Wstyd?? Każda częśc fallouta jest świetna.Dobrze, że wogóle grałeś w tą wspaniałą serie gier.Dla mnie wstydem jest nie zagrac w chociaż 1 częśc,ale co mi tam ostatnio coraz cieżej dostac fallouta 1 i 2 sam mam go z magazynu Clicka chyba z 2005 roku, więc się wcale nie dziwie że ostatnio ludzie grają tylko w tactis i 3.No pewnie na allegro też się znajdzie sporo egzemplarzy ale co mi tam, pozatym teraz bieda będzie odpalic fallouty 1 i 2 na windows 7 i vista, ale to zależy też od konfiguracji systemu.Obie te części nie były robione nawet na xp.
@Argaleb:
Do Falloutów 1 i 2 niema modów.Chociaż do 1 by się przydało ale to stare dzieje.Do tactisa ci nie powiem bo nie miałem okazji zagrac, zaś 3 ma ich stosunkowo sporo i z biegem czasu ich przybywa.Fallout 2 to najlepsza według mnie częśc, więc zakup ją od razu.Świat gry i czas przejścia jest tak duży, że nie było sensu robic żadnych modyfikacji, a fabuła jest dobra, ale nie powiem że świetna.Najbardziej wystrzałowe są walki,misje i eastern eggi.Reszty niemam zamiaru rozpowiadac szkoda psuc ci zabawy.Jeżeli potrzebujesz poradnika to pisz mam go gdzieś na kompie o ile się nie myle.