Prowadząc temat Partii Politycznych, mam pytanie do ludzi, którzy wielbią PO- Co wy widzicie w tej partii ? Wstyd, że Polak nie wie co taka partia naprawdę robi wstyd ! Gadałem na serwerze duelowym z pewnym "Hetamanem", który twierdził, że PO jest najlepszą partią bez błędów, maniak mediów mówił o tym, że PiS ma wiele błędów - wymieniwszy wszystkich złych polityków PiSu a nie żadnych złych czynów PiSu których trochę jest. Tych 5 ludzi proszę o poszukanie odrobiny informacji na temat partii PO. Polacy muszą wiedzieć co w naszym kraju się dzieje bo po 20 latach będą narzekać...
Nie mówię tutaj o tym, że PiS jest lepsze, mówię o tym, że Polak musi wiedzieć, że Partia PO nie jest partią świetą i świetną, Polak MUSI wiedzieć takie rzeczy, których z mediów się nie dowie...
Ruch Palikota to jest śmiech na sali to nie jest Polska Partia to Europejska partia mówiąca o tym, że najbliższe sercom Polaków jest UE.
O poglądach można dyskutować, w Polsce dzieją się straszne rzeczy teraz.
Marsz Niepodległości był świetną rzeczą, spokojną demonstracją obywateli ustroju demokratycznego, ustroju, z którego UE chce zabrać jakąś część. Na tym marszu uczestniczyło około 10 tyś. ludzi w Warszawie ! Marsz Niepodległości nie był obchodzony tylko w Warszawie, był jeszcze w Wrocławiu, w mediach oczywiście nie było o tym ani słowa...
Pozdrawiam i zachęcam do dalszej dyskusji
EDIT1: Proszę o wypowiedzenie się osób tzn. zwolenników PO Dlaczego uważają swoją partię za dobrą, nie neguję czyichś poglądów politycznych, chcę tylko wiedzieć z jakiej strony patrzycie się na tą partię.