Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Parę nurtujących pytań  (Przeczytany 46537 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Degren

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Parę nurtujących pytań
    « Odpowiedź #75 dnia: Lipca 25, 2010, 15:09:49 »
    Ja tak mam kilka razy, ale nigdy nie odchodzą, po prostu mówią że nie chcą do niego wchodzić.
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Chaos, świnki i pijany grabarz - bo mrok nie zawsze jest poważny.:D

Offline LiYuan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #76 dnia: Lipca 26, 2010, 12:06:40 »
    Czy kłótnie w drużynie mają jakiś ISTOTNY wpływ na rozgrywkę? Czy bohater może mnie opuścić?

Offline Gedbard

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    « Odpowiedź #77 dnia: Lipca 26, 2010, 12:34:27 »
    Tak, jeżeli bohater jest niezadowolony (z innych kompanów, braku jedzenia itd.) to może odejść. Jednak, gdy posiada się wysoki współczynnik perswazji, można nakłonić go do pozostania.

Offline dzigi

• Użytkownik
    • Ingwar
    « Odpowiedź #78 dnia: Lipca 26, 2010, 13:33:10 »
    Mam pytanie bo marszalek Nordow zlecil mi zadanie.

Jarl Olaf poprosil cie o przeprowadzenie zwiadu w trzech miejscowosciach .... i zlozenie raportu.

Moje pytanie brzmi jak to zrobic ? niby banalne :]
    I ty staw sie na polu bitwy !!! : http://www.youtube.com/watch?v=fRqcbZsKVII

Offline Drwalu

• Użytkownik
    « Odpowiedź #79 dnia: Lipca 26, 2010, 13:38:41 »
    Przechodząc obok wiosek/zamków/miast które masz zwiedzić. Na przykład: masz zwiedzić Udinad- przechodzisz obok niego i w komunikatach pojawia się informacja że zwiedziłeś, po wykonaniu rozmawiasz z Marszałkiem

Offline LiYuan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #80 dnia: Lipca 26, 2010, 19:23:15 »
    Jest tak jak pisze Reynald, z tym że ja miałem taką sytuację że w trakcie wykonywania zwiadu nagle wyskoczyło mi info misja nieudana[mimo, że miałem jeszcze 3 dni]. Zresztą podobne rzeczy przytrafiały mi się w innych misjach np przy wezwaniach na wyprawy wojenne.

Offline dzigi

• Użytkownik
    • Ingwar
    « Odpowiedź #81 dnia: Lipca 26, 2010, 20:22:16 »
    Aha juz misja nie aktualna bo bralem udzial z marszalkiem w oblezeniu i pokazalo po bitwie ze misja anulowana. Dobrze ze marszalek nie byl zly na mnie za to :]
    I ty staw sie na polu bitwy !!! : http://www.youtube.com/watch?v=fRqcbZsKVII

Offline BodziuRat

• Użytkownik
    • Piwa: 3
      • Multiclan =PTG=
    « Odpowiedź #82 dnia: Lipca 27, 2010, 09:45:32 »
    Przecież jest opisane dokładnie w raportach towarzyszy  kto jest w drużynie , kogo nie ma , za ile wróci dany NPC z misji .
    The whole mental process is in our hands. You can see how thoughts create reality. You decide - the heaven ... or the hell

Cały umysłowy proces jest w naszych rękach. Widzisz jak myśli tworzą rzeczywistość. Decydujesz się - niebo ... albo piekło

Offline LiYuan

• Użytkownik
    « Odpowiedź #83 dnia: Lipca 27, 2010, 11:34:47 »
    opłaca się stawiać w wioskach budynki bonusowe? Pytam bo są one trochę drogie i długo to trwa. Jak wioska zostanie splądrowana to te budynki zostają czy się niszczą? Co się stanie jak splądrują mi wiochę w trakcie budowy?

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #84 dnia: Lipca 27, 2010, 11:56:51 »
    Tak, mogą plądrować, ale nie martw się - budynki zostają. Nie wiem czy jak stracimy miasto, a potem odzyskamy to też zostają, ale jeśli chodzi o plądrowanie to nie masz się co martwić. ;)
    90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to do podpisu. :)

92% młodzieży zaczęło słuchać HIP-HOPu i POPu. Jeśli jesteś częścią 8%, która słucha metalu, gotyku, rocku (czyt. fajnej, nie sztucznej MUZYKI) wklej to proszę do podpisu :)

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    « Odpowiedź #85 dnia: Lipca 27, 2010, 15:23:13 »
    Ja budynki buduję tylko wtedy gdy mam kasy jak lodu, normalnie nie robię tego bo to zwyczajna strata pieniędzy. Taka strażnica na przykład. Co z tego że ostrzeże mnie pół godziny wcześniej skoro pewnie i tak będę na drugim końcu świata i nie dam rady przyjść z pomocą? Twórcy powinni udoskonalić to w następnych patchach.
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Degren

• Użytkownik
    « Odpowiedź #86 dnia: Lipca 27, 2010, 17:15:46 »
    Ale możesz być w mieście obok i możesz uratować wioskę. Mi to też nie odpowiada. W strażnicy widziałbym to że można by trzymać garnizon w wiosce.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    « Odpowiedź #87 dnia: Lipca 27, 2010, 20:17:00 »
    Słusznie, to by była fajna opcja. Ale w Warbandzie 5 czy 6 patchów nie wystarczy, żeby naprawić tak zbugowaną i niedopracowaną grę...... :/
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline Gregoriian

• Użytkownik
    • Znany jako Dalekowidz
    « Odpowiedź #88 dnia: Lipca 27, 2010, 21:08:43 »
    A co Ci da garnizon? Jak AI steruje naszymi ludzmi to i 2 razy większą armią można przegrać
    (click to show/hide)

Offline Klakson

• Użytkownik
    • Metallica na SONISPHERE FESTIVAL 2010 - Cudo.
    « Odpowiedź #89 dnia: Lipca 27, 2010, 21:25:44 »
    Niby tak, ale jednak to by było logiczniejsze ;)