Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Parę nurtujących pytań  (Przeczytany 46261 razy)

Opis tematu:

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    Odp: Parę nurtujących pytań
    « Odpowiedź #225 dnia: Sierpnia 19, 2010, 22:33:25 »
    Taa no i się wkurzył.. relacje z 1 spadły mi na -3 ;/ Nie kminie tego questa. Myślałem, że jak się rozbiegną, to po jakimś czasie wrócą w okolice Sargoth, a tu dupa..

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #226 dnia: Sierpnia 20, 2010, 02:35:43 »
    Musisz szukać w okolicach kryjówek.Prędzej czy później każdy oddział musi uzupełnić tam zapasy.

Offline Klakson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #227 dnia: Sierpnia 20, 2010, 10:45:04 »
    Musisz szukać w okolicach kryjówek.Prędzej czy później każdy oddział musi uzupełnić tam zapasy.

Takowej też nigdzie nie znalazłem ;/ Po prostu zniknęli i nie wrócili.

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #228 dnia: Sierpnia 20, 2010, 13:44:50 »
    A zauważyłeś że grabieżcy nie mają kryjówki? To wieśniacy którym nie chce się płacić podatków.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D

Offline Klakson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #229 dnia: Sierpnia 20, 2010, 14:27:29 »
    Mają chyba. To jest ta taka co się podchodzi pod górę i są dwie jaskinie i domek, nie? Tam walczę z takimi.. A jeśli nie, tak czy siak nie znalazłem tej grupy i zadanie nie zostało zaliczone ;/

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #230 dnia: Sierpnia 20, 2010, 18:24:20 »
    Mogłeś zapisać i poczekac w Sargoth jeżel by się nie pojawili to byś wczytał.
    Po co robisz takie questy, tylko bez obrazy, bo to i kasy  mało a stosunki z miastem co Ci dadzą?
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #231 dnia: Sierpnia 20, 2010, 19:27:10 »
    Mają chyba. To jest ta taka co się podchodzi pod górę i są dwie jaskinie i domek, nie? Tam walczę z takimi.. A jeśli nie, tak czy siak nie znalazłem tej grupy i zadanie nie zostało zaliczone ;/

Klaksonie (ciekawe czy Cię to wkurza :P), to są górscy bandyci. I są wredni, bo z tymi młotkami i oszczepami gorzej mi ich pokonać niż korsarzy. W piratów to dajemy tarczę, podlot i w łeb, a jak górski walnie pierwszy to się przewracasz, a on już następny cios daje...

Tylko na początku jest ta kryjówka porywaczy. Później tylko "wykwalifikowani" bandyci mają kryjówki.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline Klakson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #232 dnia: Sierpnia 20, 2010, 22:18:17 »
    Mogłeś zapisać i poczekac w Sargoth jeżel by się nie pojawili to byś wczytał.
    Po co robisz takie questy, tylko bez obrazy, bo to i kasy  mało a stosunki z miastem co Ci dadzą?

Robię takie questy właśnie dla stosunków z miastem. A po co? Bo lubię.

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #233 dnia: Sierpnia 21, 2010, 00:28:07 »
    Ok :) Ja też mam z jakimś miastem +10 bo duużo turniejów tam zwyciężyłem, może to obniża ceny...

www.pustamiska.pl

Offline matigeo

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #234 dnia: Sierpnia 21, 2010, 00:56:52 »
    Znam ten quest. Niestety, najprosciej to włączyc ctrl+t na mapie strategicznej, bo mogą tkwic na drugim koncu królestwa.

Offline wesch96

• Użytkownik
    « Odpowiedź #235 dnia: Sierpnia 21, 2010, 02:23:33 »
    Uważaj na gniew Degrena ;p
    Lepiej nie pisz o cheatach.

www.pustamiska.pl

Offline Kąbiner

• Użytkownik
    « Odpowiedź #236 dnia: Sierpnia 21, 2010, 04:36:16 »
    Dergen - Radzę częściej bywać w okolicach Jelkali ;)

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #237 dnia: Sierpnia 21, 2010, 14:56:23 »
    Uważaj na gniew Degrena ;p
    Lepiej nie pisz o cheatach.

Czyżbym zyskiwał już sławę?:D A, poprawka dla M&B - renomę?:D

Dergen - Radzę częściej bywać w okolicach Jelkali ;)

1) Degren, nie Dergen.
    2) WTF? :D

Offline Sopel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #238 dnia: Sierpnia 30, 2010, 18:25:14 »
    Jakoż że nie chce forum zaśmiecać to tu sie zapytam.Otoż toczyłem sobie wojne z pewna frakcja ,zostałem raz pokonany w bitwie a moi bohaterowie trafili do więzienia pewnego zamku,to ja lece do pobliskiego miasta ich wykupić a tu o pozornie radosna informacja że z frakcja został zawarty sojusz to nadl lece do miasta(tyle że tym razem do podróżnikia)i co sie okazuje?Otóż ani podróżnik ani handlarz niewolnikiami nie maja informacji o bohaterah.Pyk dosłownie rozpłyneli się w carladi.Czy jest jakiś sposob by ich "odzyskaĆ"?

P.S Sory z góry za ortografie piszę na to na szybko;)

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #239 dnia: Sierpnia 30, 2010, 19:31:44 »
    Spatchowałeś grę? Jeśli tak to możesz wykupić towarzysza. Jeśli nie możesz, sprawdź w zamkach tej frakcji gdzie są towarzysze, a później podbij tą lokację.