PE następnym razem trenujcie przed sparingami w grze a nie w gadaniu i tk-owaniu. Wczoraj nie za bardzo pokazaliście klasę a tak wyzywaliście WV banowaliście itd... Teraz czepiacie się REF-u a będzie tak samo zagracie sparing i też dostaniecie w tyłek. Ogarnijcie się i zacznijcie grać a nie pisać i czepiać się lepszych od siebie klanów.
Blacha jeżeli tak chcesz aby ludzie przestali spamować to ogarnij swoich kolegów z klanu którzy na serverach cały czas piszą głupoty itd...
Blast, jeśli tylko my ( choć nie widziałem ) TK-owaliśmy to będe zdziwiony, wy również nie jesteście święci, poleciałyby bany gdyby nie sparing dla takiego Eldoki, za nadmierne TK-owanie, jedyną osobą poszkodowaną , która widziałem był Husarz, zabiłem mu z jednym kolegą z poza klanu konia , po kilkunastu sekundach go zTK-owałem, akurat to drugie zrobiłem niechcący, choć wątpie czy w to uwierzy , ale otwarcie go tu za te dwie rzeczy przepraszam
Blacha, najpierw zadbaj o swoich. Nie mamy zamiaru tolerować spamu typu "jesteśmy lepsi", "jak wam poszedł mecz" i innych nędznych prowokacji. Jeżeli ktoś uważa, że jest od kogoś lepszy to wyzywa go na pole bitwy, bez żadnego spamu... I do tego Was zachęcamy :o
Nie pamiętam bym pisał, że jesteśmy od was lepsi, a co do tego "jak wam poszedł mecz" to nie szukaj w tym prowokacji, bo prowokacją to nie było, byłem po prostu ciekaw jaki był wynik meczu REF vs RNGD, no chyba , że nie mogłem spytać, w końcu to wy tu musicie dyktować warunki , nie mylę się ? Przecież nikt nic nie mówił jak Amoresso napisał w naszym temacie gratulacje co do nieoficjalnego meczu PE vs WV co było jawną prowokacją, ale jak ja z ciekawości spytałem o mecz, już jestem atakowany, że jestem prowokatorem... A co do spamu, to wiesz, chyba nie my go tutaj sprowadzamy, my chcemy go zakończyć, nieprawdaż ,ale niektórzy ludzie usilnie próbują coś innym udowodnić prawda?
Hehehe, czyli sensem istnienia PE jest naprawianie stosunków z innymi i lizanie dupy. Na pewno nie gra czy sam fun z niej, po prostu musicie pokazać jak podobnii chcecie być do REF i IPL.
Przez te lizanie dup, właśnie teraz wypluwacie kłaki!
Hmmm... Jeśli to my liżemy dupę....
Poza tym dodam, że nie kryłem radości gdy jeden z rycerzy IPLu zaproponował sojusz, pokój, chociaż wiem , że była to jego osobista opinia co do naszej między klanowej sprzeczki to chce powiedzieć, że ja nie mam niemalże nic do IPLu , i choć wiem, że wielu z nich nie poprze tego pomysłu o rozejm , bo nie przepadają za naszą małą społecznością z wielu powodów, m. in. tego meczu " IPL vs WV " to chciałbym z Imperium Polskim dojść do porozumienia
Kamillo... Pisząc w wątku PE na temat innych klanów nikt nie potraktuje Cię jak neutralnego obserwatora... A jak nas tak bardzo nie lubisz to sobie odpuść zbędne docinki w naszym kierunku.
Jak zwykle, przecież tylko on rzuca docinki, tylko on was obrażą, prowokuje, ośmiesza, stara się poniżać was nie ? Kiedyś ktoś mi powiedział, że Polska scena i WSZYSCY Polacy powinni się wspierać, niestety z niektórymi się nie da. Taki naród...