Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Ankieta

Jakie posiadacie telefony

Nokia
    57 (25.3%)
    Sony Ericssron
    66 (29.3%)
    Benq Siemens
    4 (1.8%)
    Motorola
    5 (2.2%)
    Samsung
    51 (22.7%)
    Inne
    42 (18.7%)

Głosów w sumie: 220

Autor Wątek: Telefon Komórkowy  (Przeczytany 49649 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Peterov

• Użytkownik
    • Piwa: 104
    • Die for the Emperor or die trying
    • Steam ID: Mój status Steam
    Odp: Telefon Komórkowy
    « Odpowiedź #150 dnia: Maja 14, 2016, 21:15:25 »
    Ma ktoś jakiś tutorial co do Huawei Y8? Kompletnie nie ogarniam tego telefonu.

Offline Hubtus

• Użytkownik
    • Piwa: 174
    « Odpowiedź #151 dnia: Maja 14, 2016, 23:28:04 »

Offline Raichu

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Przyboczny marszałka
    « Odpowiedź #152 dnia: Maja 25, 2016, 11:24:06 »
    Ma ktoś jakiś tutorial co do Huawei Y8? Kompletnie nie ogarniam tego telefonu.

Obsługuje się go tak samo jak każdy inny telefon z Androidem 5.0, więc niekoniecznie musisz szukać tutoriala akurat do tego modelu.

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 463
    « Odpowiedź #153 dnia: Listopada 29, 2017, 10:24:21 »
    Niedługo kończy mi się umowa z operatorem i zastanawiam się nad wyborem telefonu komórkowego. Wiem już, że nie zamierzam kontynuować "współpracy" z Microsoftem, bo to po prostu chłam. Zastanawiam się nad dwoma modelami, które o różnych operatorów oscylują w granicach 650-850 zł, przy takiej kwocie doładowań jaka mnie interesuje.

Chodzi mi o Huawei P10 Lite, Samsung Galaxy J7 (2017). Czy ktoś w was ma może któryś z tych telefonów i mógłby powiedzieć jak się zachowuje, ewentualnie jakie inne modele byście polecali?

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    • Piwa: 162
    « Odpowiedź #154 dnia: Listopada 29, 2017, 14:33:56 »
    Trochę poza tematem, ale rzuć okiem na Xiaomi. Telefony w niskiej cenie dorównują tym z wyższej półki specami. Jeśli bierzesz umowę na firmę lub krótki okres to zastanów się nad Redmi Note i Mi Maxami

Offline Matim

• Użytkownik
    • Piwa: 54
    • Matim loves you
    « Odpowiedź #155 dnia: Listopada 29, 2017, 14:37:12 »
    Polecam Xiaomi Redmi 3

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #156 dnia: Listopada 29, 2017, 15:12:25 »
    Niby często płaci się za firmę i te mniej znane dorównują tym bardziej. Nie mniej często o wiele szybciej się "zużywają" i system się zapycha i znacznie zwalnia. Np ta moja Lumia 640 XL była bardzo fajna na początku, nic nie zwiastowało tego że coś się popsuje i nie będzie jej słychać... Czy raczej nie będzie się dało jej znieść.

Używaliście telefonów tej firmy, czy może znacie kogoś i Wam polecał?

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #157 dnia: Listopada 29, 2017, 15:34:46 »
    Mam w tej chwili w domu 2 Mi Max 2 - mój i mojej narzeczonej. Śmigają świetnie, mam je od połowy sierpnia i jak do tej pory jedyny problemy jakim miałem to z dostaniem etui - musiałem zamawiać przez internet płacąc za przesyłkę. Telefony mają na bierząco updateowany software, mój jest zrootowany, drugi nie, obydwa trzymają się świetnie. Jednak zwróć uwagę na jego wielkość - mi jak do tej pory ona nie przeszkadzała, mam duże łapska, ale narzeczona narzekała że np podczas pisania lub gotowania, gdy telefon trzyma w jednej dłoni nie jest w stanie sięgnąć w każde miejsce ekranu więc musi włączać tryp obsługi jedną ręką

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #158 dnia: Listopada 29, 2017, 18:20:29 »
    Ja kupuje jakieś najtańsze smartfony byle by były apki i internet. Po co komu lepszy telefon no chyba, że ktoś lubi robić zdjęcia. Postęp technologiczny  stanął w miejscu i dla mnie absurdem jest kupowanie co rusz nowych telefonów jak nie ma po co to robić :D

Offline Kradus

• Administrator
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #159 dnia: Listopada 29, 2017, 19:01:38 »
    Chce mieć pewność, że każde uruchomienie aplikacji nie będzie powodować psychicznego uszczerbku na moim zdrowiu w postaci zszarganych nerwów. A nie, mieć tylko nadzieję.

Offline sir Luca

• Marszałek Maruda
    • Administrator
    • Użytkownik
    • Piwa: 154
    • Otaczają mnie tęgie, tępe buce...
    « Odpowiedź #160 dnia: Listopada 29, 2017, 19:44:22 »
    To kup poza abonamentem jakąś słuchawkę w granicach 1000 PLN. Wyjdzie taniej. A jak nie chcesz wywalić od razu takich pieniędzy weź na raty 0%, co i rusz teraz takie oferty są...
    "Demokracja: dwa wilki i owca, debatujący co będzie na obiad"

Offline DziadZGór

• Użytkownik
    • Piwa: 7
    « Odpowiedź #161 dnia: Listopada 29, 2017, 21:05:55 »
    Polecam Xiaomi, solidna chińska robota, system MIUI to rewelacja, przesiadłem się z WP 8.1.

Offline Kamillo18

• Użytkownik
    • Piwa: 360
    « Odpowiedź #162 dnia: Listopada 29, 2017, 21:36:28 »
    Ale Wy jesteście Januszki. W temacie Pucharu Polski czy innych Mistrzostw Bagnetów to popisujecie się wiedzą nie z tej ziemi, ale przyjdzie już wypowiedzieć się o telefonie czy samochodzie i się gubicie, albo łykacie farmazony jak np. część z Was wierzy, że BMW to najlepsza marka samochodów bo Trebron tak napisał. Koleś, co dostał od rodziców na 18-tke tego rodzaju samochód i teraz udaje eksperta, a Wy łykacie to głupoty jak pelikany czy inne czaple...

Co do telefonu, to tutaj mam ponadprzeciętną wiedzę, gdyż pracowało się w tej branży z 12 dni. Po pierwsze, nie bierze się telefonu u operatora, to pierwsza sprawa. Lepiej zakupić indywidualnie. Dwa, Kradusie ! Nadziejo polskiego społeczeństwa, przyszły doktorze nauk prawniczych, weź Ty się zastanów co piszesz. Chcesz mieć nadzieje, że w smartfonie uruchomienie aplikacji nie spowoduje uszczerbku na Twojej psychice ? Nie znajdziesz takiego !
    Jeśli telefon ma Ci służyć do kontaktowania się z poważnymi szychami,a czasem zrobienia sobie foci z tą śliczną blondynką, którą mijasz w każdy wtorek obok auli D na WPAiE to polecam SE k310i. Niezawodny telefonik, dodatkowo możesz sobie jakąś muzyczkę tam dodać. Troszkę irytuje dżojstik, ale to idzie przeżyć ;)
    (click to show/hide)
    Jakby co, mam 2 egzemplarze na zbyciu, stan bardzo dobry. Jeśli jesteś zainteresowany, to już wiesz co robić ! Oczywiście południowy - wschód pamięta, dlatego za pomoc w Para Bellum możesz liczyć na zniżkę 15% !
    Pozdrawiam

(click to show/hide)

Offline Netoman

• Bajkopisarz
    • Użytkownik
    « Odpowiedź #163 dnia: Listopada 29, 2017, 23:41:05 »
    Kamillo masterbaiter

Offline ^IvE

• Słońce Tawerny
    • Użytkownik
    • Piwa: 612
    « Odpowiedź #164 dnia: Listopada 30, 2017, 01:38:36 »
    Ja mam Windows Phona - najlepsza opcja, najpłynniej działa.