Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Call of Duty (seria)  (Przeczytany 60039 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Call of Duty Modern Warfare 2
    « Odpowiedź #180 dnia: Marca 12, 2010, 14:52:13 »
    Ja gram zazwyczaj w wysadzenie, albo znajdz i zniszcz dla relaksu i treningu... i podzielam zdanie Pana Regar26...

Kiedy ty narzekasz, że nie masz pomysłu na obiad, ja nie mam pomysłu na życie.

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #181 dnia: Marca 12, 2010, 23:08:32 »
    Jasne, że można użyć granatów, ale i one są bezużyteczne, gdy kampi większość przeciwnego zespołu.

To źle ich używasz ;). Pamiętaj że są skany. Ale jak już pisałem, każdy gra jak chce. Camperzy zazwyczaj mają swoje miejscówy dobrze znane wszystkim innym graczom. ( ci którzy grali na 1 mapie z 5 razy co najmniej )

Offline Daedalus

• Użytkownik
    • Piwa: 143
    « Odpowiedź #182 dnia: Marca 12, 2010, 23:43:32 »
    To źle ich używasz ;).

Moje gratulacje, jeśli potrafisz dwoma granatami błyskowymi/ogłuszającymi + ewentualnie jednym odłamkowym/semtexem wykończyć cały wrogi zespół, który skampił się w różnych zakątkach mapy.

Pamiętaj że są skany.

Tak jak i umiejętności, które czynią owe skany bezużytecznymi. Ba, wręcz dezinformującymi.
    « Ostatnia zmiana: Marca 12, 2010, 23:45:26 wysłana przez Daedalus »

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #183 dnia: Marca 13, 2010, 00:11:01 »
    Moje gratulacje, jeśli potrafisz dwoma granatami błyskowymi/ogłuszającymi + ewentualnie jednym odłamkowym/semtexem wykończyć cały wrogi zespół, który skampił się w różnych zakątkach mapy.

No dobra, może całą drużynę nię, ale z kolesiamy ze swojej da się. Wystarczy powoli i nie pchać się i nie wychylać.

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #184 dnia: Marca 13, 2010, 14:52:59 »
    Ma ktoś AIMBOTa? super rzecz! podczas jednego mecza nawalił 25 headshots i zginął 1 raz! nikt się nie skapnął że to aimbot a bana jeszcze nie mam XD.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #185 dnia: Marca 13, 2010, 15:09:34 »
    nie przepadam ze "czitowaniem" ale powiedz, jak to pobrać i z jakiej strony? jak zainstalować? ;> zobacze jak to wyglada :) zwłaszcza że teraz robie prestiż i jadę od początku.

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #186 dnia: Marca 13, 2010, 15:35:26 »
    To nie takie proste.Musisz uważać na aby cię nie zdemaskowali , ale z drugiej strony te ,,bany'' od VAC to kicha. Mówią że pograsz sobie 2 godz z cheatem i ban...a moi koledzy grają ciągle na cheatach i nikt ich nie zbanował.Co do aimbota wejdź na YouTube i wpisz ,,Cod mw 2 aimbot'' tam będą linki do pobrania.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #187 dnia: Marca 13, 2010, 17:16:59 »
    Ma ktoś AIMBOTa? super rzecz! podczas jednego mecza nawalił 25 headshots i zginął 1 raz! nikt się nie skapnął że to aimbot a bana jeszcze nie mam XD.
    No właśnie przez takich ... nie lubię grać w niektóre gry multi. ;d Dostajesz mnożnik x10 do zajebistości jak na kodach nabijesz 25 head'ów? Może Twój poziom kompleksów wtedy spada do zera? Grałem w multi MW2 tylko parę godzin, właśnie przez takie gówna jakimi są kody... Nie wiem co komuś daje (oprócz leczenia własnych kompleksów) udupianie innych i przeszkadzanie w rozgrywce. ;/ To ma być przyjemność i zabawa, a nie jakaś chora rywalizacja na kodach.

Offline Daedalus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #188 dnia: Marca 13, 2010, 17:28:01 »
    Za to czitowanie, jakbym was dorwał, to urwałbym wam jajca... Chociaż nie... Sorry, zapomniałem, że ktoś, kto w multi gra na kodach, tak naprawdę jajec nie ma. Co najwyżej wydmuszki. :>

Nie wiem co fajnego jest w niszczeniu innym zabawy, ale to już wasza sprawa wasz problem.

Offline werbull

• Użytkownik
    « Odpowiedź #189 dnia: Marca 13, 2010, 18:14:45 »
    Wybaczcie , ale jak sobie myśle ile leveli i miesięcy zostało do końca gry to mnie szlag trafia.Jak tylko dojde do 70 lvl to wywale bota. Mieliście racje.

PS:PRZEPRASZAM SZANOWNYCH GRACZY COD MW 2 ZA TO ŻE ZOSTALI ROZWALENI PRZEZ MEGO AIMBOTA.
    PS2.Zmieniam ksywe (nie powiem na jaką) :>
    PS3.Szczeże robie to na złość steamowi i vlave aby zostawili te biedne gry PC w spokoju.

Offline Pulsnar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #190 dnia: Marca 13, 2010, 18:29:21 »
    Czy ta aluzja słowna Pana Daedalusa z jajcami w roli głównej była do mnie? nie gram na czitach..

Offline Daedalus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #191 dnia: Marca 13, 2010, 18:53:48 »
    Szczeże robie to na złość steamowi i vlave aby zostawili te biedne gry PC w spokoju.

Szczerze, to Valve ma głęboko gdzieś Twoje granie na kodach. Cierpią na tym tylko inni gracze, którzy chcieliby sobie normalnie pograć w grę, za którą sporo zapłacili.

Jak tylko dojde do 70 lvl to wywale bota.

I zaraz z powrotem go włączysz, bo będziesz dostawał po dupsku, wszak mimo iż dobijesz 70 poziomu, to nie będziesz umiał grać.

Czy ta aluzja słowna Pana Daedalusa z jajcami w roli głównej była do mnie?

Była do wszystkich cholernych cziterów.

Offline Jezus

• Użytkownik
    « Odpowiedź #192 dnia: Marca 13, 2010, 19:15:33 »
    Nie wiem jak jest w MW2 ale w MW wystarczył 1-3 dni żeby nabić ten 55 lvl. CoD to nie jest MMORPG w którym na jeden lvl potrzebujesz miliony expa. Naprawdę, tutaj nie trzeba jechać na czitach żeby wszystko odblokować. Co chyba że nie masz rąk, jesteś ułomny na umyśle, masz syfa, aids, dżumę, ospę, biegunkę i katar to może nie dałbyś rady. Nie dość że psujesz innym grę to tak jak powiedział Daedalus, mimo że będziesz miał 70, każdy będzie cię jechał z zamkniętymi oczami, zawiązanymi rękami drapiąc się po dupsku, z wyłączonym monitorem i bez słuchawek bo celować nie będziesz umiał. Dobrze że zostałem przy MW ;)
    BTW, a niby co Valve robi takiego złego z grami? Też nie przepadam za STEAMem ale nie jest to jakaś tragedia. Chyba że jest się cziterem i się dostanie bana na konto (dobrze myślę? dostaniesz bana na konto i możesz się pożegnać ze wszystkimi grami multi jakie masz przypisane do tego konta?). Poza tym Half Life jest zajebisty.
    « Ostatnia zmiana: Marca 13, 2010, 19:22:41 wysłana przez Jezus »
    Jestem zajebisty a najlepszym dowodem na to jesteś właśnie Ty.

Offline Owicz

• BANITA
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #193 dnia: Marca 14, 2010, 17:20:42 »
    Nie mam MW2 ale mam MW1. I mam problem. Jest dużo cheaterów i  chciałbym sobie pograć z botami. Pobrałem 2 rodzaje. PezBot - są to dość dobre boty (są w stanie mnie zabić) ale nie mozna dopasowywac bronii. I drugi rodzaj, w którym boty strzelają przedsiebie i biegają w kółko. Tam można dobierać broń. Czy dałoby się zmixowac te 2 boty żeby boty były dobre i zeby można było wybierać broń?

Offline Vesamir

• Użytkownik
    « Odpowiedź #194 dnia: Marca 14, 2010, 20:25:20 »
    Gdzie w MW masz cheaterów ? o.0 Na 5 miesięcy grania spotkałem tylko jednego cheatera. No chyba, że masz pirata to możliwe, że tam jest tych idiotów od groma.

MW wystarczył 1-3 dni żeby nabić ten 55 lvl.

No to chyba grając bez przerwy. Każdy normalny człowiek na początku zawsze lami. Potem przychodzi okres średniej gry a od lvl 40 jest już pr0. Ja 55 poziom nabijałem tydzień grając średnio przez 3-4 godziny. Ale co do używania czitów to jest to najgorszy syf. Tak jak wspomniał Jezus mając najwyższy lvl będziesz za przeproszeniem gówno umiał. W FPS trzeba mieć refleks, a na bocie sobie go na pewno nie wyrobisz.
    Va'esse deireádh eap eigean...