A więc najpierw się wtłumaczę: wpisałem w wyszukiwarce Gothic, ale niestety załorzyciel tego tematu wpadł na genialny pomysł by napisać nazwę topicu wielkimi literami i niestety nic mi nie znalazło. Aha, a co do moich pytań w poprzednim temacie to szukałem odpowiedzi w solucjach, ale czasem wydaje mi się, że są one pisane przez kogoś kto w Gothica w ogóle nie grał i nie mogłem zanleźć tam rzadnej sensowniejszej wypowiedzi. Tak więc dalej utrzymuję prośbę o odpowiedź. Aha, mam jeszcze jedno pytanie, które dołączam do poprzednich: gdy przynoszę książkę rachunkową Lechmara tej pani co stoi tam, gdzie można się przespać za darmo, ona daje mi klucz i wytrychy. A więc do czego ten klucz, bo ani do jednego wejśćia do gildii złodziei, ani do drugiego nie pasuje więc.... Aha, ostatnie pytanie: zawsze wpakowuje Nagura do więzienia, ale niestety pech chciał, ze najpierw odniosłem paczkę Baltramowi, a później poszedłem zakapować do Andre i..... nie mogłem! Jak mam bez Atilly dostać się do gildii? Dziękuję za odpowiedź.