Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][PE] Polish Eagles  (Przeczytany 35810 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Szanuje_Volantego

• Gość
    Odp: [Native] [PE] Polish Eagles
    « Odpowiedź #90 dnia: Października 04, 2011, 15:47:40 »
    japierdoły ale dramatyczna spina

post w tym temacie: epenis + 100

wasz spam jest być dramatyczny i nic sie nie nadaje, dramat normalnie

Ps. Uczta sie od dzioO(proO)()()()()()()()()000ooOOoba

Ps2. ty porażko!1

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    • Piwa: 10
    « Odpowiedź #91 dnia: Października 04, 2011, 16:01:28 »
    Jeżeli zarejestrowałeś się na tym forum, by pisać tu takie pierdoły, trzeba było lepiej przemyśleć tą decyzje i nie kontynuować tu tego spamu
    P.S. - nie tylko nasz spam jest dramatyczny
    (click to show/hide)

Szanuje_Volantego

• Gość
    « Odpowiedź #92 dnia: Października 04, 2011, 16:03:31 »
    japierdoły, bo niektóre dramatyczne noby i nobody tylko nie rozróżniają gry od reala. Napinka, niewiadomo co. Tak naprawdę każdy ma to gdzieś, tylko przed kompem zgrywa cwonioka.
    Po prostu był spar i  tyle, choć trollersko wyszło jajo

Offline szymczak1503

• Użytkownik
    • Piwa: 3
    « Odpowiedź #93 dnia: Października 04, 2011, 16:26:06 »
    Banita!!

Offline MrHK94

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Grzmocić wroga
    « Odpowiedź #94 dnia: Października 04, 2011, 16:31:33 »
    Piszesz jak by opinia o innych się nie liczyła. A jednak sie liczy na Tawernie jest zbiór najlepszych graczy na scenie Warbanda Polskiej Przynajmniej. Zresztą jeśli nie podoba ci się że ktoś wyraża o tobie opinie to po co w ogóle zakładać klan? Klany są po to by sie świetnie bawić,ale ciężko się bawić jeśli wszyscy liczący się Polscy gracze warbanda mają was za Zero...

Wybacz bardzo...
    Jednakże dla mnie nie liczy się zdanie twoje,czy kogoś innego.
    Dla mnie liczy się zdanie ludzi z którymi przesiaduje na TS,ludzi z którymi gram wspólnie,ludzie z którymi śmieję się, ludzie z którymi wspólnie przegrywam i wygrywam mecze wczoraj przegraliśmy z klanem X 20:0, jutro wygramy z klanem Y 20:0 i jakie to ma znaczenie?mamy się z tego tłumaczyć wam? pytanie komu...
    Tobie Kolaczow osobie która jedyne co potrafi to drzeć ryja i płakać na TS że go zabili? Tobie czyli osobie której klan upadł, Tobie czyli noobowi który wychodził z bitwy bo przegrywał,Tobie który obrażał wszystkich i wszystko co można było?
    I po tych rzeczach ty przychodzisz na tawernę i śmiesz oczerniać klany które w przeciwieństwie do twojego istnieje i ma się dobrze?

Zastanów się nad tym i przymknij się.

Offline Sir_Michal

• Użytkownik
    • Piwa: -1
    « Odpowiedź #95 dnia: Października 04, 2011, 16:49:56 »
    (...)
    Czy IPL ugrałby z WV 8 punktów ? I to jeszcze mając w składzie takich (nie)koxów jak Lygryss? Także tutaj możnaby powiedzieć , by IPL był wdzięczny :)
    (...)

Ej, chłopaki. REF przybierze dziś tagi PE i wygra mecz z 22nd. Rozumiem że będziecie Nam wdzięczni :O
    Mecz 22nd vs REF, rozkaz IvEgo:
    "Konnica schodzi z koni i atakuje Harlequina" (który siedzi w ruinach z łukiem). Po chwili cała konnica pada - runda przegrana

Offline Kolaczow

• Użytkownik
    • Ja stawiam Ty płacisz!
    « Odpowiedź #96 dnia: Października 04, 2011, 16:54:15 »
    Wybacz bardzo...
    Jednakże dla mnie nie liczy się zdanie twoje,czy kogoś innego.
    Dla mnie liczy się zdanie ludzi z którymi przesiaduje na TS,ludzi z którymi gram wspólnie,ludzie z którymi śmieję się, ludzie z którymi wspólnie przegrywam i wygrywam mecze wczoraj przegraliśmy z klanem X 20:0, jutro wygramy z klanem Y 20:0 i jakie to ma znaczenie?mamy się z tego tłumaczyć wam? pytanie komu...
    Tobie Kolaczow osobie która jedyne co potrafi to drzeć ryja i płakać na TS że go zabili? Tobie czyli osobie której klan upadł, Tobie czyli noobowi który wychodził z bitwy bo przegrywał,Tobie który obrażał wszystkich i wszystko co można było?
    I po tych rzeczach ty przychodzisz na tawernę i śmiesz oczerniać klany które w przeciwieństwie do twojego istnieje i ma się dobrze?

Zastanów się nad tym i przymknij się.

Ja ilicze sie ze zdaniem tych których sznuje jak już napisałem :) Jednak w twoim przypadku to juz bedzie problem. To zresztą świadczy tylko o tobie jesli potrafisz wyzywać od nobów i no skilli. ja wyrażam swoją opinie ty po prostu na mnie wjeżdżasz. Może gdy by napisał to ktoś inny to wziął bym to do siebie POWODZENIA TWOJEMU KLANOWI KTÓRY MA SIĘ DOBRZE :)
    PS:Teraz czekam na argumenty które przedstawisz innym osobą które oceniały twój klan negatywnie. Jeszcze jedno dlaczego piszesz o czymś co miało miejsce 2 miesiące temu, nie potrafisz znaleźć innego argumentu? Zresztą co ja się czepiam przecież "Jeśli wejdziesz między wrony,musisz krakać jak i one"
    « Ostatnia zmiana: Października 04, 2011, 17:07:50 wysłana przez Kolaczow »

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #97 dnia: Października 04, 2011, 16:55:03 »
    Hah, nie dzięki, wolimy dłużej prubować i sami to zrobić , a z każdego żartu już musi być sensacja robiona...
    Przecież wiem , że IPL jest wnerwiony za ten mecz, sam nie lubię ludzi, którzy się podszywają - i m.in. dlatego potepiam mecz ten IPL vs WV
    Sam dawno temu byłem obiektem(celem?) jakiegoś gościa, który latał za mną na serwerach z nickiem ZKM_Blacha ( wtedy taki miałem ) i trollował, a wszystko szło na mnie...
    (click to show/hide)

Offline Aldred

• Użytkownik
    • Piwa: 16
    • No Trance No Life.....
    « Odpowiedź #98 dnia: Października 04, 2011, 17:02:40 »
    Chmm,gdy pierwszy raz usłyszałem o tej "szopce" nie mogłem uwierzyć. PE znane mi było z tej dobrej strony,widać cicha woda w brzegi rwie.I żadne głupie tłumaczenie nic nie da,ktokolwiek wpadł na ten idiotyczny pomysł musiał wiedzieć co z tego może wyniknąć,jak i reszta b*****w która poszła za tym pomysłodawcą.I tłumaczenie w stylu ze IPL nie ugrałby z wilkami 8 punktów....co to za argument??Zamiast skulic ogon,przeprosić i próbować na nowo pracować nad dobrą opinią część z ludzi z PE jawnie się z tym obnosi,czy to dla was powód do dumy?? Jestem niemal pewien ze gdyby inny klan zrobiłby z wami to co wy z IPl-m nastąpiłaby "lawina "żali i oskarżeń.
    Tak więc nie tłumaczcie sie tym ze wielu z was jest w wieku gimnazjalnym,po prostu trzeba mieć wyczucie dobrego smaku,a jeśli sie bawić przy grze to z lekkim dystansem.Szanując innych a jeśli nie darzycie sympatią IPL ok ,ale w nieco inny sposób to wyrażajcie(po prostu z nimi nie grajcie na przykład). I co wam to dało tak na koniec? Bany i masę ,na prawdę masę nieprzyjemności,że o braku szacunku do większości z was nie wspomnę.
    Ps.Blacha ,rozumiem że to twoi koledzy ale myślę że powinieneś dać jakąś karę lub prowodyrów tej akcji wywalić.Klan z takimi osobami według mnie sporo traci.
    Ah,i jeszcze na sam koniec,nie piszę tego aby wam dopiec czy coś w tym stylu,powiedzmy że chcę was nieco uświadomić że coś tu jest nie tak;/

Zwycięstwo nie wymaga tłumaczenia,porażka na nie nie pozwala.Wymówki to schronienie dla słabych.-Wielki Książe Ostlandu Hals von Tasenick.

http://adi88pl.wrzuta.pl/audio/88OeZEtUsq1/kingdom_of_trance_nev_year_2012_adi_mix
    Pora promować muzykę trance i swoją twórczość;)

Szanuje_Volantego

• Gość
    « Odpowiedź #99 dnia: Października 04, 2011, 17:05:20 »
    Mecz byl dramatyczny, pe bało sie przegrać żeby to na ich konto szło to grali jak IPL po pozorem dramatycznych jajec i tak moga sie wygibywać .

A gadali rano wtedy że rozwala WV do zera :D dramatyczne nooby

Offline Blachaaa

• Użytkownik
    « Odpowiedź #100 dnia: Października 04, 2011, 17:14:44 »
    Aldredzie jednego z nich już z nami ( PE ) nie ma, i nie chodzi o to , że umarł, a reszta ma degradacje
    (click to show/hide)

Offline Jagielon

• Użytkownik
    • I tak Cie dopadnę!
    « Odpowiedź #101 dnia: Października 04, 2011, 17:20:12 »
    A można wiedzieć kto poniósł winy za ta całą ''szopke'' i wogole kto wymyślił tą akcje

Szanuje_Volantego

• Gość
    « Odpowiedź #102 dnia: Października 04, 2011, 17:24:11 »
    A można wiedzieć kto poniósł winy za ta całą ''szopke'' i wogole kto wymyślił tą akcje
    A co cie to obchodzi? Latasz po forum jak stara baba i zbierasz najnowsze dramatyczne ploty

Offline Zumbagi

• Użytkownik
    « Odpowiedź #103 dnia: Października 04, 2011, 17:28:42 »
    A co cie to obchodzi? Latasz po forum jak stara baba i zbierasz najnowsze dramatyczne ploty

Po to jest forum -.-

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #104 dnia: Października 04, 2011, 17:32:10 »
    Grzecznie proszę, o zaprzestanie spamu w naszym wątku klanowym ! Każdy tu coś napisał, wiemy co zrobiliśmy, stało się, trudno. Blacha będzie się starał nie dopuścić do podobnych sytuacji, ręcze Wam !
    A teraz proszę już nic tu nie pisać, bo jak wiadomo, Luca albo inny moderator zamknie nam temat, jak to było poprzednim razem. I co najlepsze, te same osoby się do tego przyczyniają, co ostatnio :<
    Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości itd. proszę załatwić to z Blachą na steam/pw.