Problem z napisami pojawia sie po skopiowaniu calego folderu DATA, a żeby jednostki były smiertelne wystarczy skopiowac z folderu moda plik o nazwie Skeleton_bodies i wkleic do DATY m&b i jest git.
Ogolnie mod jest wg. mnie kiepski w zalozeniu, jako wielki fan warhammera jestem zawiedziony.
Orkowie to jakies pedaly z plasteliny krasnoludy maja anoreksję wiem ze to wina silnika graficznego etc ale ogółem kapa.
W ogole nie czuc klimatu młotka, karawany orków bujajace sie po imperium i oddziały skavenów patrolujace okolice... żenada.
Rozbawiła mnie wasz dyskusja na temat wizerunku Orków, ktoś napisał, że Orkowie przedstawieni w warhammerze mają najbardziej klasyczny wizerunek. Rzekłbym LOL.
Zacznijmy od genezy, skąd się wzieli Orkowie w literaturze? Hmm... Mitologia skandynawska i germanska... pełna Trolli, Goblinów, Koboldów, Krasnoludów, ale choć jestem wielkim fanem o Orkach w niej nigdy nie słyszałem... To może Grecka? Nie. Hinduska? Nie. Egipcjan? Też nie... A może gdzieś w średniowieczu? Pomyślmy... NIE... Oświecenie, odpada, romantyzm odpada, pozytywizm odpada, wiek 19 też odpada... Zaczynam popadac w paranoje chyba... o już wiem WIEK 20 tak wtedy mamy pierwsze wzmianki o Orkach. Tak właśnie ale kto to wymyślił? POMYŚLMY... no tak Największy z największych, Homer 20tego wieku, Ojciec FANTASY, Twórca NAJWIĘKSZEGO I NAJWSPANIALSZEGO uniwersum, J.R.R. TOLKIEN, tak to właśnie on jest TWÓRCĄ orków, to w jego głowie zrodziła sie ta obmierzła, brutalna i paskudna rasa, on jako pierwszy o nich pisał, owszem słowo ORC pochodzi z łaciny i ozacza DEMON, ale zielone paskudy to wymysł TOLKIENA. I nigdzie indziej nie ma orków bardziej KLASYCZNYCH od tych z LOTRA... koniec mojego wywodu...
Wracając do moda, problemem jest również to że granie poszczególnymi rasami nic nie daje jako KRASNOLUD myslalem ze na start bede mial z 15sily i 6atletyki a tu kapa powolny i slaby kurdupel... Najbardziej oplaca sie grac czlowiekiem bo daje to najwiecej mozliwosci... gra poszczegolnymi rasami nic nie daje...