Wygląda naprawdę zacnie.
Choć by stworzyć evekt z filmu to musiał byś dać inne drzewa, np. nativowskie ponieważ one są grubsze a te gutkafioutka są strasznie cienkie ;/ (mało wyrośnięte :D, długie jak diabli ale chude że aż strach ;/ )
I musiał byś dać noc ale taką czarną nie granatową... i efekt z filmu masz murowany ^^ + mgła of cours !
Naprawiłeś już tę świecącą zbroję ?
No niestety drzew nativowkich nie będę używał ponieważ mają zupełnie inny odcień niż te od gutka, poza tym są... brzydkie? :P Mapa zostanie taka, jaka jest. Wrażenia i tak są naprawdę niezłe, chociaż grając z botami czuję się oszukany. Oni i tak wiedzą, gdzie jestem :P
Co do zbroi, to nie mam pojęcia, dlaczego tak się świeci, może dlatego, żeby było lepiej widać postać gracza. Inne się tak nie świecą przecież. Normalnie podczas szybkich bitew i multi tej zbroi nawet nie ma dostępnej (jest to najlepsza zbroja w grze, dostępna tylko w singlu za naprawdę duże pieniądze; zakładam ją do multi i do QB, bo dłużej pożyję, jak testuję nowe bronie :P).
Singlem zajmę się jak tylko ta wersja będzie gotowa, ponieważ szykuję coś naprawdę dobrego. Poza tym multi i QB nie są tylko po to, aby sobie powalczyć (to też), ale głównie po to, aby testować balans pomiędzy klanami. Już teraz wiem, że klan Takeda jest za mocny, Mori za słaby i muszę to poprawić.