Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wurm Online  (Przeczytany 93408 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mr War

• BANITA
    • Użytkownik
    • Piwa: 0
    Odp: Wurm Online
    « Odpowiedź #60 dnia: Lutego 08, 2010, 17:34:16 »
    Gramy na Home serwer

Wiesz że 99,9% ludzi cierpi na oglądanie postów z ręka na myszce.Nie nie zdejmuj ręki z myszki wiem że na to cierpisz:)

Offline Mat Berserker

• Żonglujący Pepeszami
    • Użytkownik
    • Piwa: 94
    « Odpowiedź #61 dnia: Lutego 08, 2010, 18:23:57 »
    Tak naprawdę niezależnie co wybierzesz i ta trafisz na Golden Valley czyli serwer darmowy.

Offline Valhar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #62 dnia: Lutego 08, 2010, 20:09:56 »
    gdzie sie znajduje wasz Wilczy Szaniec?

Offline Axel

• Użytkownik
    « Odpowiedź #63 dnia: Lutego 08, 2010, 20:50:22 »
    Zanaczyłem na mapie gdzie mniejwięcej znajduje się nasz szaniec:

A teraz droga słownie:
    Zaczynamy w FL (First Light), oceniamy gdzie mniej więcej jest północ i ruszamy do First Light Lake , gdy dotrzemy do niego , obchodzimy je trzymając się prawej strony jeziora (zbliżamy się do pustyni), idziemy dalej przez las aż dojdziemy do wspomnianej wyżej pustyni i idziemy w strone jeziora , gdy już do niego dojdziemy przepływamy je docierając do drugiego jeziora , teraz dokładnie je obchodzimy i szukamy Szańca , gdy go znajdziemy szukamy Mata-Berserkera i prosimy żeby nas tam przyjął, Amen.

Offline Oktawian

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 96
    « Odpowiedź #64 dnia: Lutego 08, 2010, 21:05:41 »
    Na jakim sprzęcie i ustawieniach gracie? Jeśli mnie nie wywala to chodzi jak pokaz slajdów. Przy minimalizacji- wywala. Przy próbie zrobienia czegokolwiek poza chodzeniem- wywala. Zmiana ustawień graficznych pomaga tylko do pewnego stopnia.

Offline Valhar

• Użytkownik
    « Odpowiedź #65 dnia: Lutego 08, 2010, 21:11:17 »
    dzieki :)
    podtrenuje sie jeszcze i wpadne niedlugo :D
    wlasnie koncze swoj pierwszy domek :D

ustawienia mam podstawowe (nic nie zmienialem ) i chodzi elegancko
    moj komp - procek 2x2.1 , 2 giga ram'u i karta radeona 512mb (sorry ze tak powierzchownie ale mnie gra wciagnela :D)
    « Ostatnia zmiana: Lutego 08, 2010, 21:19:55 wysłana przez Valhar »

Offline Barudokuku

• Użytkownik
    • Piwa: -2
    • Zbieracz puszek
      • (nie)Oficjalne Forum Antyfanów CD-Action
    « Odpowiedź #66 dnia: Lutego 08, 2010, 22:22:54 »
    Mogę teraz z czystym sumieniem polecić wszystkim tę grę. Wciąga niemiłosiernie, świetna jest interakcja z otoczeniem (acz fizyka i kolizje obiektów pozostawiają wiele do życzenia)... Najlepsze MMO, w jakie grałem.

PS. Mogę ewentualnie przyjąć jeszcze jedną osobą do swojej chatki (w budowie, 1x2+1), do której w dniu dzisiaj dołączył Adamig01 aka Śnięty Mikołaj (czy jakkolwiek inaczej, jeśli źle napisałem - poprawcież mnie). Obecnie mam gotowy Beczkoland (chatka 1x1). Mamy tuż obok jezioro, tuż za nami od cholery drzew, a tuż za jeziorem ładnie urządzoną kopalnię, ozdobioną figurą psa, a przeze mnie również dodatkową figurą psa oraz inną jakiegoś gów... chłopca. A oprócz tego ma takie nieważne rzeczy, jak żyła żelaza, piec do niego i kowadło. ;-)
    Ileśtam procent kogośtam robi cośtam. Jeśli należysz do iluśtam procent pozostałych, wstaw to gdzieśtam.
    Wyobraź sobie też, że tutaj jest jakiś fajny tekst pokazujący, jak bardzo jestem nieskażony mediami, propagandą i tak dalej i ogólnie coś, co sprawi, że wszyscy będą wiedzieli, że nie lubię czegośtam.
    Oczywiście, możesz też sobie wyobrazić tutaj jakieś mHroczne/lolowate/jestem-taki-zarąbisty zdanie po angielsku. Ot, choćby traktujące o śmierci czy religii, coby pokazać, że jestem ateistą.

Offline Adamig01

• Użytkownik
    « Odpowiedź #67 dnia: Lutego 08, 2010, 22:28:55 »
    Barudokuku, abym mógł kontynuować budowę pałacu kultury :) to musisz mnie udostępnić, czy coś w tym rodzaju. Napisz mi na PW kiedy najprawdopodobniej będziesz na grze.

P.S. obok wejścia do tej kopalni leży jakiś trup ;)
    KUSZNICA WYMIATA!!!!!!!

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #68 dnia: Lutego 09, 2010, 06:32:48 »
    ja mam pytanie załączyłem grę wszystko ładnie próbuje wsiąść kilof ale gdzie się otwiera eq i gdzie się otwiera menu.
    Edit
    zabił mię wilk koło pałacu kultury i nauki leże w wodzie koło kamiennej zagrody w WS.
    Edit Jeferiaz dotarłem do WS napisz co mogę tam robić itp.
    PS. Mat berserker pozwolił mi ciąć drzewo pine i britch .
    Edit składam podanie do WS 2
    « Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2010, 18:07:46 wysłana przez arek818 »
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Jeferiaz

• Użytkownik
    • Komisarz ds. Propagandy, Zbrojnego Ramienia Ludu
    « Odpowiedź #69 dnia: Lutego 09, 2010, 19:23:35 »
    Moje kochane miśki. Jestem nadzorcą nowych graczy i burmistrzem WS nr 2, zatem będę Waszym głównym mentorem i głównym pomocnikiem. Kiedy tylko znajdę czas, rozpatrzę Wasze podania i wszystko dokładnie Wam wytłumaczę - mogę powiedzieć w tej chwili, że siedziba WS nr 2 będzie budowana tylko i wyłącznie przez Was! Ja mogę Wam dać jedynie wskazówki jak wytworzyć gwoździe, planki, jak ściąć drzewo itd. Mam nadzieję, że dobrze będzie nam się pracowało i że będziecie się mnie słuchać! :D

Moje GG - 12485152 Jeśli znów mnie zbanują...

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #70 dnia: Lutego 09, 2010, 20:18:30 »
    Ja już ścinam drzewo łowie ryby robię deski ale mam mało narzędzi
    I co ja mam tu napisać ? I tak mało kto to czyta więc zostawię trochę pustego miejsca.

Offline Idilyon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #71 dnia: Lutego 09, 2010, 20:37:55 »
    Zarejestrowałem się,ściągnąłem grę i te jakieś tam packi,a kiedy klikam "play",pojawia mi się (domyślam się) coś w rodzaju ekranu wczytywania,gdzie lecą jakieś kulki i jest dźwięk dzwonka.Wtedy okienko zamyka się samoczynnie i pojawia się na pulpicie plik rodzaju "read me".O co chodzi?To jest jakiś błąd,tak?Jak to wyeliminować?
    Nordowie rządzą.Kropka.

Offline arek818

• Użytkownik
    « Odpowiedź #72 dnia: Lutego 09, 2010, 20:57:28 »
    Jeferiaz brakuje mi tylko desek na 3 ściany ale zaraz zetnę parę drzew

Offline Idilyon

• Użytkownik
    « Odpowiedź #73 dnia: Lutego 09, 2010, 21:33:28 »
    Dałem sobie radę.Gdzie jest DRUGI Wilczy Szaniec?
    Nordowie rządzą.Kropka.

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    « Odpowiedź #74 dnia: Lutego 09, 2010, 21:39:10 »
    Acha, omijajcie gracza z nickiem "Wkurwiony". Lubi ganiać innych z łopatą w ręku i lać ich po przysłowiowych 4 literach.