Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46513 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #120 dnia: Kwietnia 06, 2011, 15:14:50 »
    hmm co do banna  to co sie działo wczoraj lygrysie samo znów świadczy o tobie 4 razy prosiłem żebyście przestali spamować na czacie i przeszkadzać innym łodzią w grze . wchodzenie pod głupimi nickami i rozmowy na temat nie związane z gra sa zabronione ...jesli macie sie zachowywać jak male dzieci zapraszam na inne servery ..Rada dla wszystkich takich ludzi wstydzisz sie swojego klanu i nicku to nie graj .. Anie psujesz ludzia Gre swoim dziecinnym zachowaniem :) Uprzejmie prosze o usuniecie postu lygry niemam zamiaru z takimi ludźmi rozmawiać. Z Góry dziękuje

ps    Przepraszam z Za bledy staram sie ich nie robić ale tak to jest jak sie nie mieszka w kraju i polski nie jest twoim pierwszym językiem :)Lecz staram sie :)

Oblężenia planuje stawiać na weekendy mam nadzieje ze większe ekipy będą wpadać na serwer i grac w milej atmosferze :)

Pozdrawiam
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2011, 15:42:07 wysłana przez IPL_Rekrut_Lord_Legionist »
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Warder

• Użytkownik
    • Piwa: 239
    a
    « Odpowiedź #121 dnia: Kwietnia 06, 2011, 15:56:24 »
    Legionisto bardzo wiele osób które widujesz na serwerze, gra pod zmienionym nickiem.
    Są to nawet najlepsi gracze z najlepszych klanów np.
    Wiewiórka swędzi mnie dziurka- to tak naprawdę jeden z najlepszych graczy polskiej sceny.
    Przykładów wymieniać można wiele, ale morał taki  że, to twoje twierdzenie o wstydzeniu się własnego klanu jest dziwne, nielogiczne, i ogólnie trudno mi tak wielki bezsens ubrać w słowa...W ten sposób odkrywasz swoją utopijną wizje że, "wooow polacy to grają w tego WB non stop nowe nicki! Ale z tego dodo pros gra prawie jak wiewiórka łaaaaał"
    Ale dobrze, nie będę się już z tobą spierał, abyś mi nie wyskoczył rycerskim tekstem o topieniu marzanny...

PS.
    Aha i przepraszam za tekst mego kolegi że, "IPL to ANALfabeci" to była przesada :)

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #122 dnia: Kwietnia 06, 2011, 16:08:03 »
    Heh lygrys jak uważasz, że najlepsi gracze powinni mieć takie durne nicki to życzę szczęścia.

Dobrze postąpiłeś że ich zbanowałeś, bo debilizm, kretyństwo i chamstwo trzeba tępić. Jak bym był nadal w ZKM i bym takie coś widział też bym się nie wahał.

Nawet gdyby to był najlepszy gracz świata i co z tego?? Mają pozwalać aby niszczono innym zabawę??
    Tak trzymać i nie popuszczać.
    Tyle ode mnie.

Offline Warder

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #123 dnia: Kwietnia 06, 2011, 16:34:38 »
    A co ciebie obchodzi czyjś nick? Jego sprawa, podnieca cie to gdy widzisz tag?
    Tak naprawdę, każdy ma prawo do spokojnego grania pod innym nickiem, niż ten którego używa  na sparingach. Admini serwerów nie powinni za to winić graczy, świadczy to bowiem o ich nieodpowiedzialności. Oczywiście rozumiem że, nick typu" Ochlapniety ku****" winnien być karany, ale np " Helga_babcia_Hardcorowego_koksa" już raczej, nie obraża niczyich uczuć.
    Wracając, nick to prywatna sprawa, a jakieś zazuty "wstydzisz się klanu" są chore! Zwłaszcza, gdy admin widzi że, gracze wbijają pod typowo śmiesznymi nickami...
    Tyle w temacie ode mnie ;3

PS.
    Nie uważam że, najlepsi gracze mają grać pod innymi nickami tylko mogą...TO JEST RÓŻNICA!
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2011, 16:43:45 wysłana przez lygrys »

Offline Sosna

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    a
    « Odpowiedź #124 dnia: Kwietnia 06, 2011, 16:43:04 »
    Mnie to nie podnieca ale jak widzę idiotów co używają dziwnych nicków, żeby tylko kogoś wkurzyć innych przeszkadzają w grze nie działają na nich ostrzeżenia to jasna sprawa że trzeba dać bana.

Offline Warder

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #125 dnia: Kwietnia 06, 2011, 16:48:49 »
    Posłuchaj śmieszny nick służy mi :)
    Dla rozrywki głównie, zaś nie wiem co to kogo wkurza skoro nie atakujemy nikogo słownie.
    A zmieniony nick to tak naprawdę komfort grania, bez napinki, zwłaszcza na własnym serwerze :)
    « Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2011, 16:52:42 wysłana przez lygrys »

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #126 dnia: Kwietnia 06, 2011, 16:53:19 »
    ale czat nie jest od spamowania....i prosze admina o usuniecie podpisu lygrysa na swoim temacie jest to ośmieszanie mnie .. następna rada ogarnij się :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Alkhadias

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 178
    • Push humanity forward
      • Serio Blogów
    a
    « Odpowiedź #127 dnia: Kwietnia 06, 2011, 19:47:15 »
    Dobra, czas zakończyć ten jałowy spór, bo coś czuję, że sami do niczego nie dojdziecie, jak zwykle z resztą.

Jako, że chyba znam nieco sytuację, to dodam coś od siebie. Otóż lygrys ma rację w tym, że nie można robić problemu gdy widzi się kogoś ze zmienionym nickiem, choćby to był nick typu "Helga_babcia_Hardcorowego_koksa". Jeżeli komuś się taki nick podoba, to ok, jego sprawa. Inna sprawa, gdy nick jest wulgarny bądź dla kogoś obraźliwy, wtedy faktycznie warto banować takich delikwentów.
    Jednak tutaj przyznam też, że lygrys nie jest do końca w porządku, bo rozprawia tylko o innym nicku, jakby to na tym polegał cały problem. Otóż problem polega na denerwowaniu innych ludzi pisaniem ciągłych głupot, które nie mają ni ładu, ni składu. Spamowanie chatu tekstami o kotletach, czy perypetiami jakiejś rodzinki w cale nie uprzyjemnia nikomu gry, a tym bardziej nie jest to zabawne. Raczej żenujące i głupie. I jeżeli na serwer wpada cała rodzina adamsów, aby robić burdel rozmawiając o kotletach, babci i o kanapeczkach synka, to ja również banowałbym takich bez gadania. Szczególnie, że te rozmowy nie miały krzty poziomu, gdy na innych graczy krzyczano "kurw*", bądź "Zabij tą prostytutkę". Tak więc proszę lygrysa o nie zgrywanie świętoszka, mimo iż nie wiem czy to on się podszywał, czy ktoś inny. Nie obchodzi mnie kto, ale że jednak to robił wkurzając innych. Rozumiem tutaj Legionistę, bo sądzę że nie chodziło mu tylko o głupie nicki, których jakby nie patrzeć faktycznie nie można się czepiać, bo to nie nasz interes.

Tak więc swoje 3 grosze wtrąciłem, czy ktoś się z tym zgadza, czy nie. W sumie nie obchodzi mnie to, ale teraz uprzedzam każdego, że jeżeli takie jałowe kłótnie nadal będą zaśmiecały dział i tematy klanowe, to owe tematy ZOSTANĄ POZAMYKANE, a prowokatorzy, jak i uczestnicy kłótni karani warnami lub BANAMI.
    Odnosi się to do każdego tematu tego forum, szczególnie wszelakich kłótni w dziale klanowym. Tak więc proszę się wzajemnie przeprosić, bądź kontynuować kłótnie poza tym forum, bo nie od tego ono jest. Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno.
    Father, forgive me not, for I have sinned!
    Now tremble and fear, and mercy have not upon me!  

https://alkhadias-rozrywkowo.blogspot.com/
    https://alkhadias-naukowo.blogspot.com/

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #128 dnia: Kwietnia 11, 2011, 18:13:30 »
    Oficjalna Lista graczy Klanu Imperium Polskiego i 2 Pulku Grenadierów Nadwiślańskich :)

Imperium Polskie
    http://www.calradianrealms.com/warband.php?id=183

2 Pulku Grenadierów Nadwiślańskich
    http://www.calradianrealms.com/warband.php?id=187

Zapraszamy serdecznie na nasze forum www.IPL.fora.pl

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    a
    « Odpowiedź #129 dnia: Kwietnia 12, 2011, 09:41:24 »
    Witam i pozdrawiam wszystich z IPL :)

A teraz do sedna sprawy ;) Odpowiedźcie mi kiedy zostawicie medka i zagracie z nami sparing? :) Dużo macie ludzi aktywnych w klanie na jakiś trening?

Pozdrawiam ;)

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    a
    « Odpowiedź #130 dnia: Kwietnia 12, 2011, 12:54:10 »
    Medka nie zostawimy nigdy ; )

A jeśli chodzi o treningi, to zagadać emisariusza
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #131 dnia: Kwietnia 12, 2011, 12:58:42 »
    Piwciu zapraszamy do naszej ambasady i możemy omawiać treningi :)

A TW to taka nasz religia :DD:

░▀▀█▀▀░█▀▀█░▀▀█▀▀░█▀▀█░█░░░░░█░░░█░█▀▀█░█▀▀█░
    ░░░█░░░█░░█░░░█░░░█▀▀█░█░░░░░█░█░█░█▀▀█░█▀█▀░
    ░░░▀░░░▀▀▀▀░░░▀░░░▀░░▀░▀▀▀░░░▀▀▀▀▀░▀░░▀░▀░▀░░
    >SHOGUN< >MEDIEVAL< >ROME< >MEDIEVAL2< >EMPIRE< >NAPOLEON<
    >>>>>>>>>>>>>>>>>SHOGUN 2<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Pozdrawiam Lord Legionista

Offline IPL_Aron

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Muzykę rozumie się tylko wtedy, gdy się ją czuje.
      • IMPERIUM POLSKIE
    a
    « Odpowiedź #132 dnia: Kwietnia 13, 2011, 03:25:00 »
    Witaj Pifcio  (milo ze wróciłeś   z mieczem w dłoni ) z chęcią zagramy z wami sparing wpadnij do nas na ts. obgadamy szczegóły  pozdrawiam cie serdecznie

http://iplaron.wrzuta.pl/audio/cXXAUIywJj/
    http://www.imperium-polskie.prv.pl/
    Aż w koncu pełne tony zabrzmiały,
    Od cudnych dzwięków DRŻY KOSCIÓŁ CAŁY

Offline Grzewit

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    a
    « Odpowiedź #133 dnia: Kwietnia 14, 2011, 23:20:28 »
    Pifciu jeżeli będziesz tylko na tym treningu to mogę w łaskawości mojej ;) odstawić total wary i nauczyć Cię jak się gra w WB :P a tak na serio Aron na pewno coś wymyśli ;)
    A kto umarł, ten nie żyje.

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #134 dnia: Kwietnia 16, 2011, 05:29:34 »