Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93545 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rara

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #105 dnia: Lutego 23, 2010, 11:04:25 »
    Dziękuje :D
    Mam jeszcze jedno pytanko gracie na Home serverze czy Wild, bo z tego co czytam to Wild jest troszke ciekawszy :P

Offline Axel

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #106 dnia: Lutego 23, 2010, 11:05:17 »
    Home. Wild jest dla premium :(

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #107 dnia: Lutego 23, 2010, 11:08:59 »
    ale podobno nie mają kasy na utrzymanie home i wszyscy przejdą na wild
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #108 dnia: Lutego 23, 2010, 19:12:57 »
    Na stronie 4. znajdują się informacje o Zarządzie Pałacu Kultury i Nauki pod zarządem Boba Budowniczego.

arek818 - nie ma Wild, a na Freedom.
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline rozza930

• Użytkownik
    « Odpowiedź #109 dnia: Lutego 23, 2010, 21:26:31 »
    Jak mam 2 faze rejestracji wpisuje wszsytko i wyskakuje mi cos takiego:

Phase Two registration failed:
    Key: error
    Entry: The name "moj nick" is taken. Your reservation must have expired.

Prosze o pomoc

Offline Fryderyk

• Użytkownik
    « Odpowiedź #110 dnia: Lutego 23, 2010, 21:37:59 »
    Jeferiaz mi przy update'owaniu error wychodzi więc po co reinstallować.

Offline Th0r

• Użytkownik
    « Odpowiedź #111 dnia: Lutego 23, 2010, 22:45:28 »
    Rozza.,

Wybierz inny nick.

Fryderyk.,

Pobierz plik sounds i graphics oddzielnie , z Wurmpedii . Na pewno są bo sam miałem ten sam problem .

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #112 dnia: Lutego 23, 2010, 23:19:01 »
    Co do Wilczego Szańca - zbanowanie Mata... dużo zmieniło, wszystko się posypało - ja się wyprowadziłem zabierając wszystko co moje - odchodzę i rezygnuje ze stanowiska zastępcy Wodza, a zarazem Ministra Propagandy yyy... Spraw Zagranicznych...

Przeprowadzam się do swoich przyjaciół, nieopodal FL!

Wiesz co Arek? Jesteś nikim... nic nie wiesz o Wurmie i o WS... Gram w Wurma już... chyba 2 lata i to ja byłem założycielem WS (Mat i Ja) nie Ty...
    Ja się starałem i wszystko tłumaczyłem nowym, ale teraz - wszystko się posypało, Mat się na mnie obraził, po tym kiedy byłem za administracją w sprawie zbanowania go no i ... stało się. Poza tym, Mat Was olał, nie wchodzi na Wurma już chyba tydzień.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 24, 2010, 12:47:00 wysłana przez Jeferiaz »

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #113 dnia: Lutego 23, 2010, 23:32:02 »
    To co będzie z WS ty już nie będziesz w WS zostaną tylko inni gracze a co z WS2 wybierz chociaż swojego następnika zdrajco
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Claudie

• Corleone
    • Użytkownik
    • Piwa: 75
    • Miłość jest najpotężniejszą siłą w tym świecie
    • Steam ID: Mój status Steam
    « Odpowiedź #114 dnia: Lutego 24, 2010, 00:00:30 »
    oooo, poszło po zdrajcach.......... Ciekawe, jak będziecie się jeszcze jechać. Ludzie gra się do przodu, to co było to było, już tego nie zmienicie.

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #115 dnia: Lutego 28, 2010, 21:15:29 »
    Witam!
    Jestem nowy w grze wurm online czy aktualnie istnieje non-premium village  polakami ?Jeśli tak to moje pytanie czy mógłby mnie ktoś przygarnąc,wytłumaczyc pokazac itp.?
    Niedługo we wtorek lub środę dostanę nowy komputer 8 gigowy wiec se trochę pogram.

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #116 dnia: Lutego 28, 2010, 21:27:01 »
    Mogę Cię jutro wprowadzić w grę.Jakby co  ,to pisz na PW.

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #117 dnia: Lutego 28, 2010, 22:19:05 »
    Niestety jutro mnie nie wprowadzisz bo mam obecnie komp 512 mb ram i na najniższych ustawieniach nie da sie grac ,bo wygląda jak pokaz slajdów.Mam jeszcze jedno pytanie ile na oko gra polaków?Bo mnie możecie już zaliczyc do grona zamierzam wciągnąc się w tę przewspaniałą grę!

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #118 dnia: Lutego 28, 2010, 22:32:56 »
    Sporo. Tylko w naszym otoczeniu obecnie gra około 10, a do tego trzeba doliczyć Tobika i innych jemu podobnych.

Zwróć uwagę, że bardzo wiele osób odpada po pierwszej styczności z tą grą. Nie jest ona dla wszystkich, gdyż jest często bardzo monotonna (zetnij 10 drzew, potem je potnij na kłody, a z kłód rób deski - i licz się z tym, że część nie będzie dobrze zrobiona, a potem z tego zrób dom), a jeszcze częściej wkurzająca (przez złodziei, którzy się zalęgli w pobliżu nas, a nawet wśród nas). Jest za to niesamowicie satysfakcjonująca, gdy w parę godzin zrobisz np. ze wzgórza fort za pomocą łopaty i wózka na ziemię czy też spojrzysz na swoją osadę na równinie, w której wszystko jest ślicznie połączone kamiennymi drogami... Polecam z całego serca wszystkim, którzy nie boją się trudnych chwil.
    « Ostatnia zmiana: Lutego 28, 2010, 22:36:53 wysłana przez Barudokuku »
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #119 dnia: Lutego 28, 2010, 22:59:48 »
    Zapomniałeś dodać, że wielkim minusem tej gry jest to, że WSZYSTKO dosłownie WSZYSTKO po jakimś czasie się psuje...