Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 35756 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

orgian

• Gość
    Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #60 dnia: Października 02, 2011, 16:56:22 »
    Tym postem zjechał was po skillu i zgraniu z taką finezją i godnością, że pewnie prawie nikt nie zauważył :D
    Co ty piszesz człowieku nie znasz polskiej sceny to sie nie wypowiadaj!
    Polska scena sie sypie, nie mogą sie teraz klany rozpadać PE jako ikona i ojciec polskiej sceny, najsilniejszy klan musi dbać o inne jak oniegdaj ref!!!. hyh.!!! PE boi się każdy, tylko nie pokazuja tego WV odwleka sparing ref nic nie chce gadać nic zupełnie nic, wszyscy się cofają gdy PE jak młot idzie w świat!!!. hyh.!!
    PE ma obecnie najlepszych graczy na polsce. Obuwie, Blast tylko wymiatają na serwach i jada innych równo !!!. hyh!!!

Inne klany tylko sie napinaja i nie maja szans

Nie pisze z wam więcej tylko trolujecie w wontku porządnemu klanowi!!!
    « Ostatnia zmiana: Października 02, 2011, 16:59:36 wysłana przez orgian »

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #61 dnia: Października 02, 2011, 16:59:16 »
    ja podałem tylko przykład -,- nie będę się więcej kłucił bo tylko rozjuszę modków. Co do meczu, to prawda, piękny. Niezwykle wyrównany i pełen emocji. No i oprócz wyniku HITMENom gratulujemy niezwykle dobrej gry na otwartych mapach!

-----

Yoda, wystarczy, źe w Polsce jest jeden klan 18+ ;)
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #62 dnia: Października 02, 2011, 17:00:54 »
    orgian, nie wiem z jakiego klanu jesteś i za bardzo mnie to nie interesuje. Ale REF ograł ostatnio PE... Zresztą zawsze jesteśmy gotowi do walki, zapraszamy.
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

orgian

• Gość
    « Odpowiedź #63 dnia: Października 02, 2011, 17:02:52 »
    orgian, nie wiem z jakiego klanu jesteś i za bardzo mnie to nie interesuje. Ale REF ograł ostatnio PE... Zresztą zawsze jesteśmy gotowi do walki, zapraszamy.
    Wiem że zazdrościcie PE skilla i zgrania. Przywalacie tylko ilością i gracie 5vs10!!!

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #64 dnia: Października 02, 2011, 17:04:04 »
    Zapewne jakiś gość z REFu , albo WV , który stara się ironizować :) .
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Rooster1999GER

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    • DEEP♀DARK♀FANTASY
    « Odpowiedź #65 dnia: Października 02, 2011, 17:05:16 »
    Wiem że zazdrościcie PE skilla i zgrania. Przywalacie tylko ilością i gracie 5vs10!!!
    Jak prawdziwe orki!

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #66 dnia: Października 02, 2011, 17:05:43 »
    A mnie mało interesuje co to za typ itd. ale bardzo prosze o załatwianie swoich prywatnych spraw na pw, a nie w wątku klanu Polish Eagles !

Także dziękuje HITMENOM za mecz :) Wyrównana walka, o czym świadczy wynik. Widać, że jest postęp i to duży od czerwcowej porażki 16:4 z Wami.
    « Ostatnia zmiana: Października 02, 2011, 17:23:19 wysłana przez Kamillo18 »

Offline Jarsuss

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Pamiętajcie najważniejsza jest zaprawa :P
    « Odpowiedź #67 dnia: Października 02, 2011, 17:08:11 »

Origan, skill + taktyka + doświadczenie to siła klanu, a nie tylko skill.

Blackhawk jak macie lepsze screeny to wrzuć z meczu, bo nasze są nie za dobrej jakości. A i dzięki za mecz, choć ja tam byłem tylko statystą ;)
    HITMEN CLAN www.hitmen.tnb.pl

Offline MoHitO

• BANITA
    • Użytkownik
    • vikings MoHitO
    « Odpowiedź #68 dnia: Października 02, 2011, 17:33:43 »
    Dla mnie był to niezapomniany mecz . Gratuluję zgrania!

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #69 dnia: Października 02, 2011, 17:37:48 »
    Co to sprawy z  Hubim i Virtualem, wszystko proszę kierować do mnie na PW, bądź na steam, mój steam : ShadoPL
    (click to show/hide)

Offline _Hubi_

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Października 02, 2011, 18:01:14 »
    Mam gdzieś ten ban, nie będę specjalnie prosić,pisać czy tam błagać o unbana ze względu na to że zbanowaliście mnie gdyż przegraliście z HITMEN'ami i gadacie że non stop team-killowałem : )
    Banujesz bo ktoś ci dał cynk(ha-ha-ha), fajnie to ująłeś, nawet nie dałeś czasu na wyjaśnianie tego i od razu perma dałeś za tk
    « Ostatnia zmiana: Października 02, 2011, 18:04:28 wysłana przez _Hubi_ »

Offline blackhawk

• Użytkownik
    • Piwa: 60
    « Odpowiedź #71 dnia: Października 02, 2011, 18:50:16 »
    Przyznaję się zbanowaliśmy ciebie bo przegraliśmy z Hitmenami , a jako przeciętny 10 latek musiałem się wyrzyć na jakimś userze będącym w tej chwili na serverze , a jakiś Hubi akurat mi się rzucił w oczy :o .
    ENL III
    NC 2012
    PP 2012
    PP 2014
    PP 2015
    SNL 2
    WMT 2
    PP 2016

Offline Teblar

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #72 dnia: Października 02, 2011, 18:56:22 »
    Hubi nie wypowiadaj się więcej w tym temacie bo:
    - blacha dał Ci steama
    - bezmyślnie spamujesz
    - zaoszczędzimy pUaczy
    - arrow nie jest w PE
    - nie lubie przepadam za Tobą :>
      Mistrzostwa Świata 2012 Europejska Liga (ENL) 2012 Puchar Polski 2012 Puchar Polski 2013

Offline Virtual

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Października 02, 2011, 19:09:36 »
    To, że ArroW nie jest w PE nie dyskwalifikuje go z kontaktów z Waszymi graczami. Mianowicie - sytuacja z dzisiejszego dnia: ładnie prosiłem o wyciągnięcie konsekwencji co do ArroWa. 0 reakcji. Kiedy ArroW padł od Hubiego bądź mnie - obrona konieczna - leciał flame na WV.

Co do wyzywania Was od małych. Grzecznie prosiłem o wyrozumiałość panów z WV, gdyż ludzie poniżej wieku 15 lat nie są na tyle dojrzali, aby wiele spraw zrozumieć.
    Blacha, jeżeli taki ufny jesteś i dajesz się manipulować dzieciom - bo tak ich można określić - to życzę powodzenia w życiu.

Kamillo, dyskusje są na tematy klanu PE w temacie owego klanu i tego mi nie zabronisz.
    'Kto czyta książki, żyje podwójnie' - Umberto Eco
    "You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig." - Clint Eastwood jako 'Blondie' w "The Good, the Bad, and the Ugly" (1966)

Offline Lord Typhoon

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • a.k.a. Tajulek
    « Odpowiedź #74 dnia: Października 03, 2011, 21:42:31 »
    Ja p******e, nie możecie odpuścić? Pogódźcie się z tym, że większość graczy na polskiej scenie WB Was nie lubi, a nie trollujecie, TK'ujecie, a potem macie do wszystkich pretensje... Może gdybyście przyznali się do obłudnego kłamstwa zaczęli okazywać odrobinę szacunku do innych, to może ktoś by Wam odpuścił...