Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 35759 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline T_o_M

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #135 dnia: Października 10, 2011, 15:34:17 »
    Blast sprawa z banowaniem skończona, spór pożegnany nie będziemy do tego wracać bo była to wina zarówno PE jak i WV i żadna strona nie wnikła do tej sprawy
    z mniejszym lub większym złem.
    Proszę o nie zaczynanie niepotrzebnych nikomu spamów, zawsze musimy się kłócić, spróbujmy to przemilczeć.

"Panowie bracia" mówicie Blacha ogarnij, Blacha to, Blacha tralala kotki dwa trololololo...
    On jako NOWY lider PE stara się jak może, nie jest łatwo ogarnąć powyżej 40 osobowy klan muszą nastąpić jakieś reformy a tymczasem dajcie trochę czasu dla Blaśki

Pozdrawiam

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #136 dnia: Października 10, 2011, 16:27:39 »
    Dobrze, napiszę coś jeszcze, by sprostować sytuację.
    Michale i Blaście, jak i cała reszto, każdy mój post od jakiegoś tygodnia jest tylko i wyłącznie moją osobistą opinią i ja ponoszę w pełni odpowiedzialność za swoje literki. Proszę, nie kojarzyć PE z moją osobą. Po zmianie lidera i zmianie formy polityki miedzyklanowej, która chce pełnić Blacha, odszedłem, by mu tego zadania nie utrudniać. Tak ! Odszedłem by miał wolną drogę na naprawianie stosunków z IPL czy REF, ktore z mojej winy się pogorszyły. Tak więc Blast, to nie PE czepia się REFu, tylko jak zwykle ten zły, ten który jest demoralizatorem młodzieży i głównym powodem wszystkich klęsk - Kamillo.
    Tylko piszę na przyszłość to, bo z z ludźmi z PE się kumpluje i to mocno i chce, by nie cierpieli przez moje "widzi mi się" na temat klanu X czy Y.
    « Ostatnia zmiana: Października 10, 2011, 16:47:01 wysłana przez Kamillo18 »

Grub

• Gość
    « Odpowiedź #137 dnia: Października 10, 2011, 16:35:46 »
    by miał wolną drogę na naprawianie stosunków z IPL czy REF,
    Hehehe, czyli sensem istnienia PE jest naprawianie stosunków z innymi i lizanie dupy. Na pewno nie gra czy sam fun z niej, po prostu musicie pokazać jak podobnii chcecie być do REF i IPL.

Przez te lizanie dup, właśnie teraz wypluwacie kłaki!

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #138 dnia: Października 10, 2011, 17:25:52 »
    Hehehe, czyli sensem istnienia PE jest naprawianie stosunków z innymi i lizanie dupy.

Czyli jak ktoś chce pokoju to znaczy że liże dupy tak? Czyli jak byłaby np wojna między Japonią + sprzymierzency i USA + sprzymierzeńcy, i jedna strona chciałaby pokoju to znaczy że liże dupę?! Puknij się w łeb człowieku, i napisz to ze swojego prawdziwego konta, a nie multasy tutaj walisz i myślisz, że jesteś kozaczkiem. I na przyszłość stosuj formułkę: przemyśl napisz przemyśl przeczytaj przemyśl zatwierdź.
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #139 dnia: Października 10, 2011, 17:46:17 »
    "Panowie bracia" mówicie Blacha ogarnij, Blacha to, Blacha tralala kotki dwa trololololo...
    On jako NOWY lider PE stara się jak może, nie jest łatwo ogarnąć powyżej 40 osobowy klan muszą nastąpić jakieś reformy a tymczasem dajcie trochę czasu dla Blaśki

Pozdrawiam

Ludzi spoza waszego klanu raczej mało to obchodzi... Mnie na przykład nie obchodzi to, że przeżywacie wewnętrzne zmiany i w najmniejszym stopniu nie może być to usprawiedliwieniem na prowokowanie / wywoływanie kolejnych słownych utarczek z kolejnymi klanami.

Kamillo... Pisząc w wątku PE na temat innych klanów nikt nie potraktuje Cię jak neutralnego obserwatora... A jak nas tak bardzo nie lubisz to sobie odpuść zbędne docinki w naszym kierunku.
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #140 dnia: Października 10, 2011, 20:28:35 »
    PE następnym razem trenujcie przed sparingami w grze a nie w gadaniu i tk-owaniu. Wczoraj nie za bardzo pokazaliście klasę a tak wyzywaliście WV banowaliście itd... Teraz czepiacie się REF-u a będzie tak samo zagracie sparing i też dostaniecie w tyłek. Ogarnijcie się i zacznijcie grać a nie pisać i czepiać się lepszych od siebie klanów.
    Blacha jeżeli tak chcesz aby ludzie przestali spamować to ogarnij swoich kolegów z klanu którzy na serverach cały czas piszą głupoty itd...

Blast, jeśli tylko my ( choć nie widziałem ) TK-owaliśmy to będe zdziwiony, wy również nie jesteście święci, poleciałyby bany gdyby nie sparing dla takiego Eldoki, za nadmierne TK-owanie, jedyną osobą poszkodowaną , która widziałem był Husarz, zabiłem mu z jednym kolegą z poza klanu konia , po kilkunastu sekundach go zTK-owałem, akurat to drugie zrobiłem niechcący, choć wątpie czy w to uwierzy , ale otwarcie go tu za te dwie rzeczy przepraszam

Blacha, najpierw zadbaj o swoich. Nie mamy zamiaru tolerować spamu typu "jesteśmy lepsi", "jak wam poszedł mecz" i innych nędznych prowokacji. Jeżeli ktoś uważa, że jest od kogoś lepszy to wyzywa go na pole bitwy, bez żadnego spamu... I do tego Was zachęcamy :o

Nie pamiętam bym pisał, że jesteśmy od was lepsi, a co do tego "jak wam poszedł mecz" to nie szukaj w tym prowokacji, bo prowokacją to nie było, byłem po prostu ciekaw jaki był wynik meczu REF vs RNGD, no chyba , że nie mogłem spytać, w  końcu to wy tu musicie dyktować warunki , nie mylę się ? Przecież nikt nic nie mówił jak Amoresso napisał w naszym temacie gratulacje co do nieoficjalnego meczu PE vs WV co było jawną prowokacją, ale jak ja z ciekawości spytałem o mecz, już jestem atakowany, że jestem prowokatorem... A co do spamu, to wiesz, chyba nie my go tutaj sprowadzamy, my chcemy go zakończyć, nieprawdaż ,ale niektórzy ludzie usilnie próbują coś innym udowodnić prawda?

Hehehe, czyli sensem istnienia PE jest naprawianie stosunków z innymi i lizanie dupy. Na pewno nie gra czy sam fun z niej, po prostu musicie pokazać jak podobnii chcecie być do REF i IPL.

Przez te lizanie dup, właśnie teraz wypluwacie kłaki!

Hmmm... Jeśli to my liżemy dupę....
    Poza tym dodam, że nie kryłem radości gdy jeden z rycerzy IPLu zaproponował sojusz, pokój, chociaż wiem , że była to jego osobista opinia co do naszej między klanowej sprzeczki to chce powiedzieć, że ja nie mam niemalże nic do IPLu , i choć wiem, że wielu z nich nie poprze tego pomysłu o rozejm , bo nie przepadają za naszą małą społecznością z wielu powodów, m. in. tego meczu " IPL vs WV " to chciałbym z  Imperium Polskim dojść do porozumienia

Kamillo... Pisząc w wątku PE na temat innych klanów nikt nie potraktuje Cię jak neutralnego obserwatora... A jak nas tak bardzo nie lubisz to sobie odpuść zbędne docinki w naszym kierunku.

Jak zwykle, przecież tylko on rzuca docinki, tylko on was obrażą, prowokuje, ośmiesza, stara się poniżać was nie ? Kiedyś ktoś mi powiedział, że Polska scena i WSZYSCY Polacy powinni się wspierać, niestety z niektórymi się nie da. Taki naród...
    (click to show/hide)

Offline Solejók

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #141 dnia: Października 10, 2011, 20:39:56 »
    Tak, po głupiej gierce zacznijcie rozmawiać coś o narodzie.
    ''Polska to zły naród, bo w Łorbendzie nie chco współpracować. Są straszni. Kto by pomyślał?!!?!?!1?!!?!oneonejeden!"

W dodatku niby chcecie załagodzić sytuację, a jak czytam post Blachy, to można znaleźć takie kwiatki jak
    byłem po prostu ciekaw jaki był wynik meczu REF vs RNGD, no chyba , że nie mogłem spytać, w  końcu to wy tu musicie dyktować warunki , nie mylę się ?
    No to czy to nie jest prowokacyjne? Określenie, że REF jest wszechpotężny i rozdaje karty, żeby tylko spowodować falę spamu... Ja nie wiem, ile można mieć zamykany temat, najlepiej wywalić w piz*u ten dział i zostawić temat informacyjny, gdzie lider pisałby o najważniejszych wydarzeniach w klanie.

Offline Krzyn

• Użytkownik
    « Odpowiedź #142 dnia: Października 16, 2011, 18:17:35 »
    Sory, ale nie ogarniam posta powyżej. Powodzenia z czym?
    Pewnie chodziło o te zmiany wewnętrzne chociaż kto go tam wie.

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #143 dnia: Października 17, 2011, 18:11:36 »
    Oj, oj, oj. Widzę, że panowie spamerzy znowu robią swoje... To, że niektóre klany nie lubią innych, to nie znaczy, że musicie spamować w wątku nielubiących. Oni nie spamują w Waszym.

EDIT: b
    « Ostatnia zmiana: Października 17, 2011, 18:53:11 wysłana przez Lord Typhoon »

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #144 dnia: Października 18, 2011, 15:04:56 »
    Witam !
    Ostatnimi czasy, PE jest mocno zakręcone. Rezygnacja z pełnienia funkcji lidera przez Kamillo (tak, to ja!), wybór nowego lidera, fuzja z RE, powrót starego lidera. Co? Powrót starego lidera ? Tak !
    W związku z nieobecnością Blachy i poważną spiną PE z pewnym klanem, którego lubię, nawet bardzo, postanowiłem ostatnimi siłami jak i chęciami wspomóc klan, któremu poświęciłem pół roku. Niczym Napoleon, ja powracam do PE, zastępując Blache na pozycji lidera. Oczywiście wszystko zostało legalnie zatwierdzone przez niego samego jak i przed radę. Jednak nie będzie to trwać wiecznie. Bo tylko, a może aż miesiąc. Tak, po miesiącu, niezależnie co się stanie, oddam władzę Blaszce (bo jestem na tzw. zastępstwie) i sam skończe z Warbandem po ponad roku ciągłej gry. Ok, ale dlaczego to piszę? Nie po to, by się pochwalić, lecz, by liderzy wiedzieli, do kogo zgłaszać wszelakie problemy na temat moich ludzi.
    Założenie mam jedno ! Naprawić relację, które w ciagu nie całego tygodnia zepsuły się z klanem, który bardzo lubiałem i lubie i z którym starałem się (i mam nadzieję, że mi się udawało) utrzymać dobre stosunki.
    Czy klan będzie się różnić od tego co było za mojej kadencji w czasie wakacyjnym? Tak ! Już nie zamierzam nikomu odpuszczać, sam również mam zamiar się ogarnąć i to tak porządnie, nie wkurzać innych graczy czy też klany. Jeżeli ktoś padnie ofiarą zaczepki ze strony kogoś z PE, proszę o natychmiastowy kontakt ze mną. Śmietanka (czyt. wyżej postawieni gracze) każdego klanu posiada mnie w znajomych na steam. Często na nim przebywam, więc śmiało pisać :)
    Dziękuję za przeczytanie powyższego ogłoszenia i mam nadzieję, że sytuacje, które przytoczyłem w ostatnich zdaniach na temat zaczepek itp. nie będą miały miejsca.

Na dniach (najprawdopodobniej w weekend) porozumię się z klanem, z którym chcę naprawić relacje, które zostały "zniszczone" tydzień po moim odejsciu z pozycji lidera.
    « Ostatnia zmiana: Października 18, 2011, 15:08:19 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #145 dnia: Października 18, 2011, 18:58:58 »
    To co napisał Kamillo to prawda, zastępuje mnie jako lider, niestety mam problemy z internetem, można mnie zobaczyć w grze, lecz jak na razie będą to sporadyczne wizyty.
    Tydzień nie mogłem grać z powodu internetu , a nie zanosi się na koniec problemów, wszystkie sprawy i pytania dotyczące klanu proszę kierować do Kiamillo
    (click to show/hide)

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    « Odpowiedź #146 dnia: Października 22, 2011, 20:26:42 »
    Haj Bejbe !!!

Dnia 22 października roku 2011 o godzinie 19.00 klan Vikings i Polish Eagles rozegrali oficjalny mecz. Mecz zakończył się wynikiem 12:7 dla naszego klanu. Pomimo braków graczy z pierwszego składu (Robin, Teblar, Osviux, Wilk, Zawisza) liczyłem na wyższy wynik. Niestety, zła gra na naszej mapie, na której ponieśliśmy klęskę spowodowało frustracje i rozgoryczenie w naszych szeregach. A przed nami otwarta mapa "Ruiny". Nie byliśmy pewni, jak nam tam pójdzie, jednak udało się i na niej zapewniliśmy sobie zwycięstwo. Przypomniała mi się sytuacja z meczu PE v ZKM, gdzie po pierwszej mapie (Wioska) było 4:2 dla ZKM (umiejętność remisowania rund przez nas doprowadziła do takiego wyniku), a następnie na Field by the River odnieśliśmy zwycięstwo aż 10:0. Ogólnie wynik uważam za słaby, było blisko porażki, ale się udało, glównie dzięki naszej nieprzewidywalnej grze na Ruinach.
    Dziekuję klanowi Vikings za mecz. Mecz miło się grało, a właściwie oglądało. Pewnie nie zagraliśmy (ja i Rapton) przez to, ze przed meczem mocno się "najaraliśmy" głupawką podczas rozmowy, a właściwie śmiechów z miłym i jakże zabawnym graczem o nicku @Kasztan.
    Miło takze się pisało na czacie, chociaż małomówni troszkę jesteście :/

Polish Eagles v Viking 12:7. Screeny.

(click to show/hide)
    « Ostatnia zmiana: Października 22, 2011, 22:47:02 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Wojan

• Użytkownik
    • Wojan
    « Odpowiedź #147 dnia: Października 22, 2011, 21:08:00 »
    Cytat: (Wysłany przez: Kamillo18)
    Miło takze się pisało na czacie, chociaż małomówni troszkę jesteście :/

Czy małomówni hmm... nie powiedziałbym. Po prostu podczas meczów, sparów, a nawet zwykłych bitew nie piszemy nic na czacie, a szczególnie nie odpowiadamy na jakieś głupie komentarze.

Offline hunter1

• Użytkownik
    « Odpowiedź #148 dnia: Października 22, 2011, 21:18:08 »
    za to w wywalaniu przeciwników z servera po przegranym meczu jesteście najlepsi
    "Bede sobie tworzył, bede sobie grał,
    Bedzie coś jechało, powiem – tralala"
    Lech Roch Pawlak, Opole 2007

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #149 dnia: Października 22, 2011, 21:23:29 »
    Co do rozmów na czacie, po prostu np nie chcieliśmy gadać o reaktywacji GSE jak to jest widać na 4, ostatnim sreenie, a co do wywalania, mecz się skończył podziękowaliśmy  i pogratulowaliśmy sobie nawzajem, a ze było trochę ludzi to chcieliśmy zrobić trening.