Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Ruszył ENL2011!  (Przeczytany 26761 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    Odp: Ruszył ENL2011!
    « Odpowiedź #90 dnia: Lipca 01, 2011, 11:31:46 »
    Argaleb, byłbym wdzięczny, gdybyś zaktualizował swój pierwszy post... :)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #91 dnia: Lipca 01, 2011, 16:08:25 »
    Nie;) Generalnie, większość informacji nie mieści się w postach, poza tym nie widzę sensu aktualizacji tego posta jeżeli wszystko jest na stronie głównej. Tabela i ogólne informacje tu:

http://www.mountblade.info/page/38

A opisy meczy, podsumowania kolejek i cała reszta będzie się pojawiać w formie newsów na głównej. Dwie pierwsze kolejki są tu:

http://www.mountblade.info/newsy/182

Co najwyżej dodam kilka linków do pierwszego posta;)

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #92 dnia: Lipca 02, 2011, 16:43:51 »
    Tak dzięki za linki, lecz...

Tabela i ogólne informacje tu:

http://www.mountblade.info/page/38
    ...w tym linku tabela także nie jest aktualna. :)  (przepraszam za nadmierną krytykę :))...

Tajulek

PS: ..., lecz od II. kolejki minęło już 7 dni czasu. ;)
    PPS: Świetne sprawozdanie. ;)

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #93 dnia: Lipca 02, 2011, 18:17:55 »
    Otóż nie Tajulku. Nie wszystko jest tak pięknie. Jakbyś nie zauważył mecz między 22nd a RN który odbył się w środę stał się powodem konfliktu, wolałem poczekać do jego wyjaśnienia niż walić tabelkę która potem okazałaby się nieaktualna. Druga kolejka "tylko na papierze" zakończyła się 7 dni temu. Do tego Lust też nie od razu edytował swoją tabelę na której to się wzoruję by nie popełnić żadnego błędu.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #94 dnia: Lipca 02, 2011, 23:07:22 »
    Ah... To najserdeczniej przepraszam. :)

Offline Wezyk

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #95 dnia: Lipca 08, 2011, 21:36:57 »
    http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,175415.0.html

RN odpadło. Jestem trochę zszokowany tym i ciekawi mnie też dlaczego RN dopiero to zrobili przed CoRem a nie po^^ 5 klanów odpadło z ligi co jakoś mnie specjalnie nie dziwi. Ta liga powoli się przekształca w default wins niż w porządną rozrywkę. Argaleb czekasz na rozegranie 3 kolejki  ligi A na odpis? Bo trochę wieje sandałem w tym temacie :O
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #96 dnia: Lipca 08, 2011, 21:45:07 »
    Dziwne. Co raz mniej mi się ta liga podoba. Widocznie mieli jakieś powody. Dobrze, że się nie rozpadli. Ale biorąc pod uwagę fakt, że BoH jest w bardzo słabej formie to REF ma przynajmniej pewny baraż, a to na jakieś 80% procent daje utrzymanie w pierwszej dywizji.

Dzięki, że w nas wierzysz...

Prawdę mówię...
    « Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2011, 21:51:12 wysłana przez Kalpokor »

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Lipca 08, 2011, 21:49:37 »
    Tak, czekam aż rozegrane zostaną wszystkie mecze. RN odpadło tuż przed CoRem co mnie cholera zirytowało...cóż...jak widać Lust miał zbyt "wygórowane" wymagania względem graczy;) Którzy grać chcą, ale chcą też się przy tym bawić a nie tylko uważać na malutki regulaminowy błąd (vide DFD).

EDIT: Kalkopor a jak dla mnie REF ma dość spore szanse z CoRem. Ich zwycięstwo z nami to raczej wina naszego olewactwa niż ich skilla;P Więc szanse REF ma, a nie wiadomo czy przy okazji nie wykruszy się jeszcze jakiś inny klan;)

EDIT2: Samurai i DfD również wycofały się z turnieju. Tak więc jak napisał Wezyk 5 klanów jest już poza ligą.

EDIT3: Nie aktualizuję tabelki bo zrobił się niezły burdel. Co chwila ktoś odchodzi i wskaźniki punktowe właściwie co kilka godzin przesuwają się to w jedną, to w drugą stronę. Za niedogodności przepraszam. Mam nadzieję że zrozumiecie;)

« Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2011, 21:58:16 wysłana przez Argaleb »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #98 dnia: Lipca 08, 2011, 22:04:01 »
    Kurcze no szkoda, że drużyny rezygnują z udziału w lidze. Jak tak dalej pójdzie, to do września pozostaną po trzy zespoły w każdej dywizji, ehh :/
    No i Argaleb, czekam na opis kolejnych kolejek ;)

Offline Wezyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #99 dnia: Lipca 08, 2011, 22:06:31 »
    Tak, czekam aż rozegrane zostaną wszystkie mecze. RN odpadło tuż przed CoRem co mnie cholera zirytowało...cóż...jak widać Lust miał zbyt "wygórowane" wymagania względem graczy;) Którzy grać chcą, ale chcą też się przy tym bawić a nie tylko uważać na malutki regulaminowy błąd (vide DFD).

Niezmiernie mnie denerwuje postawa CoRu teraz. Po meczu z Wami Argaleb uważają się za jakiś bogów i wszędzie wściubiają swój nos. Do tego Lust , który niektóre rzeczy po prostu zrobił źle. Przydała by się jakaś przeciwwaga dla Lusta. Nikt go nie kontroluje i może swobodnie naginać zasady.

Edit: Po wakacjach to ja czasu nie będę miał :O
    « Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2011, 22:13:48 wysłana przez Wezyk »
    Zero poczucie humoru... Zupełnie jak w IG...

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Lipca 08, 2011, 22:09:23 »
    Zgłoś się na organizatora do następnej edycji [o ile będzie ;)].

Offline Argaleb

• Użytkownik
    « Odpowiedź #101 dnia: Lipca 08, 2011, 22:14:57 »
    Tak jaj mówiłem kolejki się nie skończyły poza tym jest lekki burdel:) Lust niby nad wszystkim panuje ale dla mnie to wygląda tak że już sypie mu się grunt pod nogami;) Wydaje mi się że druga kolejka ligi raczej nie będzie miała miejsca;)

Offline Quatal

• Użytkownik
    « Odpowiedź #102 dnia: Lipca 08, 2011, 22:20:27 »
    Moim zdaniem druga kolejka się nie odbędzie bo po prostu ludzie przestają grać w native;(.
    REF

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #103 dnia: Lipca 08, 2011, 22:43:38 »
    A Wy gadacie głupoty :P RN wypisało się z Ligii ponieważ ponad połowa ich składu wyjechała na wakacje i nie ma sensu, żeby grali po 4.... Jeżeli chodzi o REF i spadek to... tu bym się nie cieszył, bo 2 drużyny muszą spaść (żeby 2 z dywizji B mogły pewnie awansować), a do tego dochodzą baraże ;) Czyli dalej 3 miejsca zagrożone.

Chociaż nie, z tym spadkiem to głupoty piszę xD

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline LoR

• Użytkownik
    • Złap masy
    « Odpowiedź #104 dnia: Lipca 09, 2011, 00:10:10 »
    Zawracają gitare jakąś ligą na wakacje a później mają pretensje,ludzie wyjeżdżają odpocząć,a skutkiem tego klany grają w osłabionych składach lub wcale nie grają.Zły czas na taki turniej :F