Tak więc, panowie - czas temat odkopać, bo zbliża mi się okres wymiany mojego foniaka.
I tu jest problem.
Swojego Sony Ericsson'a Zylo uznaję za bardzo dobry sprzęt, ale z okazji, że mojemu ojczulkowi telefon się rozleciał, chcę mu moją maszynę oddać. Po za tym, chciałbym przesiąść się na coś ze stajni dotykowców. Tak więc, aby uniknąć zbędnych pytań, telefonu używam głównie do dzwonienia (!) i słuchania muzyki. Poszperałem trochę w internecie i znalazłem baaardzo ciekawą propozycję od SE w baaardzo przystępnej cenie, a mianowicie:
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/live-with-walkman?cc=gb&lc=enCo o tym sądzicie? Myślałem także nad Xperią X10 mini, ale nie ma ona Walkmana i paru innych bajerów które wyżej wymieniony model ma.
Mógłbym zginąć szczęśliwie, jeżeli ktoś z posiadaczy lub/i znawców się wypowiedział.
PS. Jeżeli już kupuję telefon, to mam sentyment do SE - miałem chętkę na iPhone'a lub HTC, ale te są cholernie drogie.
EDIT: Zrobiłem się w konia - istnieją dwa modele tego samego telefonu, WT13i oraz WT19i. Pomiędzy jednym a drugim jest 400zł różnicy. :P