Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 35744 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #195 dnia: Listopada 15, 2011, 19:20:04 »
    Dokładnie tak.
    Człowiek chce sobie pograć i łza się w oku kręci że jedyny zaludniony serwer to PE.W celu wyjaśnienia sprawy poszliśmy na ich TSa.Spotkaliśmy się ze spamem i słowotokiem z którego nic nie zrozumiałem.Gracz o nicku Netoman który ma Admina na serwerze i TSie........ zaczął robić dziwne chanele typu ,,UFO ssie" oraz ,,ŻeliPaPą to pizdy".

Nie wiem skąd to wziąłeś raz tak nazwałem kanał "UFO to nou skill" ...
    Co do dawania kaski, niemożliwe że jeździł w puszce ponieważ natychmiast został slaynięty, a kaska została odebrana ...
    Co do meczu, mamy troszkę dużo meczu w czasie najbliższych 2 tygodni, ENL i nie tylko

PS Słodziutka prowokacja

@DOWN Nie mógł mieć puszki, byłem na serwerze i widzaiłem ...
    « Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2011, 19:23:24 wysłana przez NeToMaN »

Offline SirKula

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #196 dnia: Listopada 15, 2011, 19:21:26 »
    ta, dziwne ze Arrow ze statami 0/2 mial puszke na 3 rundy;D
    @up To chyba bylismy na innym serwerze, albo poprostu masz rozdwojenie jazni.
    @down nie bylo to mozliwe, gdyz Arrow padl w kilka sekund po starcie walki. Coz za nieszczescie
    « Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2011, 19:28:37 wysłana przez SirKula »
    ''Kto umarł tez nie żyje'' -Champion

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #197 dnia: Listopada 15, 2011, 19:26:08 »
    ta, dziwne ze Arrow ze statami 0/2 mial puszke na 3 rundy;D
    @up To chyba bylismy na innym serwerze, albo poprostu masz rozdwojenie jazni.

Następnym  razem jak zobaczycie coś takiego róbcie screena, jeśli będzie to prawda, abdykuję.

@up Chodzi mi NASTĘPNYM razem. A jeśli macie jeszcze jakieś docinki w stronę ArroW`a piszcie wprost do niego
    « Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2011, 19:39:53 wysłana przez NeToMaN »

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #198 dnia: Listopada 15, 2011, 19:27:53 »
    Jak to pisał sławny polski poeta XXI wieku :

"Chciałbym podłożyć bombe w głowe walnąć jakąś trąbe, nie jest słoniem nie jest żadnym zwierzakiem"

@DOWN Nie mógł mieć puszki, byłem na serwerze i widzaiłem ...
    znalazł się pan nieomylny

tyle ode mnie w tym temacie
    « Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2011, 19:38:26 wysłana przez hunter1 »
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #199 dnia: Listopada 15, 2011, 20:01:06 »
    Byłem wtedy na Team Speak'u nie słyszałem jakiś docinek w waszą stronę . :)
    Co do meczu to możemy pograć , ale tak jak wam już mówiłem : dopiero za jakieś dwa - trzy tygodnie . Narazie chcemy się skupić na ENL'u .
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #200 dnia: Listopada 19, 2011, 13:34:37 »
    Trochę z życia klanu:
    - Wrócił do nas Puniuś (ThePunisher), serdecznie witamy!
    - Ostatnimi czasy dołączyli do nas:
    #Thor
    #Bastek
    - Rozpoczęła się zimowa edycja wielkiego turnieju ENL, PE startuje w dywizji B. Nasz pierwszy mecz gramy już w niedzielę z tureckim klanem SoE.
    - Władza dalej będzie sprawowana przez Radę Klanu (czyt. Blackhawk, Gawain, Netoman, Teblar)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2011, 20:03:35 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Voland_s

• Użytkownik
    « Odpowiedź #201 dnia: Listopada 19, 2011, 20:53:14 »
    Fajnie że jesteście i że dzieje się coś u Was, ale dopóki będziecie pozwalać obrażać na swoim serwerze stałych gości, zawsze będziecie traktowani niepoważnie. Chamskie rozważania ile mam lat i co mogę komu udowodnić ... Żenua drogie dzieci. Traktuję to wszystko z przymróżeniem oka, bo sam kiedyś miałem `naście lat, ale bez przesady.
    Łatwo jest kogoś obrazić gdy się siedzi u mamusi w domku, anonimowo i w dodatku najczęściej bezkarnie. Zanim Was jednak paluszki zaswędzą następnym razem, uruchomcie mózgi, przyda się. A smutne, że pozwalacie, by o Waszym wizerunku świadczyli jakiś Thor czy PluszakZoro, Opizgator... naprawdę nie ma nikogo na TS, żeby uciszył takiego cwaniaczka?
    Pozdrawiam

EDIT: Wyjaśniłem sprawę z Teblarem, nie ma tematu
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2011, 23:26:24 wysłana przez Voland_s »

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #202 dnia: Listopada 19, 2011, 21:05:18 »
    Zgodzie się z Voland'em PE ma grono osób które przekłada Warbanda nad życie, takim przykładem jest gracz o nicku Gelu coś tam coś tam... Dzis mnie spotkała nie przyjemna sytuacja właśnie z tym człowiekiem, nie bede opisywał calej sytuacji bo szkoda mojej klawiatury, ale proszę żeby się ta właśnie osoba ogarnęła, Blast i chyba jeszcze kilku graczy może to potwierdzić... Voland zgadza sie PE ma graczy którzy to maja naście lat ale taki właśnie Thor ma bodajże już grubo po 20;p

Offline Teblar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #203 dnia: Listopada 19, 2011, 21:12:38 »
    Dzięki za zgłoszenie, sprawdzamy logi i wyciągniemy konsekwencje.

edit:
    PW panowie :)
    « Ostatnia zmiana: Listopada 19, 2011, 21:43:53 wysłana przez Teblar »
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #204 dnia: Listopada 19, 2011, 23:22:58 »
    Zgodzie się z Voland'em PE ma grono osób które przekłada Warbanda nad życie [...]
    Lepsze to, niż uciekać z powodu porażki i rozwalać forum tłumacząc, że się niszczy swoją pracę. ;)

A co do tematu:

Hm, dziwne, że ja grając na PE, nawet pod moim drugim nickiem (który nikt nie zna) nie spotykam się z nieprzyjemnościami wymierzonymi w moją osobę. To, że Ty Jagielon stajesz się ofiarą to mnie nie dziwi, nawet wcale. Od czerwca do końca mojego liderowania byłeś dla nas niczym Chmielnicki dla Rzeczpospolitej, czyli jedyną osobą, którą każdy mógł nękać bez żadnych konsekwencji. Ale to było moje osobiste rozporządzenie, które się wielu nie podobało. Teraz już zapewne fala prześladowań skierowana na Ciebie opadła ponieważ nie ma już tego złego Kamila, który mógłby zachęcać tłum do takich wyczynów. Ale jak widac, zdarzyć się mogą jednostki zachwalające moje metody "pracy". Jednak, widząc nicki osób, które często wszczynaja kłótnie widze, że są to świeże osoby, które przyszły z małych retardowskich klanów i nie wiedzą, że jednak należy się czasem powstrzymać. Jeżeli się nie opamiętają, powrócą do swoich małych klaników, gdyż wiem, że rada płazem tego nie popuści (a zwłaszcza stara gwardia taka jak Teblar, który takich zachowań nie lubi, oj nie lubi) !

Jeżeli ktoś czuje się urażony/zaskoczony itd. zawartością słów w moim poście, proszę to pisać na PW.

Offline Teblar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #205 dnia: Listopada 20, 2011, 21:55:12 »
    Graliśmy dziś mecz w ENL z tureckim SoE. Na początku było trochę strachu, bo przegrywaliśmy całe 3:0 i nie mieliśmy wpisanych w rooster (nie wiadomo czemu) kilku ważnych osób jak ArroW i Punisher. Jednak potem było z górki, wynik meczu: 15:5 dla PE. Przy okazji polecamy tegoroczny serwer węgierski, który w poprzednim roku był masakryczny :/
    SS:
    (click to show/hide)

Co do turnieju 5-tek, obie drużyny, w których grali członkowie PE niestety odpadły. Jedna z drużyn (Blackhawka) wygrywała na Nord Town 8:2, jednak na zaśnieżonej wiosce ulegliśmy 9:1 na korzyść grupy Wężyka. Życzymy powodzenia pozostałym polskim drużyną w turnieju!

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #206 dnia: Listopada 22, 2011, 15:54:55 »
    PE ma graczy którzy to maja naście lat ale taki właśnie Thor ma bodajże już grubo po 20;p

Akurat dość nietrafny przykład:) Bo mimo wieku (dla mnie wątpliwego) - to 90% PE zachowuje się dużo dojrzalej niż wspomniany thor , który zachowuje się jak małe dziecko.

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #207 dnia: Listopada 22, 2011, 16:07:40 »
    widziałem dzisiaj tego Thora, no comment
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline UFO

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #208 dnia: Listopada 22, 2011, 16:19:46 »

Akurat dość nietrafny przykład:) Bo mimo wieku (dla mnie wątpliwego) - to 90% PE zachowuje się dużo dojrzalej niż wspomniany thor , który zachowuje się jak małe dziecko.

Szczerze mówiąc wątpię aby Thor miał tyle lat co podaje.Dzisiaj zaczął TKować bez powodu.Dałem mu czas na  ogarniecie się.Niestety szansy nie wykorzystał zabiłem go w samoobronie :] O wyzywaniu naszego klanu nie wspomnę.
    « Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2011, 16:59:19 wysłana przez UFO »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #209 dnia: Listopada 22, 2011, 16:26:25 »
    Widzę, że dalsze spekulacje odnośnie wieku członków PE trwają. Jako, że spędziłem w tym klanie ponad pół roku (będąc liderem) i znam większość graczy bardzo dobrze, rozwieje Wasze wątpliwości.
    Na początku sierpnia dokonałem obliczeń odnośnie średniej wiekowej w klanie. Było to 15 lat i 3 miesiące.
    Dziś, po ponad 3 miesiącach przyszedł czas na kolejne obliczenia. Średnia wieku to 15 lat i 8 miesięcy biorąc pod uwagę tylko aktywnych członków klanu, doliczając nieaktywnych wynik zmienić by się mógł o jakieś 2-3 miesiące w górę mając na uwadze najstarszego członka klanu - Vikonie, który to ma ... dużo lat. Kultura nakazuje nie podawać wieku czy to kobiety, czy mężczyzny.

Co do posta Ignatusa, który pozwole sobie zacytować
    to się tu w pełni zgodzę. Osoby z PE, które odwalają to tak naprawde jednostki i pisanie o całości oceniając 3-4 osoby jest głupie. Zwłaszcza, że te 3-4 osoby to tylko 9% całego klanu. A znam pewnego 19-latka, który swoją mentalnością dziecka przebija najmłodszego członka PE i zarazem ich maskotke (tak, to ja go mianowałem na tą wymagającą kreatywności posadkę) - Zoro, który to ma 12 albo 13 lat. Tak więc, widać, że mając 19 lat można być mniej dojrzałym umysłowo niż kolega, który jest młodszy o 7 lat. Nie będę przytaczał tutaj nicków, bo po co? Zawsze można spytać na PW :>

Co do samego Polish Eagles jako całości. Są  to bardzo fajni ludzie, z którymi można pogadać na wiele tematów (pozdrawiam Pawladusa, z którym się zamieniło nie jedną rozmowę), pośmiać się, pożartować. Ocenianie ich po jednostkach jest jak mówię troszeczkę nie fair. Jako całość prezentują wysoki poziom i sądze, że wiele osób się ze mną zgodzi. Ja już jeden klan oceniałem po 2-3 członkach i potem ich przeprosiłem, gdyż jako całość okazali się bardzo w porządku.

A i na koniec chcę samemu PE pogratulować zwycięstwa z SoE i życzyć zwycięstwa z włoskim AB (odegrajcie im sie za poprzedniego ENL`a), a także życzyć awansu do dywizji A ;) Stać Was na to i jesteście gotowi, aby to osiągnąć.