Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 35731 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #45 dnia: Października 01, 2011, 23:17:40 »
    Żeśmy się rozkręcili tak, że w jednej z rund gdy mieliśmy 7  wojowników, podczas gdy wróg 1, wyrzuciliśmy miecze, i zaczęliśmy tłuc gada pięściami. W wyniku ustawki zginął nasz pechowy Blackhawk ;] lecz później zaboksowaliśmy wroga na śmieć ^^

Nic innego jak okazanie przeciwnikowi braku szacunku. Nieładnie.

Offline GameKompot

• Użytkownik
    « Odpowiedź #46 dnia: Października 01, 2011, 23:38:08 »
    Akurat to takie straszne nie jest ,gorzej by było gdyby zaczeli ubliżać przeciwnikom i chełpić się tym że są lepsi,a tutaj po prostu zaczeli się  troche bawić.

Gratuluje wygranej :)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #47 dnia: Października 01, 2011, 23:48:58 »
    Przypomniało mi się, skoro mowa o bokserach i używaniu pięści.
    Jest pewien filmik, posiadający krwawą walkę i bokserke w pewnym momencie walki.
    Uwaga, film(ik) zawiera brutalne treści, w pewnym momencie powiewa lekką erotyką, ale... mogące nasycić nasz widok :)

Oglądnijcie całość, jak chcecie rekomendacje serialu, to możecie ją uzyskać u mnie ! :)

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #48 dnia: Października 02, 2011, 08:32:49 »
    Nic innego jak okazanie przeciwnikowi braku szacunku. Nieładnie.
    Mecz przebiegał w bardzo miłej atmosferze, oni sami się z tego śmiali. I ktoś ładnie powiedział, źe brak szacunku to chełpienie się wygraną/wyzywanie/poniżanie
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline MoHitO

• BANITA
    • Użytkownik
    • vikings MoHitO
    « Odpowiedź #49 dnia: Października 02, 2011, 12:39:36 »
    Trzeba przyznać, grało się bardzo miło. Na mieście nordów ja już się zupełnie wyluzowałem :D

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #50 dnia: Października 02, 2011, 16:28:09 »
    I dlatego, że PE przegrało z HITMENami, musi wyładować się banując wszystkich, o kim dostają cynk?
    11-9 to dla Was tragedia? To przygotujcie się na 20-0.
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline _Hubi_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #51 dnia: Października 02, 2011, 16:33:38 »
    Wyładowują się na banowaniu na serwerze i teamspeaku swoim. Dostałem bana nawet bez wyjaśnienia od Blachy że niby teamkillowałem rano, owszem teamkillowałem ArroWa gdyż on mnie z 10 razy zabił oraz robił co chwilę voty na z kickowanie mnie.Ale cóż nie miałem zamiar się tłumaczyć ale tak jakoś wyszło gdyż nie miałem kiedy i gdzie tego wyjaśnić..
    Powiem tylko tyle: Szykujcie się na większą porażkę, mam nadzieję że wtedy serwera nie zamkniecie lub nie będziecie banować wszystkich członków z naszego klanu..

Offline Teblar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #52 dnia: Października 02, 2011, 16:35:03 »
    O kim dostają cynk? pfff. człowieku, dzisiaj rano żeście z Hubim jechali po bandzie, darowałem wam, wstrzymałem się z banem, pomimo że leciały wyzwyska, TK i wjeżdżaliście na PE. No a teraz po południu nie wykorzystywaliście 2 szansy normalnie grając, tylko znowu jakieś pieprzone odpały były.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #53 dnia: Października 02, 2011, 16:38:37 »
    Ta zniewaga krwi wymaga:O Szykujcie się na rzeźnię!

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline _Hubi_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #54 dnia: Października 02, 2011, 16:40:32 »
    wyzwiska na klan PE tak? Dajcie mi logi

Jedynie co napisałem to że u was średnia wiekowa to 12-13,5 : )

Offline Teblar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #55 dnia: Października 02, 2011, 16:42:48 »
    Logi da się załatwić, a virtual mówił coś, że nie gadaj z nimi bo są za mali żeby niektóre rzeczy zrozumieć :)

Offline Yoda

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #56 dnia: Października 02, 2011, 16:43:58 »
    Obraziliście o wyzywanie Was od małych?

Trzeba było rekrutację ustawić od 18 roku życia, nie byłoby problemu :P

Dzięki wielkie za niezwykle emocjonujący mecz :)

Offline ignatus

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • HITMEN
      • HITMEN
    « Odpowiedź #57 dnia: Października 02, 2011, 16:46:19 »
    Dziękuje za świetny mecz, jeden z lepszych jakie pamiętam.Był wyjątkowo emocjonujący:D Graliśmy osłabionym składem (bez Fafona,Apollsa,Stedke,Hojrena,Darkuli) i wiedziałem że będzie to wyrównana walka.Na szturmie totalnie sobie nie radziliśmy (nienawidzę rhodocków;p) ale na szczęście potem było już tylko lepiej. Najzabawniejsza była runda wygrana przez Waszego konnego który podniósł flagę kiedy goniło go pół naszej drużyny :D Świetny mecz, naprawdę dobrze walczyliście,lepiej niż przypuszczałem.

orgian

• Gość
    « Odpowiedź #58 dnia: Października 02, 2011, 16:51:05 »
    Tak wam kibicowałem, wiem że wygraliście chłopaki!
    PE musiało wam dawać fory, hitmeni żeście wygrali. Klan z takim stażem i doświadczeniem zgniótłby was gdyby wam nie dawał forów. Szkoda żeby rozpadli się hitmeni po druzgocącej porażce, PE pewnie wiedziało i się wystawiło :)
    Gratulacje dobrego meczu PE!! Powodzenia z nadymanym i zapatrzonym w siebie WV, zjedźcie ich do zera!!! hyh.!!!

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #59 dnia: Października 02, 2011, 16:54:02 »
    Dziękuje za świetny mecz, jeden z lepszych jakie pamiętam.Był wyjątkowo emocjonujący:D Graliśmy osłabionym składem (bez Fafona,Apollsa,Stedke,Hojrena,Darkuli) i wiedziałem że będzie to wyrównana walka.Na szturmie totalnie sobie nie radziliśmy (nienawidzę rhodocków;p) ale na szczęście potem było już tylko lepiej. Najzabawniejsza była runda wygrana przez Waszego konnego który podniósł flagę kiedy goniło go pół naszej drużyny :D Świetny mecz, naprawdę dobrze walczyliście,lepiej niż przypuszczałem.

Tym postem zjechał was po skillu i zgraniu z taką finezją i godnością, że pewnie prawie nikt nie zauważył :D

Tak wam kibicowałem, wiem że wygraliście chłopaki!
    PE musiało wam dawać fory, hitmeni żeście wygrali. Klan z takim stażem i doświadczeniem zgniótłby was gdyby wam nie dawał forów. Szkoda żeby rozpadli się hitmeni po druzgocącej porażce, PE pewnie wiedziało i się wystawiło :)
    Gratulacje dobrego meczu PE!! Powodzenia z nadymanym i zapatrzonym w siebie WV, zjedźcie ich do zera!!! hyh.!!!

Nie ma to jak umieć się pogodzić z porażką. Btw, Hitmeni mają chyba tak ze dwa razy większy staż niż PE.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński