Chmm,gdy pierwszy raz usłyszałem o tej "szopce" nie mogłem uwierzyć. PE znane mi było z tej dobrej strony,widać cicha woda w brzegi rwie.I żadne głupie tłumaczenie nic nie da,ktokolwiek wpadł na ten idiotyczny pomysł musiał wiedzieć co z tego może wyniknąć,jak i reszta b*****w która poszła za tym pomysłodawcą.I tłumaczenie w stylu ze IPL nie ugrałby z wilkami 8 punktów....co to za argument??Zamiast skulic ogon,przeprosić i próbować na nowo pracować nad dobrą opinią część z ludzi z PE jawnie się z tym obnosi,czy to dla was powód do dumy?? Jestem niemal pewien ze gdyby inny klan zrobiłby z wami to co wy z IPl-m nastąpiłaby "lawina "żali i oskarżeń.
Tak więc nie tłumaczcie sie tym ze wielu z was jest w wieku gimnazjalnym,po prostu trzeba mieć wyczucie dobrego smaku,a jeśli sie bawić przy grze to z lekkim dystansem.Szanując innych a jeśli nie darzycie sympatią IPL ok ,ale w nieco inny sposób to wyrażajcie(po prostu z nimi nie grajcie na przykład). I co wam to dało tak na koniec? Bany i masę ,na prawdę masę nieprzyjemności,że o braku szacunku do większości z was nie wspomnę.
Ps.Blacha ,rozumiem że to twoi koledzy ale myślę że powinieneś dać jakąś karę lub prowodyrów tej akcji wywalić.Klan z takimi osobami według mnie sporo traci.
Ah,i jeszcze na sam koniec,nie piszę tego aby wam dopiec czy coś w tym stylu,powiedzmy że chcę was nieco uświadomić że coś tu jest nie tak;/