Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Od czego sie zaczelo...  (Przeczytany 93747 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Swidus

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Od czego sie zaczelo...
    « Odpowiedź #180 dnia: Maja 18, 2009, 15:07:12 »
    Ja się dowiedziałem z dema na Steamie

Mount&Blade RULES.......... no i może tez Team Fortess 2 rządzi

Offline Verlan the Gray

• Użytkownik
    • Alea iacta est
    « Odpowiedź #181 dnia: Maja 18, 2009, 21:15:10 »
    Ja gram w M&B od dawna, grałem nawet w stare wersje kiedy były jeszcze tylko dwie nacje... Można powiedzieć że śledziłem karierę tej gry prawie od początku :).

Offline duumek20

• BANITA
    • Użytkownik
    • Patrick the best forum's friend ;)
      • [url=http://www.mountblade.info/forum/index.php?board=30.0][img]http://img201.imageshack.us/img201/1751/respoli.png[/img][/url]
    « Odpowiedź #182 dnia: Maja 19, 2009, 15:25:03 »
    A ja zobaczyłem linki wersji 751  na youtube spodobalo mi się i grałem :D. A gdy wyszła 808 grałem cały czas w 300 mod :P fajnie się siekało i dalej się tak utrzymuje .

Offline Verlan the Gray

• Użytkownik
    • Alea iacta est
    « Odpowiedź #183 dnia: Maja 19, 2009, 16:36:19 »
    Ja generalnie nie gram w mody. Mi wystarcza native :)

Offline Andre692

• Użytkownik
    • Mhroczny jak śnieg
    « Odpowiedź #184 dnia: Maja 21, 2009, 13:55:27 »
    A Ja się dowiedziałem z GamePlaya na Hyper'ze  :D...Byłem tak zafascynowany że cały czas z nutką poddenerwowania czekałem na wersję finalną ^^

Offline Aurendil

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Maja 29, 2009, 21:32:49 »
    Mi polecił szwagier, który normalnie jest rycerzem i tak jakby kowalem ( sam wykuł sobie zbroje, hełm i miecz ) - byłem pewny, że M&B to nie jakiś kicz. Obejrzałem kilka filmików na YT i podjarany szybko ściągnąłem gre. Gram na modzie Native i to mi w zupełności wystarcza, przynajmniej póki co :).
    Mój trailer o M&B http://www.youtube.com/watch?v=NtfeY0XcwaY
    Zapraszam do oglądania i komentowania.

Offline Plopp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Maja 30, 2009, 14:27:51 »
    No a ja zacząłem grać od wersji 0.8 a potem dowiedziałem się, że jest już 0.900 jakiś czas potem na e-maila przyszła mi oferta jakiegoś tam sklepu... gram.pl albo jakiegoś typu empik... nie ważne! No i wtedy dowiedziałem się, że wyszła w wersji pudełkowej czyli 1.010 i już miałem zamawiać gdy dla pewności spojrzałem na cenę. 99pln + koszt przesyłki:) Później wszedłem na stronę po najnowszą wersję i dowiedziałem się, że jest 1.011, ściągnołem i do dzisiaj zachodzę w głowę czym się różni 1.011 od 1.010:]

Nawet nie wiecie jaki byłem na siebie wku*** jak się okazało, że wbrew moim prognozom klucz rejestracyjny zamiast stanieć jeszcze bardziej... podrożał!!! Dla mnie było już wszystko jedno czy 30 euro za kod z internetu czy 99 zł + przesyłka... Jeszcze tego samego sobotniego wieczora popylałem w M&B i przekroczyłem magiczną liczbę 7:)

Offline sedrik00

• Użytkownik
    « Odpowiedź #187 dnia: Maja 30, 2009, 23:53:16 »
    Ja dowiedziałem się z GamePlay w Hyper :) . Jak to ja się stresowałem tym, że m&b mi nie pójdzie... jednak kiedy zobaczyłem wymagania odetchnąłem z ulgą. Mój komp to staruszek, ale m&B pociągnie ^^

Offline wojownik22312

• Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Czerwca 03, 2009, 19:45:11 »
    Ja dowiedzialem sie na GamePlay Hyper.
    Jestem z wami od 06.05.2009 :)
    Powrót do M&B,mam nadzieję,że szybko i się nie znudzi...
    Władca M&B : Powrót Trolla.

Offline MB Master

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Czerwca 03, 2009, 20:28:06 »
    Ja dowiedziałem się o M&B z telewizji. Po prostu często (teraz już rzadziej) oglądam Hypera (domyślam się, że wiecie o co chodzi) i wtedy zobaczyłem Fresh Air Mount & Blade spodobało mi się i następnego dnia ściągnąłem sobie demo. Tak mi się spodobało, że ściągnąłem sobie pełną wersję, ale była po rusku ^^. Ściągnąłem spolszczenie, ale nie było do końca przetłumaczone. Wkurzyłem się i zacząłem szukać w necie orginalki. Znalazłem, ale brakowało mi kasy. Potem okazało się, że kolega z bloku (mieszkam w 10 rodzinnym domu) miał M&B po polsku, bo se kupił. No i wiadomo pożyczyłem od niego płytę.
    Mount & Blade

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #190 dnia: Czerwca 04, 2009, 12:10:15 »
    Ja dowiedziałem się o M&B od kolegi kuzyna który mówił,że koledze się gra spodobała i poleca więc ściągnąłem i kupiłem keya(jakie szczęście że niedawno miałem urodziny i miałem w skarbonce 200zł)pograłem na chyba 300 dniu zaczęło mi się nudzić i dowiedziałem się że są do tego mody.Więc napisałem na google "mody do m&b" i wyskoczyła mi ta stronka.Wszedłem na nią a tu od razu mody!Ściągam od razu i czekam.Na początku miałem problemy z zaszufladkowaniem moda bo zrobiłem to w stylu TES 4 czyli to co tam było po prostu nie dałem do modules tylko do folderu z m&b.Wtedy po kilku minutach załapałem o co chodzi.Pograłem tak do pół ciekawości i szukam nowych modów.Znowu wchodzę na stronkę i patrze FORUM DYSKUSYJNE.Wchodzę patrzę a tu działy z modami!Od razu się rejestruje i czytam.

PS:chyba za bardzo się rozpisałem
    PS2:pozdro dla graczy

Offline Mściwoj

• Użytkownik
    « Odpowiedź #191 dnia: Czerwca 04, 2009, 15:46:31 »
    Ja informacje o M&B wyszukałem  na forum totalwar-a mojej ukochanej serii. Buszowałem po tematach szukając jakiś nowych gierek i ta mnie zaciekawiła, pobrałem demo i wciągnęło mnie na maxa. Ech...znowu żona się czepia, że przesiaduję przy kompie;)

Offline Aexalven

• BANITA
    • Użytkownik
    • XXX
    « Odpowiedź #192 dnia: Czerwca 05, 2009, 13:06:29 »
    Ja informacje o M&B wyszukałem  na forum totalwar-a mojej ukochanej serii. Buszowałem po tematach szukając jakiś nowych gierek i ta mnie zaciekawiła, pobrałem demo i wciągnęło mnie na maxa. Ech...znowu żona się czepia, że przesiaduję przy kompie;)

Podam przykład z WoWa.  Jak się kobiety czepiają, że za długo grasz to krzyczysz z uniesioną prawą ręką:
    "Za chwilkę, kochanie! Chorda wzywa! For the Horde!"
    XXX

Offline Xarxes

• Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Czerwca 05, 2009, 13:47:44 »
    Hehe dobre Aexalven pewnie trochę grałeś w WoWa,ale tak to jest z uzależnionymi ludźmi nawet widziałem kilka filmików na YT o uzależnieniach od WoWa(to było chore).

Offline Plopp

• Użytkownik
    « Odpowiedź #194 dnia: Czerwca 05, 2009, 13:55:32 »
    Po-daj link... po-daj lin!!! (co widziałeś na you Tubie:))