Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93298 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Vough

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #585 dnia: Listopada 23, 2014, 20:16:13 »
    REKRUTACJA DO FORGE OF FALLEN SKIES Otwarta!

Witam
    Wioska powstała 4 Listopada 2014 wiec nie wiele jest w niej zrobione ale staram się jak najszybciej ogarnąć teren ;) Jest ona położona na stepie więc nie można narzekać na brak zwierząt pociągowych jak i krokodyli, troli oraz innej zwierzyny z których możemy pozyskać mięsko na pyszne żarełku ;D
    Posiadam kopalnie ze złożami o dobrym quality.
    Oferuje miejsce na terenie wioski oraz pomoc w budowie domku ;) Jestem początkującym kowalem (86 blacksmithing) więc nie musisz się martwić o swoje narzędzia bez problemu je Ci ulepsze ;)

Szukam graczy chętnych odpocząć na co dzień od świata realnego. Nie ważne czy jesteś totalnym "newbie" czy weteranem Wurma dla
    każdego znajdzie się miejsce ;) Jeśli będzie taka potrzeba popłynę bo Ciebie to nie żaden problem.

Moja wioska znajduje sie w centrum kwadratu T20
    http://postimg.org/image/la7o1ejh3/[Link do mapy z dokładnym zaznaczeniem wioski]

Zainteresowani pisac pw tutaj lub w grze /t Pravy

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #586 dnia: Grudnia 28, 2014, 13:05:20 »
    Odwiedze was w najbliższym czasie :) Jestem akurat w okolicy.
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Octavian

• Użytkownik
    • Piwa: 454
    • 21. Pułk Piechoty THD
    « Odpowiedź #587 dnia: Grudnia 28, 2014, 14:55:38 »
    Ja tam widzę jakieś puszczalskie w samochodach i jakąś dziwną średniowieczną mapę. Dziwne...
    Nie uważasz, że ostatecznie to kwestia umowna w co się gra.
    Tutaj masz ludzi których interesuje "kreacja światów", można pogadać, bez znaczenia w jakiej grze się będziesz wyżywał, problemy będą podobne - prawda?
    « Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2014, 17:12:40 wysłana przez Oktawian361 »

Offline acoaco122

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    « Odpowiedź #588 dnia: Listopada 04, 2015, 07:02:16 »
    Chciałbym poinformować, że wyszła niedawno wersja na steama: http://store.steampowered.com/app/366220/?l=polish
    :D Jest to dokładnie ten Wurm, którego kochamy, ale bez potrzeby kupowania premki i z możliwością hostowania własnego serwera. :)
    "Aut inveniam viam aut faciam"

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    « Odpowiedź #589 dnia: Listopada 04, 2015, 07:31:02 »
    Nigdy nie dostrzegałem większego sensu w wydawaniu tego. Single player jeszcze bym zrozumiał, ale możliwość hostowania prywatnych serwerów jeszcze mocniej rozprasza i tak już niewielkie community gry.

Jeżeli WU spotka się z szerszym odbiorem niż przypuszczam, mam poważne wątpliwości, czy Rolf ze swoją ekipą sprostają temu. No ale zobaczymy jak będzie.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

Offline Vough

• Użytkownik
    « Odpowiedź #590 dnia: Listopada 18, 2015, 21:54:38 »
    Zapraszamy na server Gniazdo jest on stworzony przez Warlandera :D

Acoaco wbij ze swoja stara ekipa z chaosa na gniazdo powalczymy sobie :D ale niestety bedziemy wrogami za okradzenie mnie z coc/woa toolsow jak ucieklismy od dxvina :P
    pozdro
    ForsakenpolaKKK