Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 35769 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #120 dnia: Października 08, 2011, 07:56:36 »
    Dzięki Yoda, a propo wyborów głosować jeszcze nie mogę, ale głosowałbym na PO, po to by PiS nie doszedł do władzy, ale w mym secru jest Palikot - i to nie dla tego, że chce zalegalizować

Poza tym to proszę ( ponownie ) o zaprzestanie spamu w temacie klanowym
    (click to show/hide)

Offline hunter1

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #121 dnia: Października 08, 2011, 12:15:42 »
    ale w mym secru jest Palikot - i to nie dla tego, że chce zalegalizować

i tak pewnie będzie koalicja po - palikot, poza tym która partia chciałaby rządzić z pis
    « Ostatnia zmiana: Października 08, 2011, 12:18:49 wysłana przez hunter1 »
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Października 08, 2011, 12:27:47 »
    Głosując na PO, a nie PiS, mimo że chcesz na RP wybierasz PiS. Robisz dokładnie tak jak chce Jarek.
    Po za tym taki wybór jest głupi, betonuje polską scenę. PiS nawet jak wygra wybory to i tak nie stworzy rządzącej  koalicji, bo nie ma z kim! Nie ma partii obecnie, która by chciała z Jarkiem współpracować. Więc lepiej zagłosować na Palikota by ten miał mocniejsze stanowisko do przyszłej negocjacji z PO w czasie tworzenia koalicji. Pamiętajcie, że to Prezydent zleca misje tworzenia rządu, i nie musi tego zlecać partii która osiągnęła najwyższy wynik w wyborach. Wiadomo, że Komor z PO i nie zleci tak ważnego zadania PiSowi.

hunter, właśnie nie wiadomo czy będzie. Najbardziej prawdopodobne jest utrzymanie się koalicji PO-PSL co będzie tragedią dla tego kraju, a to o czym mówi blacha sprzyja jak cholera takiemu obrotowi spraw. Zabierasz głos partii, która chce coś zmienić, a oddajesz głos PO, które unika Palikota jak cholera. Tym samym PO wygrywa wybory z większością głosów, która pozwala na ominięcie RP i tworzy koalicję PO-PSL-(ewentualnie)SLD, wynik... kolejne 4 lata zmarnowane. PO i tak wygra, więc każdy głos na Palikota jest cenny bo urzeczywistnia koalicję PO-RP.

Ale jest cisza wyborcza więc nie będę się rozpisywać xD

Edit: Kamillo, ale w waszym wątku bardzo często pojawiają się wypowiedzi lub wtrącenia, które wręcz krzyczą do Ciebie " NAKARM TROLLA".
    « Ostatnia zmiana: Października 08, 2011, 13:34:53 wysłana przez Amoresso »
    "Ból ciała przemija, ból duszy zostaje" Ja
    <---------------- Tak to ja
    www.chzg.pl

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #123 dnia: Października 08, 2011, 12:37:59 »
    Dobra, wszystko elegancko, cacy cacy, ale co temat wyborów i oddawania głosów ma wspólnego z Warband, a dokładnie z Native, a jeszcze dokładnie do klanu na native - Polish Eagles? Proszę bardzo zaprzestać spamowanie w tym temacie na temat wyborów, przepisów na obiad czy innych głupot. Jest to wątek reprezentacyjny PE i osoba upoważniona (zapewne lider czy ktoś z rady/emisariusz) będzie tu zamieszczał informacje na temat klanu, co w nim się dzieje itd. a nie na temat wyborów ! Ludzie, proszę Was, ograniczcie już to gadanie farmazonów.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #124 dnia: Października 08, 2011, 14:08:46 »
    Panowie, po pierwsze łamiecie ciszę wyborczą, po drugie spamujecie... Na czas wyborów temat zamykam.
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Października 09, 2011, 23:18:48 »
    Gratuluję PE dobrego wyniku w dzisiejszym sparingu z WV.
    www.chzg.pl

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #126 dnia: Października 09, 2011, 23:26:23 »
    To był naprawdę dobry mecz, chociaż....IPLowi poszło lepiej:P

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #127 dnia: Października 10, 2011, 07:14:57 »
    Gratuluję PE dobrego wyniku w dzisiejszym sparingu z WV.
    Odezwał się członek elity, która miała roznieść WV do 0, a tu nagle po reaktywacji cóż... wszyscy wiemy jak się skończyło, agencie Amo :)

Btw. A jaki wynik z RNGD ? Mam nadzieje, że dostaliście z 16:4. Jak wynik był bardziej wyrównany, no to RNGD chyba grało przy wyłączonych monitorach.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #128 dnia: Października 10, 2011, 09:29:48 »
    Kolego, to my was ostatnio pokonaliśmy, a nie odwrotnie. A jak trzeba Wam pokazać gdzie jest wasze miejsce po raz drugi to zapraszam. W najbliższą niedziele mamy czas na jakiś mały meczyk, nie ma problemu ;)

Jaki wynik z RNGD? Wieczorkiem coś większego napiszę w naszym dziale, jakieś podsumowanie ostatniego miesiąca czy coś. Jedno jest pewne - przy wyłączonych monitorach to oni by co najwyżej PE rozwalili do 0.

Zamiast się tutaj słownie przepychać - zapraszam na pole bitwy. Tam może być tylko jeden zwycięzca.
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Amoresso

• Użytkownik
    « Odpowiedź #129 dnia: Października 10, 2011, 10:04:56 »
    Odezwał się członek elity, która miała roznieść WV do 0, a tu nagle po reaktywacji cóż... wszyscy wiemy jak się skończyło, agencie Amo :)

Btw. A jaki wynik z RNGD ? Mam nadzieje, że dostaliście z 16:4. Jak wynik był bardziej wyrównany, no to RNGD chyba grało przy wyłączonych monitorach.

Kolego, jak ja już grałem w WB to Ty jeszcze w pieluchy robiłeś :) Btw... Czy to nie Ciebie pojechałem 9-1, oddając honorowy punkcik by ten "nowy" nie był za dobry.
    Nie będę się tłumaczył w imieniu REF'u z tego meczu bo mnie tam nie było i nie było zamiaru być, bo opuściłem scene Native'a. Ale bardzo lubię was trolololować dlatego się interesuję tym co się dzieje. Tak się czepiasz wyników, to ja też sobie pozwolę na zgryźliwość ( jak wam tylko pogratulowałem dobrego sparingu). Murzyn Kamil chyba nie wie jaki skład grał w każdym z tych meczy. Nawiążę do piłki nożnej... Polacy wygrali parę lat temu z Włochami 2-1. Włosi wystawili drugi skład. Jedyny kraj, który wiedział że taki mecz się odbył i został wygrany to Polacy. Włosi tylko przytoczyli jednym zdaniem "Ławka rezerwowa naszej reprezentacji przegrała 2-1 z Polakami"
    Doszły mnie słuchy ostatnio, że z REFem wam się nie udało to próbujecie z WV coś zwojować. Z motyką na słońce...

Edit Blacha: I co ja będę wieczorem czytać? Ma tu być dobry porządny spam co bym się mógł pośmiać wieczorkiem. Nie namawiaj ich do nie-spamowania.
    Edit dzioob: +1
    « Ostatnia zmiana: Października 10, 2011, 11:25:48 wysłana przez Amoresso »
    www.chzg.pl

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #130 dnia: Października 10, 2011, 11:10:40 »

Zamiast się tutaj słownie przepychać - zapraszam na pole bitwy. Tam może być tylko jeden zwycięzca.

Michał, nie mów byśmy to my się słownie nie przepychali, bo jak widać to Amoresso rozpoczyna kolejną falę spamu, a ja teraz ponownie proszę , by ta fala się nie rozrastała, a jak ktoś będzie coś bez sensu pisał, niech zostanei "nagrodzony", tak więc proszę powstrzymać języki, a przynajmniej w naszym temacie

Edit :
    Kolego, to my was ostatnio pokonaliśmy, a nie odwrotnie. A jak trzeba Wam pokazać gdzie jest wasze miejsce po raz drugi to zapraszam. W najbliższą niedziele mamy czas na jakiś mały meczyk, nie ma problemu ;)

Ale my nie mamy, mamy cały następny tydzień zapchany, ale nie martw się , jestem pewien , że kiedyś jeszcze pogramy
    « Ostatnia zmiana: Października 10, 2011, 11:14:41 wysłana przez Blachaaa »
    (click to show/hide)

Offline milicja

• Użytkownik
    « Odpowiedź #131 dnia: Października 10, 2011, 11:18:54 »
    byle przed następnymi wakacjami (kiedy to macie tylko jakieś szanse wygrac)

Offline dzioOb

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #132 dnia: Października 10, 2011, 11:21:41 »
    ..... to próbujecie z WV coś zwojować. Z motyką na słońce...

Co chcesz od PE? A oto wynik ostatniego sparingu:
    (click to show/hide)
    |
    |
    |
    |
    |
    |
    \/
    (click to show/hide)

gorNN22:42:25Wysyła wiadomość w Sens życia.

Offline Blast

• Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #133 dnia: Października 10, 2011, 14:30:33 »
    PE następnym razem trenujcie przed sparingami w grze a nie w gadaniu i tk-owaniu. Wczoraj nie za bardzo pokazaliście klasę a tak wyzywaliście WV banowaliście itd... Teraz czepiacie się REF-u a będzie tak samo zagracie sparing i też dostaniecie w tyłek. Ogarnijcie się i zacznijcie grać a nie pisać i czepiać się lepszych od siebie klanów.
    Blacha jeżeli tak chcesz aby ludzie przestali spamować to ogarnij swoich kolegów z klanu którzy na serverach cały czas piszą głupoty itd...

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #134 dnia: Października 10, 2011, 15:29:28 »
    Blacha, najpierw zadbaj o swoich. Nie mamy zamiaru tolerować spamu typu "jesteśmy lepsi", "jak wam poszedł mecz" i innych nędznych prowokacji. Jeżeli ktoś uważa, że jest od kogoś lepszy to wyzywa go na pole bitwy, bez żadnego spamu... I do tego Was zachęcamy :o
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana