Ale Wy jesteście Januszki. W temacie Pucharu Polski czy innych Mistrzostw Bagnetów to popisujecie się wiedzą nie z tej ziemi, ale przyjdzie już wypowiedzieć się o telefonie czy samochodzie i się gubicie, albo łykacie farmazony jak np. część z Was wierzy, że BMW to najlepsza marka samochodów bo Trebron tak napisał. Koleś, co dostał od rodziców na 18-tke tego rodzaju samochód i teraz udaje eksperta, a Wy łykacie to głupoty jak pelikany czy inne czaple...
Co do telefonu, to tutaj mam ponadprzeciętną wiedzę, gdyż pracowało się w tej branży z 12 dni. Po pierwsze, nie bierze się telefonu u operatora, to pierwsza sprawa. Lepiej zakupić indywidualnie. Dwa, Kradusie ! Nadziejo polskiego społeczeństwa, przyszły doktorze nauk prawniczych, weź Ty się zastanów co piszesz. Chcesz mieć nadzieje, że w smartfonie uruchomienie aplikacji nie spowoduje uszczerbku na Twojej psychice ? Nie znajdziesz takiego !
Jeśli telefon ma Ci służyć do kontaktowania się z poważnymi szychami,a czasem zrobienia sobie foci z tą śliczną blondynką, którą mijasz w każdy wtorek obok auli D na WPAiE to polecam SE k310i. Niezawodny telefonik, dodatkowo możesz sobie jakąś muzyczkę tam dodać. Troszkę irytuje dżojstik, ale to idzie przeżyć ;)
Jakby co, mam 2 egzemplarze na zbyciu, stan bardzo dobry. Jeśli jesteś zainteresowany, to już wiesz co robić ! Oczywiście południowy - wschód pamięta, dlatego za pomoc w Para Bellum możesz liczyć na zniżkę 15% !
Pozdrawiam
Jeśli pomogłem, doceń to -> daj piwko. Dziękuję