Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93393 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #120 dnia: Marca 01, 2010, 00:57:31 »
    Łooo wszystko oyoo wszystko nawet domy?
    PS:Jestem tak zafascynowany tą grą ,że szybko mi się nie znudzi znam angielski (Cóż grając w tibię można się wiele nauczyc).Teraz to tylko czytam tutki ,bo nie będę grał na lagach!
    « Ostatnia zmiana: Marca 01, 2010, 01:03:58 wysłana przez tomekqaz »

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #121 dnia: Marca 01, 2010, 08:00:31 »
    Jak już będziesz miał tego uber pro kompa , to polecam  grać z włączoną przeglądarką na stronach:
    -Na wurmpedii , przydaje się , gdy nie wiemy jak coś zrobić lub zdobyć itp.
    -Na translatorku , to ewentualnie.

EDIT: Szczegóły pisz na PM.

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #122 dnia: Marca 01, 2010, 16:58:22 »
    Łooo wszystko oyoo wszystko nawet domy?
    PS:Jestem tak zafascynowany tą grą ,że szybko mi się nie znudzi znam angielski (Cóż grając w tibię można się wiele nauczyc).Teraz to tylko czytam tutki ,bo nie będę grał na lagach!

Tak domy też. Ściany domów musisz co jakiś czas naprawiać. Im większy QL ścian tym wolniej się psują.
    « Ostatnia zmiana: Marca 01, 2010, 17:01:37 wysłana przez PissInPeace »

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #123 dnia: Marca 01, 2010, 20:26:39 »
    Oficjalnie ogłaszam, że trwa nabór do Zarządu Pałacu Kultury i Nauki. Przeprowadzamy się na bliżej jeszcze nieokreślone tereny HotS (zachód) w poszukiwaniu ładnej, niezamieszkałej równiny. Makust odłączył się od nas i pogrążył w odmętach kapitalizmu (niech mu Bob wybaczy), więc zostaliśmy na razie tylko ja i Bakeruss. Zapraszam wszystkich, którzy są nieco bardziej ogarnięci!
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2010, 20:22:26 wysłana przez Barudokuku »
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #124 dnia: Marca 02, 2010, 01:55:11 »
    Znalazłem forum na ktorym mozemy pisac takie rzeczy.
    http://wurmians.feen.pl/index.php?sid=4544d7fe2d517cb8dfac30195132bdcc

Offline Idilyon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #125 dnia: Marca 02, 2010, 12:35:35 »
    Eh,w sumie teraz będę mało grał,jeśli w ogóle (gra na uber kompie w porównaniu do mojego mnie zdemotywowała...i te lagi).
    Nordowie rządzą.Kropka.

Offline PissInPeace

• Użytkownik
    « Odpowiedź #126 dnia: Marca 02, 2010, 15:34:59 »
    Oficjalnie ogłaszam, że trwa nabór do Zarządu Pałacu Kultury i Nauki. Przeprowadzamy się na bliżej jeszcze nieokreślone tereny HotS (zachód) w poszukiwaniu ładnej, niezamieszkałej równiny. Makust odłączył się od nas i pogrążył w odmętach kapitalizmu (niech mu Bob wybaczy), więc zostaliśmy na razie tylko ja i Bakeruss. Zapraszam wszystkich, którzy są nieco bardziej ogarnięci!

Chcę Was uprzedzić, że na terenach HoTS zamieszkuję ja z moją małą bandą ;D

EDIT:
    Dół: Ostatnio coś nie graliśmy z powodu "urlopu" jednego z naszych "ludzi", a bez niego to tak głupio :P
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2010, 18:58:13 wysłana przez PissInPeace »

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Zbieracz puszek
    « Odpowiedź #127 dnia: Marca 02, 2010, 18:23:49 »
    Cytat: PissInPeace
    Chcę Was uprzedzić, że na terenach HoTS zamieszkuję ja z moją małą bandą ;D

To akurat nam jak najmniej przeszkodzi, zwłaszcza, że mam nadzieję nie oskarżać Was o złodziejstwo; my zresztą idziemy na zachód od HotS Lake, a Ciebie zdarza mi się widzieć na lokalu ;-)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #128 dnia: Marca 02, 2010, 20:01:30 »
    Witajcie Obywatele - Jam, współzałożyciel niegdyś wielkiego Wilczego Szańca, chciałbym do Was , a raczej do swojego jajecznicowego brata , Barudokuku - bierzecie więc gościa z doświadczeniem (2 lata gry) ? :D
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2010, 20:20:41 wysłana przez Jeferiaz »

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Tobik-N

• Użytkownik
    • Piwa: 2
      • Forum WD
    « Odpowiedź #129 dnia: Marca 02, 2010, 20:16:56 »
    Ymm...Chodzi Ci o to , że Barudokuku ma niby 2 lata doświadczenia w grze , czy o to żeby brał kogoś doświadczonego , bo już nic nie rozumiem z twojej paplaniny.Napisz to porządniej.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    « Odpowiedź #130 dnia: Marca 02, 2010, 20:18:21 »
    ;d On mówi o sobie, że ma 2 lata doświadczenia i chce się dostać do tego jakiegoś Pałacu Nauki i Braku-Wychowania, czy coś takiego. :D

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #131 dnia: Marca 02, 2010, 20:20:18 »
    Mówię,że gram w Wurma od 2 lat i chcę zamieszkać w Beczkolandzie ;D

Co do Ciebie Tobik - "Paplaniny" - hehe ;) I kto to mówi? :)

Edit : Dzięki braciak, dziś nie mam czasu, ale jutro na pewno wejdę na Wurma.
    « Ostatnia zmiana: Marca 02, 2010, 20:27:48 wysłana przez Jeferiaz »

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Zbieracz puszek
    « Odpowiedź #132 dnia: Marca 02, 2010, 20:21:49 »
    A więc oficjalnie ogłaszam zakończenie rekrutacji przyjęciem Swistaka aka Axela oraz Jeferiaza aka Jeferiaza! Niech im Bob Budowniczy błogosławi!

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #133 dnia: Marca 03, 2010, 15:54:16 »
    Chętnie mogę komuś pomóc w początkach gry i może dołączy do naszej wioski '"Wiejska Górka"
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline tomekqaz

• Użytkownik
    « Odpowiedź #134 dnia: Marca 03, 2010, 15:56:51 »
    Mam 2 kolejne pytania:
    Co to jest ten zarząd kultury coś tam i co sie w nim robi jakie pełni funkcje itp.
    Kim jest Bob Budowniczy?