Widzę, że dalsze spekulacje odnośnie wieku członków PE trwają. Jako, że spędziłem w tym klanie ponad pół roku (będąc liderem) i znam większość graczy bardzo dobrze, rozwieje Wasze wątpliwości.
Na początku sierpnia dokonałem obliczeń odnośnie średniej wiekowej w klanie. Było to 15 lat i 3 miesiące.
Dziś, po ponad 3 miesiącach przyszedł czas na kolejne obliczenia. Średnia wieku to 15 lat i 8 miesięcy biorąc pod uwagę tylko aktywnych członków klanu, doliczając nieaktywnych wynik zmienić by się mógł o jakieś 2-3 miesiące w górę mając na uwadze najstarszego członka klanu - Vikonie, który to ma ... dużo lat. Kultura nakazuje nie podawać wieku czy to kobiety, czy mężczyzny.
Co do posta Ignatusa, który pozwole sobie zacytować
Akurat dość nietrafny przykład:) Bo mimo wieku (dla mnie wątpliwego) - to 90% PE zachowuje się dużo dojrzalej niż wspomniany thor , który zachowuje się jak małe dziecko.
to się tu w pełni zgodzę. Osoby z PE, które odwalają to tak naprawde jednostki i pisanie o całości oceniając 3-4 osoby jest głupie. Zwłaszcza, że te 3-4 osoby to tylko 9%
całego klanu. A znam pewnego 19-latka, który swoją mentalnością dziecka przebija najmłodszego członka PE i zarazem ich maskotke (tak, to ja go mianowałem na tą wymagającą kreatywności posadkę) - Zoro, który to ma 12 albo 13 lat. Tak więc, widać, że mając 19 lat można być mniej dojrzałym umysłowo niż kolega, który jest młodszy o 7 lat. Nie będę przytaczał tutaj nicków, bo po co? Zawsze można spytać na PW :>
Co do samego Polish Eagles jako całości. Są to bardzo fajni ludzie, z którymi można pogadać na wiele tematów (pozdrawiam Pawladusa, z którym się zamieniło nie jedną rozmowę), pośmiać się, pożartować. Ocenianie ich po jednostkach jest jak mówię troszeczkę nie fair. Jako całość prezentują wysoki poziom i sądze, że wiele osób się ze mną zgodzi. Ja już jeden klan oceniałem po 2-3 członkach i potem ich przeprosiłem, gdyż jako całość okazali się bardzo w porządku.
A i na koniec chcę samemu PE pogratulować zwycięstwa z SoE i życzyć zwycięstwa z włoskim AB (odegrajcie im sie za poprzedniego ENL`a), a także życzyć awansu do dywizji A ;) Stać Was na to i jesteście gotowi, aby to osiągnąć.