Ruszyła konwersja forum! Przez ten czas wyłączyliśmy możliwość pisania nowych postów, ale po zalogowaniu się można pisać na chacie. Poniżej znajdują się też linki do naszej grupy Steam i facebooka, gdzie również będą ogłoszenia. Modernizacja forum powinna zakończyć się najpóźniej do wtorku.

Najnowsze newsy z naszej strony:

Polub nasz profil na facebooku! oraz dołącz do naszej Grupy STEAM

Autor Wątek: Wasze problemy z Warbandem  (Przeczytany 115546 razy)

Opis tematu:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jasio troll-killer

• Użytkownik
    • Piwa: 1
    Odp: Wasze problemy z Warbandem
    « Odpowiedź #345 dnia: Marca 02, 2010, 14:40:55 »
    Ponawiam moje pytanie i Zbyha też, czy tylko ja i on dostajemy kicka po kilku sekundach gry? Bo to dziwne, ale nie wszędzie tak mam, na Beavers Server często gram normalnie nie wiem czemu, a na prawie każdym innym dostaje Connection Lost po kilku sekundach gry. Prawie bo na jednym z Battlegrounds mogę też czasami trochę pograć. Sorry że spamuje ciągle z tym samym, ale to jest wkurwiające, i nie widzę, żeby inny tak mieli.
    Troll - bezmózgi kręgowiec z rodziny niekomunikatywnych. Zwykle wielki, tępy i cuchnący stwór unikający mydła i promieni słonecznych. Niezależne badania wykazały że trolle najlepiej rozmnażają się w środowisku Neostrady dzięki dużej zawartości pokarmu, którymi przede wszystkim są rożnego rodzaju fora internetowe, chaty itp. Występuje w wieku od 9 lat do 14, choć zdarzają się przypadki trolli pełnoletnich.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #346 dnia: Marca 03, 2010, 11:44:01 »
    Czy na Waszych kluczach jeszcze ktoś gra?? czy 1 klucz = 1 osoba??

I czy ten problem jest na każdym serwerze?

Offline Zbyh

• Użytkownik
    • Piwa: 0
    « Odpowiedź #347 dnia: Marca 03, 2010, 12:14:53 »
    Pwi7aaf ma rację.
    Ja po prostu, dałem swój klucz z m&b znajomemu, żeby móc razem z nim pograć, bo on nie ma podstawki m&b (wydawało mi się, że to różnicy nikomu nie zrobi, bo to i tak beta, a pełną wersję Warbanda i tak za miesiąc kupię, on zresztą też).
    Cały myk polega na tym, że jeśli więcej niż jedna osoba używa w danym czasie tego samego klucza, co jakiś czas wszyscy dostają w tym samym czasie kicka. Dlatego właśnie dostawałem te connection losty - bo wbijałem, żeby pograć RAZEM ze znajomym i obaj mieliśmy ten sam klucz. Jak wbije na serwer sam, to nie mam lostów.
    Tak więc prawdopodobnie ktoś inny używa Twojego klucza / może Ty używasz klucza innej osoby.
    Trochę szkoda, że nie można kupić klucza do pełnego Warbanda już teraz, bo mój znajomy chętnie by to zrobił. Oczywiście można kupić podstawkę m&b, ale moim zdaniem kupowanie gry za 70 zł na niewiele ponad 3 tygodnie bety jest raczej mało opłacalnym pomysłem, bo po wyjściu pełnej wersji Warbanda, klucz z podstawki i tak przestanie działać. Szkoda, że nie zrobili otwartej bety dla wszystkich, albo chociaż możliwości gry 2 osób na 1 kluczu z wersji podstawowej (przecież to i tak beta, a największą przyjemność z gry czerpie się grając ze znajomymi osobami, a nie samemu !). Cóż - pozostaje czekać na możliwość kupienia pełnej wersji gry, żeby móc pograć razem.

Offline Jasio troll-killer

• Użytkownik
    « Odpowiedź #348 dnia: Marca 03, 2010, 22:27:18 »
    pwi7aaf - Nie, ja nikomu nie dawałem klucza i to się dzieje na KAŻDYM serwerze, nawet pustym, nawet w chinach :P , nawet jak jeszcze se ekwipunku nie wybiorę.
    « Ostatnia zmiana: Marca 03, 2010, 22:39:31 wysłana przez Jasio troll-killer »
    Troll - bezmózgi kręgowiec z rodziny niekomunikatywnych. Zwykle wielki, tępy i cuchnący stwór unikający mydła i promieni słonecznych. Niezależne badania wykazały że trolle najlepiej rozmnażają się w środowisku Neostrady dzięki dużej zawartości pokarmu, którymi przede wszystkim są rożnego rodzaju fora internetowe, chaty itp. Występuje w wieku od 9 lat do 14, choć zdarzają się przypadki trolli pełnoletnich.

Offline Fasher

• Użytkownik
    « Odpowiedź #349 dnia: Marca 05, 2010, 20:47:24 »
    Mam pewien problem.
    Mianowicie nie wiem jak zdobyć nowe itemki w multi. Mam denary ale nie wiem jak mogę je wydać. Widzę typów jak biegają w zbrojach fajnych a ja mam jakąś myckę. Proszę powiedzcie mi jak zdobyć itemki...

Offline Tario

• Użytkownik
    • Rittes des panter
      • Gry RPG u Taria
    « Odpowiedź #350 dnia: Marca 05, 2010, 22:19:59 »
    Ea to chyba głupie pytanie.....
    Po prostu kupić jak w cs klikasz  dołącz do frakcji, wybierasz postać tzw klase postaci i  się ubierasz.... zawsze możesz zmienić ubiór.

Offline Pifcio

• Powabna baletnica
    • Użytkownik
    • Piwa: 11
    « Odpowiedź #351 dnia: Marca 06, 2010, 05:41:47 »
    Ea to chyba głupie pytanie.....
    Po prostu kupić jak w cs klikasz  dołącz do frakcji, wybierasz postać tzw klase postaci i  się ubierasz.... zawsze możesz zmienić ubiór.

Nie Tario, to nie jest głupie pytanie... po prostu chłopak nie wiem, więc nie można mu pomóc...

Kiedy dołączasz do rozgrywki, wybierz sobie frakcję, następnie strzelca, piechura lub konnego... później podczas rozgrywki w każdej chwili możesz wcisnąć Esc i nie pamiętam ale chyba jest opcja zmień ekwipunek...wciskasz na nią i możesz kupować do woli...oby kasy starczyło:P

Offline dkas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #352 dnia: Marca 12, 2010, 15:06:29 »
    Mam następujący problem z modem The Battle For Carlandia . Gdy wchodzę na serwer z tym modem to wyskakuje mi takie coś

Offline a651990

• Użytkownik
    "Connection to the server lost"
    « Odpowiedź #353 dnia: Marca 14, 2010, 11:26:17 »
    "Connection to the server lost"

Podczas gry przez internet ciągle dostaję ten błąd. Zwykle po tuż po tym, jak się pojawię. Jednak np. wczoraj udało mi się pograć na polskim serverze z 20 minut i dopiero mnie wywaliło. Ale np. na EU_S4 dostawałem ten błąd w regularnych odstępach czasu.

Co mogę zrobić?
    « Ostatnia zmiana: Marca 14, 2010, 11:42:08 wysłana przez a651990 »

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #354 dnia: Marca 14, 2010, 19:56:31 »
    EU_S4? Takiego serwa jeszcze żem nei widział... A co do problemu, to czy przypadkiem nie dzielisz z kimś CD-keya?

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #355 dnia: Marca 15, 2010, 14:14:36 »
    Mam następujący problem z modem The Battle For Carlandia . Gdy wchodzę na serwer z tym modem to wyskakuje mi takie coś

Ponawiam pytanie kolegi. Również mam taki błąd. Coś pomiędzy plikami jest źle?

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline Shrama

• Użytkownik
    « Odpowiedź #356 dnia: Marca 15, 2010, 15:05:26 »
    Hmm... kiedyś zazwyczaj pomagało klikanie cały czas na "Ignoruj", dopóki gra nie zadziałała. Nie wiem jak jest teraz z tym problemem, nie zaszkodzi spróbować.
    "Gdy ktoś Ci zarzuci brak profesjonalizmu, powiedz mu, że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści..."

"Pusty wóz hałasuje najbardziej"

Offline ASDAMk20

• Użytkownik
    • Czemu na forum jest tylu idiotów?
    « Odpowiedź #357 dnia: Marca 15, 2010, 15:32:38 »
    Ja tak miałem, jak miałem złą wersję invasion moda (wolę tą nazwę niż porąbane the battle for calradia). A wersje moda, w którym bronimy się przed setkami botów wychodzą praktycznie codziennie :P Sprawdź czy masz najnowszą.

Offline Argaleb

• Użytkownik
    • Piwa: 2
    • Asinus asinorum in saecula saeculorum
    « Odpowiedź #358 dnia: Marca 15, 2010, 17:39:40 »
    Ja tak miałem, jak miałem złą wersję invasion moda (wolę tą nazwę niż porąbane the battle for calradia). A wersje moda, w którym bronimy się przed setkami botów wychodzą praktycznie codziennie :P Sprawdź czy masz najnowszą.

Eh. Dzięki wszystkim za pomoc. Moda chciałem sprawdzić tylko przy okazji, skoro nie działa, to trudno. Nie mam za bardzo czasu by ciągle ściągać nowe uaktualnienia.

"Mistrz Świata 2011, Mistrz Polski 2010, Wicemistrz Polski 2011 Mistrz Europy 2012

Offline dkas

• Użytkownik
    « Odpowiedź #359 dnia: Marca 15, 2010, 17:53:14 »
    Gra mi już działa .Poprostu miałem starą wersję Invasion moda.