co robiła pierwszy raz się z tym spotkałem...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #212 dnia: Grudnia 06, 2016, 20:55:15 »
    - Wszystko co dokonuje Inkwizytor jest dla nas zagrożeniem - odpowiedział filozoficznie Seth gdy wychodziliście z "bunkra"- W pojedynkę stawiać mu bądź jej czoło jest jak igranie z ogniem. Nie patrz na to, że ktoś jest eks-inkwizytorem. Nauka i doświadczenie pozostaje, jedynie to by zadziałało gdyby będący w prawie pojawił się na przed tym wyrzuconym. Zresztą... Za dużo jest wchodzenia w filozofię, ja tylko ich zabijałem bądź unikałem jak stawali mi na drodze...

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #213 dnia: Grudnia 06, 2016, 20:57:36 »
    Dobrze stanowiła wyzwanie, choć większym zagrożeniem był klient który dał się ponieść, w dodatku nie mogłem go uszkodzić, a ogłuszenie było jedyną opcją....  Czy jeszcze jakoś mogę pomóc??

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #214 dnia: Grudnia 06, 2016, 21:28:55 »
    - Na tę chwilę nie - odpowiedział Seth, po czym poklepał Cię po plecach i kontynuował gdy byliście już na zewnątrz - Ale bądź zawsze pod telefonem. Wracasz dzisiaj do domu?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #215 dnia: Grudnia 06, 2016, 21:57:41 »
    Jestem umówiony na dzisiaj z jedną Toreadorką, poza tym mój cel do opieki znajduje się w tym samym miejscu, więc będę w Afterlife po chwili dodaje, Muszę czekać, aż mnie Claudia zwolni z zadanie potem będę wolny, jutro muszę się jeszcze udać do rafika więc zostawię go na chwilę w Afterlife na ten czas, lub poproszę Claudie by go poniańczyła wtedy...
    Wracam do Val, mając w pamięci to co dziś zobaczyłem by zdążyć przed świtem....

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #216 dnia: Grudnia 06, 2016, 22:11:05 »
    Ojciec odprowadził Cię do vana, po czym wzrokiem odprowadził aż do momentu gdy nie zniknąłeś mu z widoku. Tymczasem ty w miarę szybkim tempem dojechałeś do Afterlife prawie po godzinie. Spojrzałeś na zegarek, dochodziła czwarta. Straciłeś poczucie czasu w porcie, a w głowie ciągle brzmiały słowa twojego Ojca o dumie jaką go napawałeś. Gdy wszedłeś do klubu zauważyłeś, że praktycznie pozostali już nieliczni, dj'a już nie było a muzyka leciała "neutralna". Matt stał za barem, coś tam robił, ochrona tylko stała na straży ładu i porządku. Zauważyłeś również, że po schodach schodziły ghule w wyraźnie lepszym nastroju.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #217 dnia: Grudnia 07, 2016, 02:12:46 »
    Podchodzę do Matta, Matt jest szansa na szybkie dostanie róży, teraz w tym momencie?? Potrzebuję jedną, 50 starczy?

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #218 dnia: Grudnia 07, 2016, 19:50:51 »
    Matt odstawił szklankę którą czyścił, po czym gdy wysłuchał twojej prośby schylił się pod blat, chwilę go tam nie było i wyciągnął bukiet róż i postawił Ci je na blacie a pieniądze zainkasował. Kiwnął Ci tylko na porozumienie i zajął się swoimi sprawami. W międzyczasie ghulice podeszły do baru uśmiechając się do Ciebie i usiadły po twoich bokach.

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #219 dnia: Grudnia 07, 2016, 20:46:02 »
    Biorę jedną różę... najładniejszą i idę do pokoju Valentine. Cicho otwieram drzwi, chowając różę za plecami...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #220 dnia: Grudnia 07, 2016, 20:55:39 »
    Wchodząc do sypialni zauważyłeś, że podświetlenie było lekko nakierowane na łóżko, wszędzie indziej było dyskretnie przygaszone, ale nie tak by nic nie widzieć. Valentina leżała sobie na łóżku ubrana w ciuszek i czytała jakąś książkę, nie przejmując się niczym innym. Zauważyłeś, że na podłodze były rozrzucone różnokolorowe płatki róż...

Co robisz?

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #221 dnia: Grudnia 07, 2016, 21:23:30 »
    Piękna róża dla pięknej pani, podchodzę i podaję jej różę, podchodzę do ściany i puszczam muzykę (w miarę możliwości staram się by było to coś w stylu tanga, lub coś spokojniejszego, na pewno nie rap i inne tego typu wynalazki) po czym podchodzę do Val i wyciągam rękę z propozycją tańca... Nauczysz mnie kilku kroków Val...
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 07, 2016, 21:43:43 wysłana przez Scyfe »

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #222 dnia: Grudnia 07, 2016, 21:49:04 »
    - Nie Assamito - odezwała się Toreadorka, odkładając książkę na bok i spojrzała na Ciebie - Valentina nie ma ochoty dzisiaj na tańce. Valentina zrobiła chyba coś głupiego i nie wie co teraz ma zrobić.

Offline Scyfe

• Użytkownik
    « Odpowiedź #223 dnia: Grudnia 07, 2016, 21:54:20 »
    To przymnij to jako karę i pobujaj się ze mną, przy okazji opowiesz mi co się stało, by Ci ulżyło, ja chętnie posłucham co leży na serduszku Val, i delikatnie pobujam się z nią zanim zasnę... staram się ją delikatnie do siebie przyciągnąć, Val... to był ciężki dzień dla wszystkich pomóż mi zmienić ta chwile w coś wartego zapamiętania.... Po czym ją delikatnie całuję...

Offline Claudie

• Corleone
    • Moderator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #224 dnia: Grudnia 07, 2016, 22:01:47 »
    Valentina odwzajemniła pocałunek, po czym przytuliła się do Ciebie i powiedziała - Valentina chyba wspomniała o kimś, o kim nie powinna i przez Valentine jedna osoba może być zła... najpierw Valentina nie widziała w tym problemu, później już jednak biła się z myślami... - po czym poczułeś jak jej ciało drży.