Degren- czemu porównujesz to do samobójstwa to 2 równie skrajne, rzeczy porównać być mógł samobójstwo do usunięcia gry wtedy też kończą się problemy. Noszę sfastykę? Ja cheatów nie popieram i nie używam, nazizmu nie popieram co napisałem już 2 razy…
Jeżeli wszyscy podali już hipotezy to można podrzucić i taką myśl. Zawsze piszę w swoich postach najpierw uczciwe komentarze, a na końcu gdy albo wszyscy podali rozwiązania "legalne" to nie będe pisał tego samego co oni jeżeli mam takie samo zdanie bo to poprostu spam, jeżeli te opcje które popieram upadły to mogę wysunąć nieuczciwe rozwiązania na własną odpowiedzialność aby gracz wiedział i wątpie żeby użył w co szczerze wierzę.
Mam nadzieję, że ten post Ci to wytłumaczył i teraz sądzę, żeby nie wyszło że przegrałeś napewno napiszesz :).
W skrócie NIE popieram, ale każdy musi być uświadomiony, gdyby cheaty w tej gre byłyby zabronione chętnie bym też zganił wszystkich graczy co teraz też robię, wszystko idzie na ich własną odpowiedzialność, jeżeli np. rodzice Ci powiedzą o narkotykach i powiedzą Ci, że są złe ale niektórzy ich używają ale Cb ostrzegają żebyś wiedział to trochę inny przykład niż to ale nie chcę myśleć nad idealnym przykładem. Gracze sami jej użyją, ale ja ich niepopieram.
Nie rozprzestrzeniam uświadamiam, że jest opcja, dla tych którzy lubią mieć łatwo.
Mam w niewoli Bojara co znim zrobić skoro ich państwo nie istnieję?