Ne przesadzaj, my tu tylko dyskutujemy, nie doszukuj się wszędzie kłótni tam gdzie ich nie ma ;)
Ja wczoraj wieczorkiem przebrnąłem przez te 10 stron tematu i dla mnie sprawa jest jasna, że ktoś z 22nd nie dopełnił, nie przypilnował składu. Nie roztrząsam czy te zasady są słuszne czy nie [aczkolwiek osobiście uważam, że są w porządku, sama idea, że nie będzie żadnych cwaniackich prób podmieniania graczy jest OK], to już sobie panowie wyjaśnią w innym temacie. Zasady są zasadami [dura lex sed lex], każdy klan przystępujący do turnieju je akceptował. Inne klany, które przegrały mecz z powodu gry nieuprawnionego zawodnika przyjęły to z należytym zachowaniem, 22nd tego nie potrafi, nie widzę żadnego powodu dla którego miałby być traktowany inaczej niż reszta klanów. 22nd może czuć się moralnym zwycięzcą, wygrali mecz [już pominę te różnice pingu], ale zasady są równe wobec wszystkich. I na tym skończę.
PS Zamiast przejść nad tym do porządku dziennego, gracze 22nd nie potrafią tego zaakceptować. Zachowanie jakie pokazali Harlequin, Rokema i Coffe and Smokes [obrażanie i podszywanie się pod inne osoby] jest poniżej krytyki.