Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: [Native][IPL] Imperium Polskie  (Przeczytany 46518 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Hofiko

• Użytkownik
    • Piwa: 20
    a
    « Odpowiedź #195 dnia: Czerwca 12, 2011, 20:47:19 »
    Przepraszam że się wtrącę, ale... w którym elemencie swojej sygnaturki Lygryss Cię obraził? Wkleił wasze zawołanie klanowe, to zdaje się jeszcze nie jest napaść słowna.

Wypowiadam się jako bezstronny obserwator :d

DOWN: Wszystko fajnie, tylko że skoro, jak mówisz, nie tobie to osądzać, to czemu nawołujesz do interwencji osób trzecich?
    « Ostatnia zmiana: Czerwca 12, 2011, 20:56:51 wysłana przez Hofiko »
    Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości - Jarosław Kaczyński

Offline {IPL}William

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    • A kto umarł, ten nie żyje
    a
    « Odpowiedź #196 dnia: Czerwca 12, 2011, 20:51:19 »
    Uważam to  za naśmiewanie się z naszego zawołania klanowego.

Nie mnie to osądzać. podałem wersję swoją zapewne Lygrys poda swoją nie ma sensu żeby teraz każdy się wypowiadał wszystko osądzi administracja ja to po prostu zgłaszam

Offline Kalpokor

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #197 dnia: Czerwca 12, 2011, 21:05:32 »
    Może inny moderator będzie miał odmienne zdanie niż moje, ale osobiście uważam, że nie ma żadnych podstaw do interwencji.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #198 dnia: Czerwca 12, 2011, 22:03:54 »
    I to My Was znowu zaczepiamy? Może Lygryssowi podoba się to zawołanie i postanowił sobie wkleić do podpisu, hę ?
    Co innego jakby sobie robił jaja z Waszego powiedzenia, ale tak nie jest, czyli nie widze tutaj niczego złego. No niestety William,  ten sposób doczepienia się nas jest niestety (dla Ciebie) nieskuteczny.

Offline {IPL}William

• Użytkownik
    • A kto umarł, ten nie żyje
    a
    « Odpowiedź #199 dnia: Czerwca 12, 2011, 22:39:37 »
    Kamillo proszę jak chcesz coś do mnie napisac to można na steam oraz na pw. A co do tego co już napisałem nie nam to osądzać a administracji

Pozdrawiam

Offline Maszkaros

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #200 dnia: Czerwca 12, 2011, 22:49:55 »
    Hmmmm. Wy już to osądziliście, zgłaszając podpis Lygryssa jako ,,przewinienie"(?). A jeden z administratorów już się na ten temat wypowiedział :D

Offline kiper1

• Użytkownik
    • Warto walczyć nawet w przegranej sytuacji.
    a
    « Odpowiedź #201 dnia: Czerwca 13, 2011, 14:52:05 »
    O mój Boże...tam nie jest napisane BOGARODZICA tylko BOGARODZCA czyli lygrysa rozśmieszyło to i sobie wkleił mnie osobiście też to bawi ^^ Po prostu Wiliam literówkę zrobiłeś ;)

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    • Steam ID: Mój status Steam
    a
    « Odpowiedź #202 dnia: Czerwca 13, 2011, 14:55:21 »
    Dobra, dość tego, panowie, moja ostatnia prośba, omijajcie się z daleka, swoje wątki na Tawernie też. Chyba, że koniecznie chcecie mnie zmusić do interwencji...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline IPL_Lord_Legionista

• Użytkownik
    • Piwa: 15
    • ..Z nazwą tego klanu ciągle w sercu żyję..(IPL) .
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #203 dnia: Czerwca 14, 2011, 18:12:26 »
    Witam wszystkich ponownie :D widze ze dzieje sie duzo beze-mnie :P:P
    mialem nie wchodzic tutaj przez 3 mniechy do puki mam urlopik w Polsce ale nie  wyrobiłem :)
    Panowie admini to co Nasz William wrzucił jest to lamanie zasad tawer jak dobrze pamiętam. trochę sie przygotowałem na to :)
    4. Masz prawo do wyrażania własnej opinii i poglądów. Pamiętaj jednak, że na tym forum nie masz prawa, w żaden sposób, nikogo prowokować, wyzywać i obrażać !

Dla mnie jest typowa prowokacja typową dla tych panów

Pozdrawiam ze slonecznej Warszawy Lord Legionista

ps. Jesli sa jakieś problemy zapraszam na spotkanie D::D:D przy piwku zimnym z checia obgadam sprawy :)
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline inco

• Użytkownik
    a
    « Odpowiedź #204 dnia: Czerwca 14, 2011, 18:26:14 »
    ps. Jesli sa jakieś problemy zapraszam na spotkanie D::D:D przy piwku zimnym z checia obgadam sprawy :)

A jak nie ma problemów to też można na piwko?
    Jakby co zapraszam do Łodzi, znam bardzo fajny pub z ogródkiem piwnym niedaleko Piłsudskiego 138 to się piwka napijemy :)

Pozdrawiam i zapraszam
    Inco

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #205 dnia: Czerwca 14, 2011, 18:28:21 »
    hmmm lodzi tam mnie jeszcze niebylo na imprezie :D:D:D dobra juz nie spamuje drodzy moi admionowie :*:*::D:d

PS Inco jak bede mial chwilke napisze do ciebie na pw to sie zgadamy :D:D
    Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    a
    « Odpowiedź #206 dnia: Czerwca 14, 2011, 19:00:39 »
    Legionisto troszke mi nie jest na rękę, jechać z Zawiercia do Warszawy, by obgadać z Tobą sprawę Waszego czepiania się nas. William podał sobie powód z (piiiiik). Nie była to żadna prowokacja, tylko podejscie z poczuciem humoru. Tak więc pisanie,
    jest troszkę nie w porzadku, bo to my Was nie prowokujemy, a Wy chcieliście znaleźć coś na nas, jakiegoś haka. Prowokacje na Rycerzy możemy zaraz rozpocząć.
    A i jak bedziesz odpowiadał na mój post, weź pierwej do ręki słownik.

Offline proud

• Użytkownik
    • Piwa: 4
    a
    « Odpowiedź #207 dnia: Czerwca 14, 2011, 19:03:51 »
    Lordzie Legionisto, skoroś tak przygotowany świetnie do obrony swoich argumentów to zacznijmy od sprawy podstawowej.

Przybliżmy w tym miejscu pkt. 5 oraz 6 regulaminu:

5. Pisz rzeczowo, konkretnie, sprawdzaj ewentualne błędy ortograficzne/stylistyczne. To co piszesz odzwierciedla jakim człowiekiem jesteś, więc zwracaj na to uwagę. Gdy użytkownik mimo ostrzeżeń popełnia rażące błędy zostanie natychmiast usunięty z forum.
    6. Na forum tępi się pisanie wyłącznie WIELKIMI LITERAMI, StYlOo pOkEmOnuFF, Pisania Każdego Wyrazu Z Dużej Litery i każdej innej oznaki braku mózgu.

Następnie porównajmy je z twoimi postami na jakże wysokim poziomie stylistycznym oraz językowym.

Witam wszystkich ponownie :D widze ze dzieje sie duzo beze-mnie :P:P
    mialem nie wchodzic tutaj przez 3 mniechy do puki mam urlopik w Polsce ale nie  wyrobiłem :)
    Panowie admini to co Nasz William wrzucił jest to lamanie zasad tawer jak dobrze pamiętam. trochę sie przygotowałem na to :)
    4. Masz prawo do wyrażania własnej opinii i poglądów. Pamiętaj jednak, że na tym forum nie masz prawa, w żaden sposób, nikogo prowokować, wyzywać i obrażać !

Pozdrawiam ze slonecznej Warszawy Lord Legionista

hmmm lodzi tam mnie jeszcze niebylo na imprezie :D:D:D dobra juz nie spamuje drodzy moi admionowie :*:*::D:d

PS Inco jak bede mial chwilke napisze do ciebie na pw to sie zgadamy :D:D
    a cusz to za cudny modzik znów wyszedł niema mnie miesiąc a tu widzę jakieś ciekawe klany do modu czyżby byl to tn z 2 wojny światowej ??
    Mogbym poprosic linka bym mogl sobie poczytac o tym modzie
    z gory dziekuje i zycze powodzenia :)
    Lord Legionista
    chcialbym sie spytac na jakim serwerze bedzie rozgrywana tak ogramna bitwa bedzie on pozyczony od 22nd ?? czy moze nasz inco zmontuje tak ogromny serwer :) i tak drugie pytanko tsik wytrzyma w tym roku ??

Na koniec chciałbym się dowiedzieć czy widzisz jakieś analogie oraz czy przemawia do Ciebie morał tego postu. ;)

PS. Do tej pory nie otrzymałeś za to żadnego ostrzeżenia, ale radzę poprawić poziom postów zamieszczanych na forum...

Co do sprawy z podpisem Lygrysa. Ja podobnie jak Kalpokor najmniejszego problemu nie widzę, więc z mojej strony żadna interwencja w grę nie wchodzi. To co próbujecie wymusić to nie jest żadna ochrona "waszego dobrego imienia", a próba cenzury... Skoro ktoś z waszego klanu zgubił literę pisząc to słowo, które w podpisie zostało zacytowane, to raczej jest to tylko i wyłącznie wasza wina.

Offline Haller

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    • Ponad gór omglony szczyt...
    a
    « Odpowiedź #208 dnia: Czerwca 14, 2011, 20:05:22 »
    Mnie osobiście, jako członka Rady Rycerskiej klanu IPL, śmieszy ta cała sprawa. Śmieszy mnie do tego stopnia, że zaczyna mnie przerażać to jak nawzajem podskakujemy sobie do gardeł. Niestety dane było mi troszkę poznać Lygryssa i poznać to co sądzi o nas i zawołaniu klanowym ; )
    Ale powiem szczerze, nie interesuje mnie to... A wyskok Williama, który też w pewnym sensie był prowokacją... myślę że o takowej decyzji poinformowany był któryś z Rycerzy, bo jak nie to wiesz co dziać się będzie...

Także... mam nadzieję że kolejna bezsensowna kłótnia, która znów może się źle skończyć dla obu stron w tym momencie zakończy się. Tak jak ktoś tu już napisał, po prostu nie wchodźmy sobie już na siłę w drogę  i żyjmy swoim życiem ; )

PS: A co do Legionisty, to ja go wcale bronił nie będę, bo mógłby choć troszkę popracować nad ortografią (tak wiem, rzadko piszesz naszym językiem, ale co z ciebie patriota który własnego języka nie zna?)

Pozdrawiam i... Bogarodzica! ; )
    "Chwal dzień wieczorem, żonę - gdy spalona,
    Miecz, gdy wypróbowany, dziewicę, gdy za mąż wydana
    Lód - gdy się przeszło, piwo - gdy wypite."

• Użytkownik
      • IPL
    a
    « Odpowiedź #209 dnia: Czerwca 15, 2011, 11:52:20 »
    konczymy to :)

Przybywam jeno do was z nowiną, cobyście wiedzieli, iż Imperium Polskie poszukuje dzielnych i mężnych wojaków, by chwałę oraz zaszczyty w jego imieniu zdobywali.

Każdy z Waści, który honoru swego strzeże, a i od bataliji chwalebnej nie stroni, niechajże przybywa na

www.ipl.fora.pl

Gdzie Swe Podanie Na Rycerza Imperium Złożyć Łacno.

Chciałbym również zaprosić na nasze serwery 11_IPL_ZAPRASZAMY    ---oba 60 slotowe
    1_2PG_IPL_MM

O to również Pełny Skład naszego Klanu :) http://www.calradianrealms.com/warband.php?id=183

Nasz klan głównie jest znany na scenie Total War o to mały artykuł ktory opowiada o nas i o tym jaka panuje fantastyczna atmosfera w nim http://totalwar.org.pl/artykuly/klany-i-graczej-total-war-imperium-polskie/4729#more-4729

BOGARODZICA!!
    REKRUTAJA OTWARTA

Pozdrawiam Serdecznie Lord Legionista !!!