Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Parę nurtujących pytań  (Przeczytany 46252 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    Odp: Parę nurtujących pytań
    « Odpowiedź #210 dnia: Sierpnia 16, 2010, 15:39:39 »
    Nie obraź się Bodziu ale to ty nie masz zielonego pojęcia o symbolice i swastyce. Niemiecka swastyka jest jedna, jedyna i uregulowana prawnie przez III rzesze i różni się od swastyk hinduskich, skandynawskich i innych ludów. Poczytaj sobie, to się przekonasz. I wersja Faszystowska kojarzy się tylko ze złem. Czasami niewielka zmiana wyglądu symbolu może bardzo dużo zmienić w jego znaczeniu np. pentagram dla współczesnych nie kojarzy się z niczym złym ale wystarczy go narysować do góry nogami i wtedy jest sybolem szatana.
    « Ostatnia zmiana: Sierpnia 16, 2010, 15:50:02 wysłana przez Araden »
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Degren

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #211 dnia: Sierpnia 16, 2010, 18:24:12 »
    Spokój, okej? Już z weschem sobie pogadaliśmy na PW. Nie ma sensu offtopować bo jakiś mod się wkurzy, a nie chcę ostrzeżenia.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D

Offline GeorgeSkryty

• Użytkownik
    « Odpowiedź #212 dnia: Sierpnia 17, 2010, 13:03:58 »
    Mam pytanie jak podnieść zasobność wiosek/miast

Offline wesch96

• Użytkownik
    • Piwa: 6
    « Odpowiedź #213 dnia: Sierpnia 17, 2010, 13:22:20 »
    W wiosce możesz zbudować młyn.
    "Jeśli będziesz rozpamiętywał to co było, to możesz stracić z oczu to co jest"

www.pustamiska.pl

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #214 dnia: Sierpnia 17, 2010, 13:36:36 »
    W sumie rozbudowanie całej wioski/miasta też zdaje się wpływa na zasobność. Nie jest to podane procentowo, ale jeśli wszystko będzie ok to będzie się zwiększać ;)

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #215 dnia: Sierpnia 17, 2010, 13:48:17 »
    Nie daj Jej plądrować? To najlepszy sposób. W czasem i tak stanie się bogata.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    « Odpowiedź #216 dnia: Sierpnia 17, 2010, 16:01:17 »
    Można rozbudowywać , ochraniać przed plądrowaniem , ale i tak w większej mierze zależne to jest od handlu miedzy wsią a miastem . Jest wojna , chaos , napady na karawany , najazdy wrogiej frakcji to nie wzrośnie dobrobyt . 
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline Araden

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    « Odpowiedź #217 dnia: Sierpnia 18, 2010, 02:23:17 »
    Jak wysyłam emisariusza jedną z opcji do wyboru jest: ...że chcę okazać dobrą wolę, jak monarcha monarsze
    O co w niej chodzi?
    Zapoznaj się z treścią regulaminu forum mówiącą o wysokości całej sygnatury. // Kalpokor

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #218 dnia: Sierpnia 18, 2010, 11:53:17 »
    O uznanie Cię jako króla.

Offline Klakson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #219 dnia: Sierpnia 18, 2010, 14:47:12 »
    Hmm.. Dostałem od mistrza gildii zadanie, by rozbić kilka grup grabieżców. Po wyjściu z miasta, od razu widziałem 4 z nich. Rozbiłem 3 grupy (dostałem 120 denarów) a problem jest taki, że nie mogę zlokalizować tej ostatniej. Przejechałem całe terytorium Nordów, zapuściłem się na terytorium Vaegirów i Swadii i nic.. ;/ Powinienem szukać tylko w okolicy Sargoth (tam dostałem zadanie) czy teraz już po całej mapie? :|

Offline Reger26

• Użytkownik
    « Odpowiedź #220 dnia: Sierpnia 18, 2010, 17:49:00 »
    A tu przypadkiem nie chodzi o to że masz zabić np. bandytów z gór? I rozbić ich siedzibę?

Offline Klakson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #221 dnia: Sierpnia 18, 2010, 20:39:27 »
    Nie. Wiem chyba co czytam i piszę. Mam rozbić grupki grabieżców nękających okolice Sargoth.

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    « Odpowiedź #222 dnia: Sierpnia 19, 2010, 01:07:47 »
    Rozbiegli się i możesz mieć problem z ich znalezieniem . Ułatwieniem jest to , że są koloru niebieskiego ...
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline Klakson

• Użytkownik
    « Odpowiedź #223 dnia: Sierpnia 19, 2010, 10:22:07 »
    Fioletowego.

Nie jest to żadnym ułatwieniem, bo nigdzie ich nie mogę znaleźć. Przejechałem tereny trzech frakcji i nic ;/ A do końca zadania zostały mi 3 dni ;/

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #224 dnia: Sierpnia 19, 2010, 11:27:54 »
    No to dupa.:) Zarobiłeś swoje, może Mistrz się nie zezłości na Ciebie.:p A to jest wredne. Bez zadania grabieżców jest jak psów (uwielbiam walczyć 1 vs. 30 :)), a z zadaniem nikogo nie ma.